Bana dr demisti kesinlikle kabiz olmucaksin deyince hastaya hasta stresten kabiz oluyo. Olmicam olmicam deyip stresten kabiz oluyo. Bence dusunmemeye bak. Bol su ic surekli sise yaninda kalsin
Kesinlikle kabiz olmamasi gerektigini biliyo insan pskolojik olarak oluyo ya nasil is anlamadim surekli su iciyorum yanimda hep suyum canim

Kızlar bu aralar uzak kalabilirim biraz merak etmeyin yani hazirlik kosturmaca son dakikalar malum bide bikac gün beraber kalcaz tatilde o zaman da yazamam ama sonucu yazmaya gelcem mutlaka inşallah.
Himm tamam canim sen bak islerine tabiki ohhhh ne güzel keyfine bak

Kızlar bu aralar uzak kalabilirim biraz merak etmeyin yani hazirlik kosturmaca son dakikalar malum bide bikac gün beraber kalcaz tatilde o zaman da yazamam ama sonucu yazmaya gelcem mutlaka inşallah.
Herseyini Allah rast getirsin inş cnm dualarımızdasın unutma hep kolay gelsin

Zaten toplum baskısı her şey canım... inşallah güzel olur her şey

Güzel haberlerini bekliyoruuuuzZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…