Haha deli senin ürkek ceylan halinle kesin inanir zaten korkmaNeliz ne bilim kız kafayı sıyırdım su an resmen bi guluyorum bi gozlerim doluo manyaga bagladim gercekten. Zaten bu panikle adam inanmicago varsa da inanirki bakire olduguma
Bisey anlamaz insallah ya. Allahim neliz diyodunya ruhumu teslim etcem die asıl simdi ben etcem valla
Cok tesekkür ederim kuzum biliyorum zaten bu asaamaya sizin sayenizde geldim ben valla yoksa hayatta cesaret edebilirmiydim.. sakaryaya hep diodum herseyi senin gbi yapıyorum ya beraber batcaz ya beraber cikcaz die valla o cikti insallah bende cikarim.
Yok yok bak güzelce çıkacaksın sen de gör bak her sey cok güzel olacak Allah hepimize o anı güzelce yaşatır inşCok tesekkür ederim kuzum biliyorum zaten bu asaamaya sizin sayenizde geldim ben valla yoksa hayatta cesaret edebilirmiydim.. sakaryaya hep diodum herseyi senin gbi yapıyorum ya beraber batcaz ya beraber cikcaz die valla o cikti insallah bende cikarim.
Haha bende diger kizlarda oyle olmustum :) ah mavi sakarya manolya nerdesiniz siz nerdesiniz sizden taktik alcagim zaman tamİnsallah sorun cıkmaz ya
Sankı kendım yasacakmısım gıbı heyecanlandım ya
Aminn insallahhhhYok yok bak güzelce çıkacaksın sen de gör bak her sey cok güzel olacak Allah hepimize o anı güzelce yaşatır inş
Onlar yoksa biz variz arkanda seninHaha bende diger kizlarda oyle olmustum :) ah mavi sakarya manolya nerdesiniz siz nerdesiniz sizden taktik alcagim zaman tam
Oo sakaryanin cocugu oluo kiz bizlemi ugrassin o da hakli
Seni yerim siz zaten iyiki iyiki varsinizOnlar yoksa biz variz arkanda senin
O yuzden doktor karsisindaki insanin hayatini dusunerek yapar bunu kimsenin hayatini mahvetmez diye dusunuyorum benSakinlesemiyorumya hayat ne tuhaf valla resmen pamuk ipligine bagli kaderin..
Şu an dualarimiz havada uçuşuyo senin icinSeni yerim siz zaten iyiki iyiki varsiniz
Oraya kadar yorulmayın ben size haber ucurcam burdan :))Evet guya bizde tatile gidecektik oraya haber bekliycektik oda yalan oldu
Biz ordada meraktan catlariz niye bitmedi halaa diye ay ne güzel olurdu orda olsaydik hemen ogrenirdikHaha ya siz delisinizgelin kiz hic sikayet etmem valla
Sen mutlu sona ulastim desen bile ilk basta yeter bize yaniOraya kadar yorulmayın ben size haber ucurcam burdan :))
Kız illaki ayriliriz cumaya fln gider adam ya da dusa girdigimde fln bi sekilde yazarim insallah yerseBiz ordada meraktan catlariz niye bitmedi halaa diye ay ne güzel olurdu orda olsaydik hemen ogrenirdik@Daisyyg
Tamam kanadi yazcam cikcam anlasalim sonra yok efendim dedi kacti yok efendim mizikcilik yapti demek yokSen mutlu sona ulastim desen bile ilk basta yeter bize yani
Haha carsafci teyzeler gibiBiz ordada meraktan catlariz niye bitmedi halaa diye ay ne güzel olurdu orda olsaydik hemen ogrenirdik@Daisyyg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?