Cnm şimdi hissetmezsin birkaç gün sonra yine hissedersin değişik bir sey oluyor son zamanlar bir de artık iyileşiyor tabiYa ben iki gundur regliyim
Diyemi okadar rahat orasi ya bisey hissetmiyorum su an farkettim
Degisik bisey evet bisey hissetmiyo insan Olabilir belkide canim hastayim diye heralde evet son zamanlar artik sorunsuz iylesmis olsun iylesiyo olsun insallah yaCnm şimdi hissetmezsin birkaç gün sonra yine hissedersin değişik bir sey oluyor son zamanlar bir de artık iyileşiyor tabi
Ayy insallah yani dalga gecmem de yazmaya can atariimmHepimiz iyi ki varız... bir çok insandan daha insan bir çok dosttan daha dostuz. Hem de görmedenbiz burada senden daha heyecanlı olacağız modun düşerse aklına biz gelelim bunlar meraktan ölmüştür de cesaretlen. kanamayı görünce de ben rahatladım ama onlar kafayı yiyor meraktan diye dalga geçeceksin bizimle
Gelince bizi şakalama bak yaaa şüphelendim şimdiAyy insallah yani dalga gecmem de yazmaya can atariimmbekleyin bakalim bekleyin az heyecan yaratirim size
Ay adını görünce nasıl bian heyecan yaptım gözümü kapattım okuyamadım aşağısını hemen sanırım delirdik artık huni lazım bizeAyy insallah yani dalga gecmem de yazmaya can atariimmbekleyin bakalim bekleyin az heyecan yaratirim size
Yok kuzum yok şakalamam insallah olumlu olur da yine böyle gulerimGelince bizi şakalama bak yaaa şüphelendim şimdi
Coktan beridir deliyiz canim sadece birbirimizi bulduk benceAy adını görünce nasıl bian heyecan yaptım gözümü kapattım okuyamadım aşağısını hemen sanırım delirdik artık huni lazım bize
Ay su an ayni seyi ben yasadim resmen adini gorunce direk o msja baktim ama degilmis bekledigimiz mesaj degilmis ya delirdik galiba haklisin kafamiza bi hunimiz eksikti onuda dusundun iyi olduAy adını görünce nasıl bian heyecan yaptım gözümü kapattım okuyamadım aşağısını hemen sanırım delirdik artık huni lazım bize
Valla iyikide bulduk birbirimizi bunun hayrina birbirimizi tanidik iste Bana mavi huni olsunYok kuzum yok şakalamam insallah olumlu olur da yine böyle gulerim
Coktan beridir deliyiz canim sadece birbirimizi bulduk bencebi bulussak huniler benden hangi renk seviosaniz artik
Sende de böyle heycan yapcazbenide uyku tutmuyo kızlar olmuşmudur acabaaaaa huni alacak arkideşim lütfen pembe olsun benimkisi ne güldüm ya allahda sizi güldürsünn
Uyu uyu sen o zamaaaan misler gibi... dinlen gece uzun yarınKızlar stres olup sraya giriyorum size gülmekten stresim icime kacio yemin ederimdaha durun daha bulusamadik yarin olcak insallah :)
Allah canini almasın kız susun valla sesli güldümUyu uyu sen o zamaaaan misler gibi... dinlen gece uzun yarınkız her şey güzel olacak merak etme. Ben zikirmatik gibiyim tövbe yaaa gülelim diye bak
Canım güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle herşey çok güzel olacak :)Kızlar ben kactim Allaha emanet olun.. inşallah güzel haberle ve elimden geldigi kadar cabuk dönücem sizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki desteksiniz..
Kiz sen ne geziyon buralarda biz heycanla bekliyodukKızlar stres olup sraya giriyorum size gülmekten stresim icime kacio yemin ederimdaha durun daha bulusamadik yarin olcak insallah :)
Zikirmatik gibimisin haha allah senin iyiligini versin ya hepimiz otomatige bagladikUyu uyu sen o zamaaaan misler gibi... dinlen gece uzun yarınkız her şey güzel olacak merak etme. Ben zikirmatik gibiyim tövbe yaaa gülelim diye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?