Evermt bizede kabiz olma bacakalrinizi acma fln dendi ustune oturma dendi ama dogru her doktorun farkliBana sadece kabiz olma bacak acan hareketler yapma agir kaldirma dedi. Gunluk hayatina devam edebilirsin dedi
Bana ustune oturma demedi. Cunku calisiyorum zaten. Oturmama gibi sansim yok. Tutmamismidir acaba ya surekli uzerine oturdum cunkuEvermt bizede kabiz olma bacakalrinizi acma fln dendi ustune oturma dendi ama dogru her doktorun farkli
Korkma o uyumaz benceDüğünü erken saatte yapsak aslında
Bu güzel fikirAcaba buralara yakin bi yerde de ye mi gitsem tutmusmu tutmamismi diye bi baksa mi acaba ya
Yok canım agır kaldırmıyorum otururken hep bacak bacak üstüne otıruyorum avukat yanında calıstıgım dan sureklı adlıyelere gıdıyorum ondan cok yuruyoeum oda korkutuyor acaba otururken yanlış bırseymı yapıyorum dıye korkuyorum bırde pansumanı yaptıktan sonra ıdrarımızı yapıp orayı sıldıkten sonra önceden peçeteye kırmızı bırseu geliyordu sımdı oda gelmıyor nelızlede aynı şey oluyormus agrımızda hıc yok sadece arada sızlanma oluyor ıkımızde acaba tutmadığımı dıye düşünüyoruzKuzum agir fln kaldiriyomsn kaldrma sakn otrup kalkarkn dikkt et kndine bn cok cektm ilk islmde cok zor blyrm dayanmasi ozellkle calisirkn ama pes etme az kaldi gecick hepsi
:)) geçici ile de hallolur di mi yaKorkma o uyumaz bence
Dikkat ediyorsanız tutuyordur canım bence korkmayın...Yok canım agır kaldırmıyorum otururken hep bacak bacak üstüne otıruyorum avukat yanında calıstıgım dan sureklı adlıyelere gıdıyorum ondan cok yuruyoeum oda korkutuyor acaba otururken yanlış bırseymı yapıyorum dıye korkuyorum bırde pansumanı yaptıktan sonra ıdrarımızı yapıp orayı sıldıkten sonra önceden peçeteye kırmızı bırseu geliyordu sımdı oda gelmıyor nelızlede aynı şey oluyormus agrımızda hıc yok sadece arada sızlanma oluyor ıkımızde acaba tutmadığımı dıye düşünüyoruz
Evet cnmGecekusu sende yaptirdinmi?
Allah iyiligini versin senin sende bendensinYapilir cnm iki öp kokla yakınlaş istedgni onunda etkilenip istemesni sağlamya cals özeldn veririm bi kaç bilgi cnm bn bi kre öpim hmen devami gelr
Olabilir cnmAcaba buralara yakin bi yerde de ye mi gitsem tutmusmu tutmamismi diye bi baksa mi acaba ya
Bacak bacak ustune atmak tehlikeli biraz. Zaten bi haftadan sonra kabama olmuyor canimYok canım agır kaldırmıyorum otururken hep bacak bacak üstüne otıruyorum avukat yanında calıstıgım dan sureklı adlıyelere gıdıyorum ondan cok yuruyoeum oda korkutuyor acaba otururken yanlış bırseymı yapıyorum dıye korkuyorum bırde pansumanı yaptıktan sonra ıdrarımızı yapıp orayı sıldıkten sonra önceden peçeteye kırmızı bırseu geliyordu sımdı oda gelmıyor nelızlede aynı şey oluyormus agrımızda hıc yok sadece arada sızlanma oluyor ıkımızde acaba tutmadığımı dıye düşünüyoruz
Korkma kuzum en son ihtimal geciciyle halledersn gecicide sonuc almayan yok ztnKafamda deli sorular :)
İnsallah geciciye gerek kalmaz da tutmustur canimKuzum kontrole gitcek vaktim varda parasal olarak durumum yok. Fakat dr zaten kendisi tutmazsa gecici yapacaktir. Garanti vermisti cunku. Bir kandirmaca olmazsa yapicaktir
:))) çok güldüm ya bekliyorum o naçizane bilgileriYapilir cnm iki öp kokla yakınlaş istedgni onunda etkilenip istemesni sağlamya cals özeldn veririm bi kaç bilgi cnm bn bi kre öpim hmen devami gelr
Canim ya bunlarin hepsine dikkat ediyoruz bisey olmaz degilmiKuzum agir fln kaldiriyomsn kaldrma sakn otrup kalkarkn dikkt et kndine bn cok cektm ilk islmde cok zor blyrm dayanmasi ozellkle calisirkn ama pes etme az kaldi gecick hepsi
Canim yan bacak ustune oturup hep bacak bacak ustune oturuyoruz bi yerde oturmamiz gerekiyosa oyle yaptik sen oturdgunda bisey batiyo gibi olmadimi hicBana ustune oturma demedi. Cunku calisiyorum zaten. Oturmama gibi sansim yok. Tutmamismidir acaba ya surekli uzerine oturdum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?