Him baska zaman gecircegi kimss yok demekki gorumcenle anlasabiliyomunuz normalde araniz nasilYa onu da anlıyorum öyle aile dostu yok , bizle bişiler yapmayı da seviyo ama bazen çok ısrarcı oluyor , aynen kuzum bizde öyle düşünüyoruz. Yemeğe falan çıkarız evimize geliriz baş başa kalırız
Erkek arkadasimla hep disarda olurduk evdeyiz bu sene iyi oldu hic icimden gelmiyo benimde bi gece icinde bi ton para dogru dedin bize hergün yilbasiAman boşver kuzum en iyisi, inan ki gittiğimiz yerler yılbaşı diye iki katına çıkartmış fiytını ve ortam çok bozuk oluyo böle günlerde zaten , bize hergün yılbaşı boşver
Bence de almış başını gitmiş her yer boşverin evde takılın hem daha samimi olur
valla görümcem 45 yaşlarındaHim baska zaman gecircegi kimss yok demekki gorumcenle anlasabiliyomunuz normalde araniz nasil
valla öle kuzumErkek arkadasimla hep disarda olurduk evdeyiz bu sene iyi oldu hic icimden gelmiyo benimde bi gece icinde bi ton para dogru dedin bize hergün yilbasi
Him ne guzel anlasiyosunuz ama bide sen calisiyosun ev is surekli ust uste sende haklisin bencevalla görümcem 45 yaşlarındaama tabi hem dış görünüm olarak hemde kafa yapısına göre 30larda diyim o yüzden anlaşıyoruz ya bu zamana kadar hiç aramızda atışma cart curt olmadı severimde kendisini o da beni ama bazen çok fazla gelip gitme olunca sıkılıyorum Ben yorgunum diye pek gitmiyorum genelde o gelir ama bazen üst üste gelio hhanii çekemiyorum
Bencede pacali bi don lazim o gecegörümce gelmezse tek kalcaz inşallah , paçalı donda alayım bari
aynen kuzum insanın başı kaldırmıyor bazenHim ne guzel anlasiyosunuz ama bide sen calisiyosun ev is surekli ust uste sende haklisin bence
Bencede pacali bi don lazim o gece
Haklisin canim yaaynen kuzum insanın başı kaldırmıyor bazen
ay hep özel günleremi denk geliyobiizm ilk 1 yıl doğum günü yılbaşı sevgililer günü evlilik yıldönümü ya hep mi regli olur inşallah 2019 uğurlu gelir
mesajlar okunmuyor ya , şuanda yazdıklarımı göremiyorum , sizde de öyle m,?Haklisin canim ya
ay hep özel günleremi denk geliyoinsallah bu sene bi kac gun aksar
Görünüyooo bende canimmesajlar okunmuyor ya , şuanda yazdıklarımı göremiyorum , sizde de öyle m,?
Görünüyooo bende canim
aGörünüyooo bende canim
Alala niye cikmiyoki acaba canim duzelir belki sonraa
ayy bende çıkmıo ya
Dimi dimi ben geldimKizlar bugun nekadar sessizssiniz
Ayyyyyy hosgeldin cok sevindimDimi dimi ben geldim
Allaha şükür iyiyim canim bendeCok şükür cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?