Kesinlikle kabiz olmamasi gerektigini biliyo insan pskolojik olarak oluyo ya nasil is anlamadim surekli su iciyorum yanimda hep suyum canimBana dr demisti kesinlikle kabiz olmucaksin deyince hastaya hasta stresten kabiz oluyo. Olmicam olmicam deyip stresten kabiz oluyo. Bence dusunmemeye bak. Bol su ic surekli sise yaninda kalsin
İnsallah ya. Kontrole gidince haber vercem. Ankarada varmi baska dr gelmisken onada kontrol ettiririmİnşallah yaaa valla tutsun Ankara da bana Umut ol inşallah:)
İnsallah tutmustur canim ya bi doktor var daİnsallah ya. Kontrole gidince haber vercem. Ankarada varmi baska dr gelmisken onada kontrol ettiririm
Tutarsa insallah bende gidicem ona emin olmak icinİnsallah ya. Kontrole gidince haber vercem. Ankarada varmi baska dr gelmisken onada kontrol ettiririm
Aynen ismini verde bilet almisken oraylada goruseyim onada randevu alim ayni guneİnsallah tutmustur canim ya bi doktor var daDaisyyg de ona gitti emin olmak icin istersen ona git canim
İsmini veriyim iyce arastir icine sinerse gidersin
Evet ya ucak biletleri cok pahali canim yaUcak biletleri cok pahali bi git gel 500 tl
Aynen cok para lazim cokCok para lazim cok cok
canım 2 ölçek iç kesin çözümEvet ya ucak biletleri cok pahali canim ya
Himm tamam canim sen bak islerine tabiki ohhhh ne güzel keyfine bakKızlar bu aralar uzak kalabilirim biraz merak etmeyin yani hazirlik kosturmaca son dakikalar malum bide bikac gün beraber kalcaz tatilde o zaman da yazamam ama sonucu yazmaya gelcem mutlaka inşallah.
İctim canim bi olcek daha insallah olur ya kiz ise yarar insallahcanım 2 ölçek iç kesin çözümben denedim tecrübe etiim :)
Bide hergun corba icmek lazim aslinda ya kati gida yerinecanım 2 ölçek iç kesin çözümben denedim tecrübe etiim :)
Herseyini Allah rast getirsin inş cnm dualarımızdasın unutma hep kolay gelsinKızlar bu aralar uzak kalabilirim biraz merak etmeyin yani hazirlik kosturmaca son dakikalar malum bide bikac gün beraber kalcaz tatilde o zaman da yazamam ama sonucu yazmaya gelcem mutlaka inşallah.
Zaten toplum baskısı her şey canım... inşallah güzel olur her şeyBen mesela nisanlimla ilk tanistigimda evlenecegimi bilmiyordum. Hic konusu acilmadi. Sonra isler ciddiye bindi aileler tanisti falan derken benim hic iliskim olmamis imasi olustu. Bende oldu diyemedim. Simdi kanamazsa ailenden korkuyorum. Sirf onlar icin yaptirdim.
Güzel haberlerini bekliyoruuuuzZKızlar bu aralar uzak kalabilirim biraz merak etmeyin yani hazirlik kosturmaca son dakikalar malum bide bikac gün beraber kalcaz tatilde o zaman da yazamam ama sonucu yazmaya gelcem mutlaka inşallah.
Uzay bey mi canım ?Tutarsa insallah bende gidicem ona emin olmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?