- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Dugun yaza buyuk ihtimal ama erken iliskide olabilir bilmiyorumCanim yakinmi iliskiye gircegin tarih senin
Canım yapamıyor dedin Turgay bey kanama olmamış boğazmanzarasının dedin gecekuşu için de Turgay yapamadı akın yaptı dedin. Ben yanlış anlaşıldığımı sen tarafından düşünüyorum evet ama diğer arkadaşlar tarafından düşünmüyorum İnan. Ben işlem yapamıyor demedim iki doktor için de. Atılan iddialar biri sahte doktor diğeri reklamcı doktor oluyor fakat ikisinden de sonuç alınıyor dedim. O kısımların tartışmasını yaptıkça büyüyor mesele. Gerek yok diyorum ben. Hilal de akın beye yaptırmış idi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Onun da olumlu sonucunu bekliyorum farkındaysan. Ben işlem odaklı düşünüyorum doktor odaklı değil.
İnsallah canim bakalim iki ayi doldurayim birde o zaman sekline bakayim ne olucak daha dogal bir gorunum kazanir diye dusunuyorumYok canım bir sorun olmaz bence iki doktorun işlem tarzı farklı ama kanama olduktan sonra bir problem olmaz sen de baktırmazsın hem akın beyin yaptığı şekilde olan doğal kızlık zarı şekli de var o yüzden rahat ol hiç bir şey olmayacak
İnsallah canim bakalim iki ayi doldurayim birde o zaman sekline bakayim ne olucak daha dogal bir gorunum kazanir diye dusunuyorum
Ben bakmadım öyle detay o sayfaya canım ama ben zaten işlem olmadım beni neden koysunlar onu da anlamadım. Koymuşsa da Allah akıl sağlığı versin inşallah ne deyim. Reklam olayını savunmuyorum ben zaten maalesef çoğu doktor yapıyor bunu. Labioplasty için de buradan ss alıp paylaşan doktorlar görüyorum kendi sitelerinde. Burcu kim onu da bilmiyorum gerçek mi sahte mi onu da bilmiyorum. Mesele şu ikisinden de olumlu sonuç alınıyor. Turgay bey fanı asla değilim ama işleminin fotoğrafını Sakarya ve boğazmanzarası gibi arkadaşlarda görüp olumlu sonuç alındığını görünce yapamıyor denmesinden rahatsız oluyorum. Ama akın bey için yapamıyor dense fotoğraf görmedim ama olumlu sonuç alanlar var diyorum anlatabiliyor muyum canım. Bak sen paniksin şu an işlem oldun ve ilk ilişkinde kanaman fazla olduğu için boğazmanzarasının kanaması sana az geliyor onun için işlemi yapamadığını düşünüyorsun ama benim ilk ilişkimde kanamam hiç olmadı o yüzden 1-2 damla kan görsem ben uçarım diyorum. Neden yanlış anlıyorsun bilmiyorum beni. Ben seni de suçlamıyorum zaten içinde bulunduğumuz hal hal değil zor bir durumdayız. Anlıyorum seni de ama beni de anla lütfenBak turgay beyın sayfasında burcunur demırel ın sayfasında yorumlarınız var?? Üstelık sorun yok
Mıllet bunlar turgay beyın adamı dıye düşünüyo
Cünkü reklam amaclı sıtede siz başroldeydiniz??
İyi olacak merak etme canım 2 doktora da gösterdin sonuçta artık için rahat olsun gerçektenİnsallah canim bakalim iki ayi doldurayim birde o zaman sekline bakayim ne olucak daha dogal bir gorunum kazanir diye dusunuyorum
Ben şahsen senin kimseyi övmedigini biliyorum cnm seni de cok iyi anlıyorum herkes kendini iyi bir sekılde ifade ediyo ama niye hiç kimse anlaşılmıyor bilemedim gerçekten bence daha fazla yorma kendini açıklamaya çalışıpBen bakmadım öyle detay o sayfaya canım ama ben zaten işlem olmadım beni neden koysunlar onu da anlamadım. Koymuşsa da Allah akıl sağlığı versin inşallah ne deyim. Reklam olayını savunmuyorum ben zaten maalesef çoğu doktor yapıyor bunu. Labioplasty için de buradan ss alıp paylaşan doktorlar görüyorum kendi sitelerinde. Burcu kim onu da bilmiyorum gerçek mi sahte mi onu da bilmiyorum. Mesele şu ikisinden de olumlu sonuç alınıyor. Turgay bey fanı asla değilim ama işleminin fotoğrafını Sakarya ve boğazmanzarası gibi arkadaşlarda görüp olumlu sonuç alındığını görünce yapamıyor denmesinden rahatsız oluyorum. Ama akın bey için yapamıyor dense fotoğraf görmedim ama olumlu sonuç alanlar var diyorum anlatabiliyor muyum canım. Bak sen paniksin şu an işlem oldun ve ilk ilişkinde kanaman fazla olduğu için boğazmanzarasının kanaması sana az geliyor onun için işlemi yapamadığını düşünüyorsun ama benim ilk ilişkimde kanamam hiç olmadı o yüzden 1-2 damla kan görsem ben uçarım diyorum. Neden yanlış anlıyorsun bilmiyorum beni. Ben seni de suçlamıyorum zaten içinde bulunduğumuz hal hal değil zor bir durumdayız. Anlıyorum seni de ama beni de anla lütfen
Cnm biz o kim bilmiyoruz kimin sayfası ilgilenmiyoruz da yapıyo ozmn kendi kendine birseylr bence sen de takma boşver kim kime ne demiş biz sonuçlara ve bizden sonrakilere yardımcı olmaya odaklanalım daha fazla konuşmayalım dedikçe uzuyo konu gerçektenBak turgay beyın sayfasında burcunur demırel ın sayfasında yorumlarınız var?? Üstelık sorun yok
Mıllet bunlar turgay beyın adamı dıye düşünüyo
Cünkü reklam amaclı sıtede siz başroldeydiniz??
Odak noktalarımız farklı çünkü canım. Ben işlemin kimin yaptığından ziyade gerçek işlem olup olmaması ve sonucun olumlu olup olmamasıyla ilgiliyim. Sahte doktor reklamcı doktor sahte gazeteci mi neyse artık onlarla ilgilenmiyorum. Burada gözlemlediğimi söylüyorum çünkü bu lanet kuyunun içindeyim ben de. Umut olan her şeye güçlü şekilde sahip çıkmaya çalışıyorum bu da yanlış anlaşılıyormuş demek ki. Sağlık olsun. Valla beni anlamayana artık yapacak bir şeyim yok tüm yazdıklarım ortada profilimden okuyabilirler de. Alnım açık vicdanım rahat. Teşekkür ederim yorumun için de.Ben şahsen senin kimseyi övmedigini biliyorum cnm seni de cok iyi anlıyorum herkes kendini iyi bir sekılde ifade ediyo ama niye hiç kimse anlaşılmıyor bilemedim gerçekten bence daha fazla yorma kendini açıklamaya çalışıp
Cnm zamanla düzeltiyo gerçekten artık bi rahatla lütfen bak sen de göreceksinYaa canim orasi kapali gibi hani bi delik yok gibi bence var aslinda ama onunde bi bant gibi bisey var oyle dusun bilmiyorum ya bakarsa benim esimde bende izin vermem aslinsa ama dikkat ceker diye korkuyorum
Katılıyorum boğazmanzarasının da başta doğal bir görünümü yoktu G Gecekusu123 zamanla doğallaştı senin o bant dediğin şekilde de doğal zar var bak iki doktorun işlem şekli farklı ama ikisinde de olumlu görüyorsun artık rahatla ve tamamen iyileşince de bağımsız başka doktora gidip kontrol ettir de tamamen rahatla yıpratma kendini artıkCnm zamanla düzeltiyo gerçekten artık bi rahatla lütfen bak sen de göreceksin
Sagolasin canim biz bu zamana kadae hic kimseye sahte kötü demedik hepsi iyi dedik insallah herkes iyi niyetimizi anlar..Kendi doktorun hakkında yorum yaptığın sürece yanlış anlaşılacak bir şey yok canım rahat ol :) ki senin takdir ettiğim yönün de bu. O yüzden de teşekkür ederim aklımı bulandıracak bir şeye sebep olmadığın için
Cnm biz o kim bilmiyoruz kimin sayfası ilgilenmiyoruz da yapıyo ozmn kendi kendine birseylr bence sen de takma boşver kim kime ne demiş biz sonuçlara ve bizden sonrakilere yardımcı olmaya odaklanalım daha fazla konuşmayalım dedikçe uzuyo konu gerçekten
Bencede eger istersen tarafsız farklı bir doktora git tamamen rahatlamanı sağlayacaksa egerKatılıyorum boğazmanzarasının da başta doğal bir görünümü yoktu G Gecekusu123 zamanla doğallaştı senin o bant dediğin şekilde de doğal zar var bak iki doktorun işlem şekli farklı ama ikisinde de olumlu görüyorsun artık rahatla ve tamamen iyileşince de bağımsız başka doktora gidip kontrol ettir de tamamen rahatla yıpratma kendini artık
Cabim benimki bakti giremeynce baya inceledi bisey anlamaz korkma sen yani deligi goruyorum fln dediYaa canim orasi kapali gibi hani bi delik yok gibi bence var aslinda ama onunde bi bant gibi bisey var oyle dusun bilmiyorum ya bakarsa benim esimde bende izin vermem aslinsa ama dikkat ceker diye korkuyorum
Hilal turgay beye yaptrdi canim ama katiliyorum sana.. bosver tartsmaya girme...Canım yapamıyor dedin Turgay bey kanama olmamış boğazmanzarasının dedin gecekuşu için de Turgay yapamadı akın yaptı dedin. Ben yanlış anlaşıldığımı sen tarafından düşünüyorum evet ama diğer arkadaşlar tarafından düşünmüyorum İnan. Ben işlem yapamıyor demedim iki doktor için de. Atılan iddialar biri sahte doktor diğeri reklamcı doktor oluyor fakat ikisinden de sonuç alınıyor dedim. O kısımların tartışmasını yaptıkça büyüyor mesele. Gerek yok diyorum ben. Hilal de akın beye yaptırmış idi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Onun da olumlu sonucunu bekliyorum farkındaysan. Ben işlem odaklı düşünüyorum doktor odaklı değil.
Ben bakmadım öyle detay o sayfaya canım ama ben zaten işlem olmadım beni neden koysunlar onu da anlamadım. Koymuşsa da Allah akıl sağlığı versin inşallah ne deyim. Reklam olayını savunmuyorum ben zaten maalesef çoğu doktor yapıyor bunu. Labioplasty için de buradan ss alıp paylaşan doktorlar görüyorum kendi sitelerinde. Burcu kim onu da bilmiyorum gerçek mi sahte mi onu da bilmiyorum. Mesele şu ikisinden de olumlu sonuç alınıyor. Turgay bey fanı asla değilim ama işleminin fotoğrafını Sakarya ve boğazmanzarası gibi arkadaşlarda görüp olumlu sonuç alındığını görünce yapamıyor denmesinden rahatsız oluyorum. Ama akın bey için yapamıyor dense fotoğraf görmedim ama olumlu sonuç alanlar var diyorum anlatabiliyor muyum canım. Bak sen paniksin şu an işlem oldun ve ilk ilişkinde kanaman fazla olduğu için boğazmanzarasının kanaması sana az geliyor onun için işlemi yapamadığını düşünüyorsun ama benim ilk ilişkimde kanamam hiç olmadı o yüzden 1-2 damla kan görsem ben uçarım diyorum. Neden yanlış anlıyorsun bilmiyorum beni. Ben seni de suçlamıyorum zaten içinde bulunduğumuz hal hal değil zor bir durumdayız. Anlıyorum seni de ama beni de anla lütfen
Ayy insallah benimkinde oyle bi bakma geregi falan duymaz akin bey demistiki giris daa zorluck seni faln demisti bendede oyle olursa insallah zamanla dogallasirCabim benimki bakti giremeynce baya inceledi bisey anlamaz korkma sen yani deligi goruyorum fln dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?