- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Günaydın canımm :)Günaydın kızlarherkese hayırlı günler olsun inş
Ayyy amin kizlar cok sagoluunn hilall nasilsin ayy ben yaklastkca heyecanlaniyo gbiyim ya asıl olayı yeni anlamis gibiyim
Insallah canim benim aynen su an bencede birbirimizi cok iyi anliyoruz.. stres var mi emin degilim son dk ya kadar olmucak galibada heyecan var ya.canım Bogazmanzarasi çok çok heyecanlıyım çok garip bir mutluluk var içimde tuhaf bir hüzün genel olarak stres liyim beni en iyi sen anlıyosun şuanda çünkü yaşıcaz artık şu olayı ve kurtulucaz dualarımız seninle kuzum insallahh herşey pek bir harika olur
Sagolasin canim :)Rabbim yarımcın olsun canım
Dualarımız seninle canım benimCanim @Krql @TatliDusler355 bu arkadaslar istedi en son @xxoxxoxx cabim sana attim die hatrliyorum ama emin degilim..
Kizlar yenisini cekemiorum ev kalabalik buraya girdigime sukredin valla ama duramadim napim zaman az kaldi Allahim suraya guzel haberle dondursun sizde ben yokkken bos durmayin kiz dua edin bana :))
Dedigim gbi bikac gün yazamam 10 gunu bulabilir merak etmeyin ama mutlaka yazicam Allahtan bisey olmazsa birakip gitti sanmayin..
Asıl simdi dua zamanı kızlar..
Merhaba kızlar çoktandır burayı takip edip okuyorum yazdıklarınızı kaygılarım azaldı bu sayfa olmasaydı heralde kafayı yerdim. Bu olay başıma tam bir sene önce geldi ve kurtulmak istiyorum bende kalıcı yöntem için gittim akın bey ile görüştüm hemşiresi çok tatlı bir baya içime su serpti baya konuştuk fakat kısa vadede önümde birşey yok yaptırıcam ama tarih belli değil. Tek başıma olmaktanda korkuyorum istanbuldayım burada olan varsa birbirimize destek olmak isterim
Bende istiyolar atiyorum canim :))Kizlar benim son fotomu isteyenler oluyo atsaniza siz varsa sizde ben sildim
Durduk yerine mi oldu canim ters bi hareket flnmi yaptin adet gunun fln yaklastimiKizlar dun ve bugun cok hafif bi damla swklinde kanama gordum ic camasirimda suan bi bucuk ay gecmis durumda. Sanki hafif yanmada var o bolgede cok korkuyorum
İnşallah tatlım inşallahTamam canın alalh razı olsun inşallah 15 gün sonunda guzel haber alıcagıZ nelızle
Sonunuz mutlu olsun canım benim. Ya harbiden ne yalan söylenirki ben şimdiden bunları düşünüyorum vala ya bu aralar pek aktif olamıyorum sürekli görüşüyoruz ah yapacagım zaman yalanım yakalanmasa iyi valaBiz nelizle ameliyatı mutlu olalım dıye gıttık ama aynı gün ıkımızde sevgilılerımıze cok ıyı bır yalan soylemedıgımızden ıkımızde kaybettık gottıgımız gün ne kadar belalı bırgunmus dedık mutlu olmamız gerekırken mutsuz olduk
Yakalanmazssin canim insallah iyi bi yalan bul sknti olmazSonunuz mutlu olsun canım benim. Ya harbiden ne yalan söylenirki ben şimdiden bunları düşünüyorum vala ya bu aralar pek aktif olamıyorum sürekli görüşüyoruz ah yapacagım zaman yalanım yakalanmasa iyi vala
Merhaba kızlar çoktandır burayı takip edip okuyorum yazdıklarınızı kaygılarım azaldı bu sayfa olmasaydı heralde kafayı yerdim. Bu olay başıma tam bir sene önce geldi ve kurtulmak istiyorum bende kalıcı yöntem için gittim akın bey ile görüştüm hemşiresi çok tatlı bir baya içime su serpti baya konuştuk fakat kısa vadede önümde birşey yok yaptırıcam ama tarih belli değil. Tek başıma olmaktanda korkuyorum istanbuldayım burada olan varsa birbirimize destek olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?