Kuzum agir fln kaldiriyomsn kaldrma sakn otrup kalkarkn dikkt et kndine bn cok cektm ilk islmde cok zor blyrm dayanmasi ozellkle calisirkn ama pes etme az kaldi gecick hepsi
Yok canım agır kaldırmıyorum otururken hep bacak bacak üstüne otıruyorum avukat yanında calıstıgım dan sureklı adlıyelere gıdıyorum ondan cok yuruyoeum oda korkutuyor acaba otururken yanlış bırseymı yapıyorum dıye korkuyorum bırde pansumanı yaptıktan sonra ıdrarımızı yapıp orayı sıldıkten sonra önceden peçeteye kırmızı bırseu geliyordu sımdı oda gelmıyor nelızlede aynı şey oluyormus agrımızda hıc yok sadece arada sızlanma oluyor ıkımızde acaba tutmadığımı dıye düşünüyoruz

Dikkat ediyorsanız tutuyordur canım bence korkmayın...

Bacak bacak ustune atmak tehlikeli biraz. Zaten bi haftadan sonra kabama olmuyor canim

Bana ustune oturma demedi. Cunku calisiyorum zaten. Oturmama gibi sansim yok. Tutmamismidir acaba ya surekli uzerine oturdum cunku
Canim yan bacak ustune oturup hep bacak bacak ustune oturuyoruz bi yerde oturmamiz gerekiyosa oyle yaptik sen oturdgunda bisey batiyo gibi olmadimi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…