- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Kizlar dua edin ocakta gidiyorum kesin aldim biletimi kimse anlamaz insllah sonrasinda
Allh yardimcin olsun canim korkma kimse bisey anlamaz canimKizlar dua edin ocakta gidiyorum kesin aldim biletimi kimse anlamaz insllah sonrasinda
çok teşekkürlerKızlar 7 yıllık evli ve evlenirken bakire olan bir ablanız olarak yazıyorum.Burda ara sıra çırpınışlarınızı,pişmanliklarinizi,vicdan azaplarınızı,psikolojinizin nasıl bozulduğunu üzülerek okudum.Erkekler bu strese,bu kadar kendinizi yıpratmanıza değmez.Evlilikte yıllanınca anlayacaksınız,bu kadar kendinizi yeyip bitirdiginize üzüleceksiniz.Kendi kıymetinizi bilin,bu operasyonu yaptirdiysaniz vicdan yapmayın.Erkekler kandırılmayı hak eder.Hepinize mutlu bir evlilik diliyorum.
Ya nasıl içim rahatladı yani böyle şeyler okuyunca duyunca içime şu serpiliyor bi cesaret geliyorKızlar 7 yıllık evli ve evlenirken bakire olan bir ablanız olarak yazıyorum.Burda ara sıra çırpınışlarınızı,pişmanliklarinizi,vicdan azaplarınızı,psikolojinizin nasıl bozulduğunu üzülerek okudum.Erkekler bu strese,bu kadar kendinizi yıpratmanıza değmez.Evlilikte yıllanınca anlayacaksınız,bu kadar kendinizi yeyip bitirdiginize üzüleceksiniz.Kendi kıymetinizi bilin,bu operasyonu yaptirdiysaniz vicdan yapmayın.Erkekler kandırılmayı hak eder.Hepinize mutlu bir evlilik diliyorum.
Kızlar 7 yıllık evli ve evlenirken bakire olan bir ablanız olarak yazıyorum.Burda ara sıra çırpınışlarınızı,pişmanliklarinizi,vicdan azaplarınızı,psikolojinizin nasıl bozulduğunu üzülerek okudum.Erkekler bu strese,bu kadar kendinizi yıpratmanıza değmez.Evlilikte yıllanınca anlayacaksınız,bu kadar kendinizi yeyip bitirdiginize üzüleceksiniz.Kendi kıymetinizi bilin,bu operasyonu yaptirdiysaniz vicdan yapmayın.Erkekler kandırılmayı hak eder.Hepinize mutlu bir evlilik diliyorum.
AKarlar düşer düser duser aglarim ankarada ne kadar güzel bi görüntü var şu an ankarali kislar bilir
Attın canım banaCanim @Krql @TatliDusler355 bu arkadaslar istedi en son X xxoxxoxx cabim sana attim die hatrliyorum ama emin degilim..
Kizlar yenisini cekemiorum ev kalabalik buraya girdigime sukredin valla ama duramadim napim zaman az kaldi Allahim suraya guzel haberle dondursun sizde ben yokkken bos durmayin kiz dua edin bana :))
Dedigim gbi bikac gün yazamam 10 gunu bulabilir merak etmeyin ama mutlaka yazicam Allahtan bisey olmazsa birakip gitti sanmayin..
Asıl simdi dua zamanı kızlar..
Evet ya cok guzel yagiyoA
Aynen cok guzel bır kar yağıyor
Biz gibi hatalar yapmayıp bizi anlayabilmeniz gözlerimizi dolduruyor inanın. Desteğiniz için çok teşekkür ederimKızlar 7 yıllık evli ve evlenirken bakire olan bir ablanız olarak yazıyorum.Burda ara sıra çırpınışlarınızı,pişmanliklarinizi,vicdan azaplarınızı,psikolojinizin nasıl bozulduğunu üzülerek okudum.Erkekler bu strese,bu kadar kendinizi yıpratmanıza değmez.Evlilikte yıllanınca anlayacaksınız,bu kadar kendinizi yeyip bitirdiginize üzüleceksiniz.Kendi kıymetinizi bilin,bu operasyonu yaptirdiysaniz vicdan yapmayın.Erkekler kandırılmayı hak eder.Hepinize mutlu bir evlilik diliyorum.
Canim korkma bisey olmamistir ya sanmiyorum kotu bisey oldugunu
Az kaldı cnm sabır haklısın ama bu da geçecek inş güzel haberini alacağızKızlar cok yoruldum yiprandım ya icim sıkılıo bu gece.
Akın bey bu işin ehli gerçekten o kadar arastırdım tutmama gıbı bir sansı yokmus o kadar net yapıyo ısını bende ona yaptırdım ama şuam yerındemı arayıp sordunmu?
Hayir olsun canim ya bak bitti canim artik isteKızlar cok yoruldum yiprandım ya icim sıkılıo bu gece.
Rabbim yardımcın olacak canım merak etme. Her şey bitiyorKızlar cok yoruldum yiprandım ya icim sıkılıo bu gece.
Evet canım yani arayıp sormadım 2 ay önce kendim gittim. Ne zaman yaptırdın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?