Evet canim sukurki evdeyim yine ya dogru yapicak bisey yok katlaniyoruzKeşke yapacak birsey olsa cnm ama maalesef işte geçiyo zaman bak evde olduğuna dua et yoksa daha zor oluyo
Onun agrisi degil canim surekli yan yatmak zorundasin ya sag tarafina yada soluna artik ordaki kemikler agriyo surekli oranin ustune yatildigi icin islem agrisi degil canimCiddmisn canım ya çok mu agrısı oluyo agrı kesci fln vermedimi böyke agrılar olursa diye
Canım düz yatamadıgımızdan dolayı yan yatıp bır bacak üstüne yuklrnıyorsun oda acı vermiyor ondan gecelerı ayagın acımasından dolayı uyanıyoruz ısyerondeeyken de aynısı olıyor tek bacak ustune oturuyorum nasıl acıyor helekı amelıyattan çıkıp geliyoruz nelızle olduk bır an önce ayagı kalksaydık dıye bırbırımıze baktık resmenCiddmisn canım ya çok mu agrısı oluyo agrı kesci fln vermedimi böyke agrılar olursa diye
Demi ya ucaktayken resmen ayaga kalkip ucakta ayakta durmak istedim benCanım düz yatamadıgımızdan dolayı yan yatıp bır bacak üstüne yuklrnıyorsun oda acı vermiyor ondan gecelerı ayagın acımasından dolayı uyanıyoruz ısyerondeeyken de aynısı olıyor tek bacak ustune oturuyorum nasıl acıyor helekı amelıyattan çıkıp geliyoruz nelızle olduk bır an önce ayagı kalksaydık dıye bırbırımıze baktık resmen
Arada bi yürüyüş gibi dolanın evde Allah yatalak olanlara sabır versin şifa versin Allah’tan geçici bizdeki durumCanım düz yatamadıgımızdan dolayı yan yatıp bır bacak üstüne yuklrnıyorsun oda acı vermiyor ondan gecelerı ayagın acımasından dolayı uyanıyoruz ısyerondeeyken de aynısı olıyor tek bacak ustune oturuyorum nasıl acıyor helekı amelıyattan çıkıp geliyoruz nelızle olduk bır an önce ayagı kalksaydık dıye bırbırımıze baktık resmen
Evet ya allah yatalaklara yatakta yatmak zorunda olanlara cok yardim etsin sifa versin allaha sukurler olsun bizimki gecici bi durumArada bi yürüyüş gibi dolanın evde Allah yatalak olanlara sabır versin şifa versin Allah’tan geçici bizdeki durum
Enteresan...O kiz bisey yazmamistida ismi lazim olmayan sahis onuda etiketlemisti o yuzden kapandi sanirim
Gecicimi yaptirmaya karar verdin yanasir heralde canim niye yanasmasinBen geçici yaptırcam ya kızlar eğer vakit ve nakit eş zamanlı olmazsa, eşim ilk gece yanaşmazsa nolcak yaaa :/
Erkekler o günü 4 gözle bekledikleri için sanmam oyle bir şey olacağınıBen geçici yaptırcam ya kızlar eğer vakit ve nakit eş zamanlı olmazsa, eşim ilk gece yanaşmazsa nolcak yaaa :/
Dilerim öyle olur canım uyku ağır basabilir bayağı bayağıErkekler o günü 4 gözle bekledikleri için sanmam oyle bir şey olacağını
Yani o gün uyusa ertesi günü bence uyumaz geçiciye zamanın olacaksa zamanını ona gore ayarlayıp yaptırırsın bence sıkıntı olmazDilerim öyle olur canım uyku ağır basabilir bayağı bayağı
Evet belki de öyle daha mantıklı olur canımYani o gün uyusa ertesi günü bence uyumaz geçiciye zamanın olacaksa zamanını ona gore ayarlayıp yaptırırsın bence sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?