Bak bak oraya kdr yorulmayın oldu şimdi piki neyse bakalımOraya kadar yorulmayın ben size haber ucurcam burdan :))
Tabi dusa girer o zaman haber verebilirsin dusada seni goturmezsse tabiKız illaki ayriliriz cumaya fln gider adam ya da dusa girdigimde fln bi sekilde yazarim insallah yerse
Allah ikinizin de yardımcısı olsun cnm sıra sıra güzel haberleri alırız İnşBogazmanzarasi kuzummmmm allahım işini gücünü rast getirsinn senin için herşeyyy çok ama çok güzel olsun tüm dualarım seninlee heyecandan şuracıkta biz gitcez sakın bizi bırakma biliyosun senden sonra sıra bendee allahımmm yardımcın olsunn seviliyosunn
Tamam anlastik kuzum kanadi yaz yeter sonra nasilsa biz basinin etini yerizTamam kanadi yazcam cikcam anlasalim sonra yok efendim dedi kacti yok efendim mizikcilik yapti demek yok
Sonrasinda ayrintilari gecerim :)
Allah seni tüm ihtimalleri söndürdünüz ozmn tuvalete fln gidince yazsın bari :)Tabi dusa girer o zaman haber verebilirsin dusada seni goturmezsse tabi
Haha vallahi cok guzel benzetme olduHaha carsafci teyzeler gibi
Allah ikinizinde yardimcisi olsun sende kurtul insallah canimBogazmanzarasi kuzummmmm allahım işini gücünü rast getirsinn senin için herşeyyy çok ama çok güzel olsun tüm dualarım seninlee heyecandan şuracıkta biz gitcez sakın bizi bırakma biliyosun senden sonra sıra bendee allahımmm yardımcın olsunn seviliyosunn
Ay şu an hersey geliyo aklima nedense benimAllah seni tüm ihtimalleri söndürdünüz ozmn tuvalete fln gidince yazsın bari :)
Bak bak oraya kdr yorulmayın oldu şimdi piki neyse bakalım
Tabi dusa girer o zaman haber verebilirsin dusada seni goturmezsse tabi
Aboo siz ne edepsizlestiniz öyle ya bak heleAllah seni tüm ihtimalleri söndürdünüz ozmn tuvalete fln gidince yazsın bari :)
Ay ben cok ayip seyler demeye basladim normalde hic böyle biri degilim halbukiAboo siz ne edepsizlestiniz öyle ya bak hele
Aslında benim cnm bugün cok sıkkın ama sayeninzde güldüm yaa Allah da sizi güldürsün inşAboo siz ne edepsizlestiniz öyle ya bak hele
Bitiyor her şey o huzurun heyecanı bence... kanama olacak her şey çok güzel olacak. Kanama olmama ihtimali yok bence olmasa da doktor derse önce benden bir adet yumruk çak ağzının ortasına lütfen :) sonra güven problemin varsa gidelim de... sanmıyorum götüreceğini ama gidersen de o kadar doğal duruyor ki esnek derler en kötü :)) kafanı rahatlar stres olma her şey çok güzel olacakEvet canim evet ciddiyim cok karisik duygular icindeyim sonucu hemen vermeye caliscam ama malum mini balayi olcak bizimki yanmdan ayrilmaz o benim biliyorum ondan söz veremiyorum size..ama en en gec bi hafta sonra yazarim.. o disari cikars fln da iki kelime de olsa haber vericem.
Kiz normalde sogukkanli biriyim noldu bana anlamadimki gercekten ilk defa bu kadar oldum dikime giderken bile böyle degildim. Allahim dile kolay 7 senenin yuku gidicek insallah dua edin kizlar dua edin..
Tabi nelizcim tabi bilmezmiyiz seni bizAy ben cok ayip seyler demeye basladim normalde hic böyle biri degilim halbuki
Bende valla azcik kotu dusuncek oluyorum hemen gulduruyosunuz sayenizde psikologa para vermiyrmAslında benim cnm bugün cok sıkkın ama sayeninzde güldüm yaa Allah da sizi güldürsün inş
Çok sagol canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz.. tamam yumrugu unutmucam canim bu xxoxxoxxo icin dicemBitiyor her şey o huzurun heyecanı bence... kanama olacak her şey çok güzel olacak. Kanama olmama ihtimali yok bence olmasa da doktor derse önce benden bir adet yumruk çak ağzının ortasına lütfen :) sonra güven problemin varsa gidelim de... sanmıyorum götüreceğini ama gidersen de o kadar doğal duruyor ki esnek derler en kötü :)) kafanı rahatlar stres olma her şey çok güzel olacak
Hepimiz iyi ki varız... bir çok insandan daha insan bir çok dosttan daha dostuz. Hem de görmedenÇok sagol canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz.. tamam yumrugu unutmucam canim bu xxoxxoxxo icin dicem
Amin allah hepimizi guldursu canim niye canin skkinAslında benim cnm bugün cok sıkkın ama sayeninzde güldüm yaa Allah da sizi güldürsün inş
Tabi nelizcim tabi bilmezmiyiz seni biz
Bende valla azcik kotu dusuncek oluyorum hemen gulduruyosunuz sayenizde psikologa para vermiyrm
Bencede birbirimizi gormedik ama cok kuvvetli baglar kurdukHepimiz iyi ki varız... bir çok insandan daha insan bir çok dosttan daha dostuz. Hem de görmedenbiz burada senden daha heyecanlı olacağız modun düşerse aklına biz gelelim bunlar meraktan ölmüştür de cesaretlen. kanamayı görünce de ben rahatladım ama onlar kafayı yiyor meraktan diye dalga geçeceksin bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?