Evet baya kalınlar

evet kuzum aynen öyle N Nelizz iyileşme sürecinde bu pedleri önerdi ama bu pedlerde çok kalın çok rahatsız ama şu bi kerelik dayanıyor insan mecburen

Evet ince uzunlara alismisiz ya bunlar bi garip geliyo insanaaynen insan dayaniyo canim ama bisey diymmi gercekten pamuklu ve naylon karisimi yok sanirim daha saglikli gibi cunku diger pedler bende kasindirma yapiyodu
Ayy kizlar evet kalın ped ama dusundukce ben heyecanlaniyorum kizlar iliskim olcak inanilmaz heyecanliyim bikac saatim kaldi ve böyle olcagimi hic dusunmemstim nie vu kadar heeycanlandim bilmiyorum

Kizlar takmayin kafaniza valla simdi oturup dusununce en kolay zamanlar o zamanlarmis heyecandan kalbim cikicak galiba gercekten ilk defa yasicak olsam da bu kadar heyecan yapardim heralde..
Kotu ihtimali de dusunuorum mecbur diyelim kanama olmadi asla doktora gitmiyim dimi. Yani mantiken öyle yapmaliyim

Ayy kizlar evet kalın ped ama dusundukce ben heyecanlaniyorum kizlar iliskim olcak inanilmaz heyecanliyim bikac saatim kaldi ve böyle olcagimi hic dusunmemstim nie vu kadar heeycanlandim bilmiyorum

Sen cıddımısın :))) senden daha heyecanlıyım ben ya bıze ne zaman haber verırsın sonucu?

Ayyyyyyyyy beklenen insansin kuzum sakin ol cok guzel olcak oyle dusun panik yapma

Kuzum kaniycakki niye olumsuzu dusunuyosun sen kaniycak hic bos yere kendini germe

Bence şüphe ederse gıdelım diye tuttur gıdıcem de doktordan duy ama sonra ayrılıcam de bana güvenmeyen ınsanla asla devam edemem

Bence şüphe ederse gıdelım diye tuttur gıdıcem de doktordan duy ama sonra ayrılıcam de bana güvenmeyen ınsanla asla devam edemem

Bu arada zaten senı doktora götürmezkı:))

Sen cıddımısın :))) senden daha heyecanlıyım ben ya bıze ne zaman haber verırsın sonucu?
Evet canim evet ciddiyim cok karisik duygular icindeyim sonucu hemen vermeye caliscam ama malum mini balayi olcak bizimki yanmdan ayrilmaz o benim biliyorum ondan söz veremiyorum size..ama en en gec bi hafta sonra yazarim.. o disari cikars fln da iki kelime de olsa haber vericem.
Ayyyyyyyyy beklenen insansin kuzum sakin ol cok guzel olcak oyle dusun panik yapma
Kiz normalde sogukkanli biriyim noldu bana anlamadimki gercekten ilk defa bu kadar oldum dikime giderken bile böyle degildim. Allahim dile kolay 7 senenin yuku gidicek insallah dua edin kizlar dua edin..

Ay okurken benim gozlerim doldu dualarimiz seninle canim su an herseyin heycani var sende ama hersey iyi olcak su ana kadar hersey iyiydi oylede olcak

Ayy blöfumu yemezee hadi gidelim derse. Bence öyle yapar her erkek sonradan gonlunu alcagini dusunur sonucta ortada nikah var bosanmicagimizi bilir doktor yuzunden ne bilim ay hic gerek kalmaz insallah kucucuk delik yani kanar kesin bence darligi bile yetcek

Kiz sen niye boyle seyler dusunuyosun birak bu dusunceleri cekme ustune olumsuz seyleri kaniycak tabi et yirtilcak orda kanamamasi gibi sacma bisey olamaz

Insallah bencede ben sorun cıkacagını sanmıyorım cnn:)

Ay okurken benim gozlerim doldu dualarimiz seninle canim su an herseyin heycani var sende ama hersey iyi olcak su ana kadar hersey iyiydi oylede olcak
Valla herseyi anlatcam size söz ben cok cektim bu konuda kimse cekmesin. Umarim son bulur bu artik..

Kiz sen niye boyle seyler dusunuyosun birak bu dusunceleri cekme ustune olumsuz seyleri kaniycak tabi et yirtilcak orda kanamamasi gibi sacma bisey olamaz
Neliz ne bilim kız kafayı sıyırdım su an resmen bi guluyorum bi gozlerim doluo manyaga bagladim gercekten. Zaten bu panikle adam inanmicago varsa da inanirki bakire olduguma
Bisey anlamaz insallah ya. Allahim neliz diyodunya ruhumu teslim etcem die asıl simdi ben etcem valla

Kuzum heyecan ve stres haklısın ama iyi olacak merak etme Allah yardımcın olsun dualarımız seninle Bogazmanzarasi
Cok tesekkür ederim kuzum biliyorum zaten bu asaamaya sizin sayenizde geldim ben valla yoksa hayatta cesaret edebilirmiydim.. sakaryaya hep diodum herseyi senin gbi yapıyorum ya beraber batcaz ya beraber cikcaz die valla o cikti insallah bende cikarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…