Kolay gelsin görüşürüzKizlar bn kacar o zmn yarn gorusuruz is var malesf hepinizi opuyrm uzmeyin kendinizi iyi dusunun iyi olsun :)
KAyısı yeyınce daha çok büyük tıvaletım gelıyor surubu ıctım hıc isal yapmadı benı bende anlamadım bıraktım onuda iş yerine bıraktım kullanmıyorum dıye zaten buyuk tuvaletımı yaparken peceteylw alırken pembemsı bırsey geldı peçeteye ama orama hıc dokundurmadımmO surubu kullan cnm doktorn yazdgi ise yariyo birde kayisi ye bol bol bundan sonra hatta hemn basla zorlanmasn cok acir ve sonrasnda aceba bi zarari oldmu olmadi mi dusuncesi insani cok kotu psikolojiye sokuyo iyi biliyrm
Bndede olmustu bnlar ama ilk cok ishal yapiyodu bnde kuzm esra hanmla bi kons istersn bu konuda onerecegi bi ilac vardirKAyısı yeyınce daha çok büyük tıvaletım gelıyor surubu ıctım hıc isal yapmadı benı bende anlamadım bıraktım onuda iş yerine bıraktım kullanmıyorum dıye zaten buyuk tuvaletımı yaparken peceteylw alırken pembemsı bırsey geldı peçeteye ama orama hıc dokundurmadımm
İnsan herseyi dusunuyo beyin surekli uretiyo bu konuyla ilgili 10 gunumuzu doldurduk cok şükür bende oyle diyorum sonucta saglam dikiyodur sonucta en skntili yerde basit dikmiyodud diyorum bende insan ayakta durmaya da dayaniyo surekli yan yatmaya da baska eziyetlerede yeterki tutsun diyo insan allah guç veriyodaC canommms N Nelizz kızlar tutuyordur merak etmeyin her seye cok dikkat edildiği için İnsan ister istemez doğru mu yanlış Mı diye düşünüyor önemli olan zaman geçti gibi zaten artık sizin bundna sonrası daha kolay olacak gitgide ben de hep çalıştım ama okdr sağlam yapıyo doktor onu eve geldigimde ayaklarım agrıyordu artık tam oturamayız bazı yerlerde ayakta durmaktan sabır zaman geçiyor cok güzel dikkat ediyorsunuz birsey olmaz Allah’ın izniyle
Kendini zorladiyan canim arka kisimdan hafif kanama olmustur kabizlikta oluyo genelde oyle canimKAyısı yeyınce daha çok büyük tıvaletım gelıyor surubu ıctım hıc isal yapmadı benı bende anlamadım bıraktım onuda iş yerine bıraktım kullanmıyorum dıye zaten buyuk tuvaletımı yaparken peceteylw alırken pembemsı bırsey geldı peçeteye ama orama hıc dokundurmadımm
Kız ben okdr yan oturmaya alışmışım ki normal oturmak aklıma gelmiyo artık düşün :)İnsan herseyi dusunuyo beyin surekli uretiyo bu konuyla ilgili 10 gunumuzu doldurduk cok şükür bende oyle diyorum sonucta saglam dikiyodur sonucta en skntili yerde basit dikmiyodud diyorum bende insan ayakta durmaya da dayaniyo surekli yan yatmaya da baska eziyetlerede yeterki tutsun diyo insan allah guç veriyoda
İnsan dugun gunude banyo yapmak ister ya sonucta temiz temiz gelinligini giymek ister acaba oynayinca fln bisey olmuyomu soncta hani kosmayin sert ani hareketler yapmayin diyolar ya gecici dusunenenler nikahtan sonra yapabilirler aslindaİpler farkedilmiyo cnm geçicide yoksa doktorlar görünme imkanı ile düğün öncesi riske atmaz oyle Birseyi bir de duş fln almaman gerekiyor ilişki olmadan
Haha artik pskolojinde nasil yer ettiyseKız ben okdr yan oturmaya alışmışım ki normal oturmak aklıma gelmiyo artık düşün :)
Insalalh canım yaa bu ıyılesme sürecı ınsanın psıkolojısını benzıyor gerçekten bız nelIzlee hergun telefonda konusuyoruz bırde sana söyle oldumu böyle oldumu dıye gercekten cok korkuyoruzC canommms N Nelizz kızlar tutuyordur merak etmeyin her seye cok dikkat edildiği için İnsan ister istemez doğru mu yanlış Mı diye düşünüyor önemli olan zaman geçti gibi zaten artık sizin bundna sonrası daha kolay olacak gitgide ben de hep çalıştım ama okdr sağlam yapıyo doktor onu eve geldigimde ayaklarım agrıyordu artık tam oturamayız bazı yerlerde ayakta durmaktan sabır zaman geçiyor cok güzel dikkat ediyorsunuz birsey olmaz Allah’ın izniyle
Valla sonuç alan çok kişi gördüm aslında ip falan da görmediler ama ne bileyim yacanim gecici nasil oluyo hic bilmiyorum ya iliski sirasinda o ipler fln gelmezmi bilmiyorumki hoplayp zipliycaksin dugunde en mantiklisi kalici aslinda zaman skntin yoksa eger
Haklısın cnm başkası merak etme oluyodur vs dese bile insan kendini alamıyor düşünmekten bu zmndı boyle geciyo işte yapacak birsey YokInsalalh canım yaa bu ıyılesme sürecı ınsanın psıkolojısını benzıyor gerçekten bız nelIzlee hergun telefonda konusuyoruz bırde sana söyle oldumu böyle oldumu dıye gercekten cok korkuyoruz
Ben kabız olurum sürekli o işlemden sonra yine kabızım ilacıda içiom amma o gün işe yaramadı ya ruhumu teslim ediodum resmenKAyısı yeyınce daha çok büyük tıvaletım gelıyor surubu ıctım hıc isal yapmadı benı bende anlamadım bıraktım onuda iş yerine bıraktım kullanmıyorum dıye zaten buyuk tuvaletımı yaparken peceteylw alırken pembemsı bırsey geldı peçeteye ama orama hıc dokundurmadımm
Ben bi kaç doktor ile görüştüm de duş bir şey yapmaz ama direkt su değdirme dediler canım duş almadan 3-5 gün nasıl durayım bir de yazınİpler farkedilmiyo cnm geçicide yoksa doktorlar görünme imkanı ile düğün öncesi riske atmaz oyle Birseyi bir de duş fln almaman gerekiyor ilişki olmadan
Bizim kafa gitti zaten artik normalde bukadar sey aklimiza gelmez ya canim tukendik sorun degil o tukenmek flnda yeterki tutsun yaInsalalh canım yaa bu ıyılesme sürecı ınsanın psıkolojısını benzıyor gerçekten bız nelIzlee hergun telefonda konusuyoruz bırde sana söyle oldumu böyle oldumu dıye gercekten cok korkuyoruz
Aynenn bende ağlamak derecesıne geldım canımBen kabız olurum sürekli o işlemden sonra yine kabızım ilacıda içiom amma o gün işe yaramadı ya ruhumu teslim ediodum resmensizleri çok iyi anlıyorum kızlar
Geçici kalıcıya göre daha rahatmış canım galiba. Bi de 3-4 gün dikkat yormaz galiba. Oturma kalkmaya da bir şey dememişler meselaİnsan dugun gunude banyo yapmak ister ya sonucta temiz temiz gelinligini giymek ister acaba oynayinca fln bisey olmuyomu soncta hani kosmayin sert ani hareketler yapmayin diyolar ya gecici dusunenenler nikahtan sonra yapabilirler aslinda
Bilmiyorumki canim su geciciyi yaValla sonuç alan çok kişi gördüm aslında ip falan da görmediler ama ne bileyim ya
Rahatsa kafana o yatiyosa onu yaptir canim sen nekadarmisGeçici kalıcıya göre daha rahatmış canım galiba. Bi de 3-4 gün dikkat yormaz galiba. Oturma kalkmaya da bir şey dememişler mesela
Ben ağladımm yaaAynenn bende ağlamak derecesıne geldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?