Ayy insallah yani dalga gecmem de yazmaya can atariimm bekleyin bakalim bekleyin az heyecan yaratirim size

Gelince bizi şakalama bak yaaa şüphelendim şimdi
Yok kuzum yok şakalamam insallah olumlu olur da yine böyle gulerim

Ay adını görünce nasıl bian heyecan yaptım gözümü kapattım okuyamadım aşağısını hemen sanırım delirdik artık huni lazım bize
Coktan beridir deliyiz canim sadece birbirimizi bulduk bence bi bulussak huniler benden hangi renk seviosaniz artik

Ay adını görünce nasıl bian heyecan yaptım gözümü kapattım okuyamadım aşağısını hemen sanırım delirdik artık huni lazım bize
Ay su an ayni seyi ben yasadim resmen adini gorunce direk o msja baktim ama degilmis bekledigimiz mesaj degilmis ya delirdik galiba haklisin kafamiza bi hunimiz eksikti onuda dusundun iyi oldu

Yok kuzum yok şakalamam insallah olumlu olur da yine böyle gulerim

Coktan beridir deliyiz canim sadece birbirimizi bulduk bence bi bulussak huniler benden hangi renk seviosaniz artik
Valla iyikide bulduk birbirimizi bunun hayrina birbirimizi tanidik iste Bana mavi huni olsun

Kızlar stres olup sraya giriyorum size gülmekten stresim icime kacio yemin ederim daha durun daha bulusamadik yarin olcak insallah :)

Kızlar stres olup sraya giriyorum size gülmekten stresim icime kacio yemin ederim daha durun daha bulusamadik yarin olcak insallah :)
Uyu uyu sen o zamaaaan misler gibi... dinlen gece uzun yarın kız her şey güzel olacak merak etme. Ben zikirmatik gibiyim tövbe yaaa gülelim diye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…