Insallah canim benim aynen su an bencede birbirimizi cok iyi anliyoruz.. stres var mi emin degilim son dk ya kadar olmucak galibada heyecan var ya.

Dualarımız seninle canım benim

Merhaba kızlar çoktandır burayı takip edip okuyorum yazdıklarınızı kaygılarım azaldı bu sayfa olmasaydı heralde kafayı yerdim. Bu olay başıma tam bir sene önce geldi ve kurtulmak istiyorum bende kalıcı yöntem için gittim akın bey ile görüştüm hemşiresi çok tatlı bir baya içime su serpti baya konuştuk fakat kısa vadede önümde birşey yok yaptırıcam ama tarih belli değil. Tek başıma olmaktanda korkuyorum istanbuldayım burada olan varsa birbirimize destek olmak isterim

Akın bey bu işin ehli gerçekten o kadar arastırdım tutmama gıbı bir sansı yokmus o kadar net yapıyo ısını bende ona yaptırdım ama şuam yerındemı arayıp sordunmu?

Kızlar 7 yıllık evli ve evlenirken bakire olan bir ablanız olarak yazıyorum.Burda ara sıra çırpınışlarınızı,pişmanliklarinizi,vicdan azaplarınızı,psikolojinizin nasıl bozulduğunu üzülerek okudum.Erkekler bu strese,bu kadar kendinizi yıpratmanıza değmez.Evlilikte yıllanınca anlayacaksınız,bu kadar kendinizi yeyip bitirdiginize üzüleceksiniz.Kendi kıymetinizi bilin,bu operasyonu yaptirdiysaniz vicdan yapmayın.Erkekler kandırılmayı hak eder.Hepinize mutlu bir evlilik diliyorum.

Sonunuz mutlu olsun canım benim. Ya harbiden ne yalan söylenirki ben şimdiden bunları düşünüyorum vala ya bu aralar pek aktif olamıyorum sürekli görüşüyoruz ah yapacagım zaman yalanım yakalanmasa iyi vala

Yakalanmazssin canim insallah iyi bi yalan bul sknti olmaz

Bu arada cnm sen yine sor @Krql adlı ve bir kac arkadas daha vardı onlarda akım beye gıdecektı ama saglık sorunları varmıs
Ama ben cok sanslıyım erken gıttım
İnsallah gelır ya sizin ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…