Kızlar okuyamadım bilmem gereken bir şey var mı bir gelişme falan

çok sagolun kızlarr amin amin insallah bir stres bir heyecan bastı artık adım adım azcık kaldı çok azıcık kurtulcaz insallah hergün gün sayıyorum tam 60 gün oldu hayattaki amacım haline getirdim biraz abartı ama napalım bizimde şuanlık tek derdimiz bu çok önemsedik

Kizlar dun ve bugun cok hafif bi damla swklinde kanama gordum ic camasirimda suan bi bucuk ay gecmis durumda. Sanki hafif yanmada var o bolgede cok korkuyorum

Ayyy amin kizlar cok sagoluunn hilall nasilsin ayy ben yaklastkca heyecanlaniyo gbiyim ya asıl olayı yeni anlamis gibiyim

Canim @Krql T TatliDusler355 bu arkadaslar istedi en son X xxoxxoxx cabim sana attim die hatrliyorum ama emin degilim..
Kizlar yenisini cekemiorum ev kalabalik buraya girdigime sukredin valla ama duramadim napim zaman az kaldi Allahim suraya guzel haberle dondursun sizde ben yokkken bos durmayin kiz dua edin bana :))
Dedigim gbi bikac gün yazamam 10 gunu bulabilir merak etmeyin ama mutlaka yazicam Allahtan bisey olmazsa birakip gitti sanmayin..
Asıl simdi dua zamanı kızlar..

Dualarımız sizinle kızlar Allah hayırlı güzel haberlerle döndürsün inş Bogazmanzarasi H hilal8535

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…