Him baska zaman gecircegi kimss yok demekki gorumcenle anlasabiliyomunuz normalde araniz nasil

Aman boşver kuzum en iyisi, inan ki gittiğimiz yerler yılbaşı diye iki katına çıkartmış fiytını ve ortam çok bozuk oluyo böle günlerde zaten , bize hergün yılbaşı boşver
Erkek arkadasimla hep disarda olurduk evdeyiz bu sene iyi oldu hic icimden gelmiyo benimde bi gece icinde bi ton para dogru dedin bize hergün yilbasi

Him baska zaman gecircegi kimss yok demekki gorumcenle anlasabiliyomunuz normalde araniz nasil
valla görümcem 45 yaşlarında ama tabi hem dış görünüm olarak hemde kafa yapısına göre 30larda diyim o yüzden anlaşıyoruz ya bu zamana kadar hiç aramızda atışma cart curt olmadı severimde kendisini o da beni ama bazen çok fazla gelip gitme olunca sıkılıyorum Ben yorgunum diye pek gitmiyorum genelde o gelir ama bazen üst üste gelio hhanii çekemiyorum

Him ne guzel anlasiyosunuz ama bide sen calisiyosun ev is surekli ust uste sende haklisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…