Allah ikinizin de yardımcısı olsun cnm sıra sıra güzel haberleri alırız İnş

Allah ikinizinde yardimcisi olsun sende kurtul insallah canim

Bitiyor her şey o huzurun heyecanı bence... kanama olacak her şey çok güzel olacak. Kanama olmama ihtimali yok bence olmasa da doktor derse önce benden bir adet yumruk çak ağzının ortasına lütfen :) sonra güven problemin varsa gidelim de... sanmıyorum götüreceğini ama gidersen de o kadar doğal duruyor ki esnek derler en kötü :)) kafanı rahatlar stres olma her şey çok güzel olacak

Ay ben cok ayip seyler demeye basladim normalde hic böyle biri degilim halbuki
Tabi nelizcim tabi bilmezmiyiz seni biz

Aslında benim cnm bugün cok sıkkın ama sayeninzde güldüm yaa Allah da sizi güldürsün inş
Bende valla azcik kotu dusuncek oluyorum hemen gulduruyosunuz sayenizde psikologa para vermiyrm

Çok sagol canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz.. tamam yumrugu unutmucam canim bu xxoxxoxxo icin dicem

Ayrıca merak etme hepimiz dua edicez sana her şey çok güzel olsun diye. Başkasına edilen dua daha çok kabul oluyor çünkü saf istek diye düşünüyorum canım. El birliği ile hepimizin güzel günlerine şahit olacağız rahat ol

Çok sagol canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz.. tamam yumrugu unutmucam canim bu xxoxxoxxo icin dicem
Hepimiz iyi ki varız... bir çok insandan daha insan bir çok dosttan daha dostuz. Hem de görmeden biz burada senden daha heyecanlı olacağız modun düşerse aklına biz gelelim bunlar meraktan ölmüştür de cesaretlen. kanamayı görünce de ben rahatladım ama onlar kafayı yiyor meraktan diye dalga geçeceksin bizimle

Bencede birbirimizi gormedik ama cok kuvvetli baglar kurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…