Bak turgay beyın sayfasında burcunur demırel ın sayfasında yorumlarınız var?? Üstelık sorun yok
Mıllet bunlar turgay beyın adamı dıye düşünüyo
Cünkü reklam amaclı sıtede siz başroldeydiniz??

İnsallah canim bakalim iki ayi doldurayim birde o zaman sekline bakayim ne olucak daha dogal bir gorunum kazanir diye dusunuyorum

İnsallah canim bakalim iki ayi doldurayim birde o zaman sekline bakayim ne olucak daha dogal bir gorunum kazanir diye dusunuyorum

Tatlım senın ıslemın harıka
Gercekten insallah mutlu olursun buradakı yorumlara bakma araştırdım site sahte

Ben bakmadım öyle detay o sayfaya canım ama ben zaten işlem olmadım beni neden koysunlar onu da anlamadım. Koymuşsa da Allah akıl sağlığı versin inşallah ne deyim. Reklam olayını savunmuyorum ben zaten maalesef çoğu doktor yapıyor bunu. Labioplasty için de buradan ss alıp paylaşan doktorlar görüyorum kendi sitelerinde. Burcu kim onu da bilmiyorum gerçek mi sahte mi onu da bilmiyorum. Mesele şu ikisinden de olumlu sonuç alınıyor. Turgay bey fanı asla değilim ama işleminin fotoğrafını Sakarya ve boğazmanzarası gibi arkadaşlarda görüp olumlu sonuç alındığını görünce yapamıyor denmesinden rahatsız oluyorum. Ama akın bey için yapamıyor dense fotoğraf görmedim ama olumlu sonuç alanlar var diyorum anlatabiliyor muyum canım. Bak sen paniksin şu an işlem oldun ve ilk ilişkinde kanaman fazla olduğu için boğazmanzarasının kanaması sana az geliyor onun için işlemi yapamadığını düşünüyorsun ama benim ilk ilişkimde kanamam hiç olmadı o yüzden 1-2 damla kan görsem ben uçarım diyorum. Neden yanlış anlıyorsun bilmiyorum beni. Ben seni de suçlamıyorum zaten içinde bulunduğumuz hal hal değil zor bir durumdayız. Anlıyorum seni de ama beni de anla lütfen

Ben şahsen senin kimseyi övmedigini biliyorum cnm seni de cok iyi anlıyorum herkes kendini iyi bir sekılde ifade ediyo ama niye hiç kimse anlaşılmıyor bilemedim gerçekten bence daha fazla yorma kendini açıklamaya çalışıp

Cnm biz o kim bilmiyoruz kimin sayfası ilgilenmiyoruz da yapıyo ozmn kendi kendine birseylr bence sen de takma boşver kim kime ne demiş biz sonuçlara ve bizden sonrakilere yardımcı olmaya odaklanalım daha fazla konuşmayalım dedikçe uzuyo konu gerçekten

Odak noktalarımız farklı çünkü canım. Ben işlemin kimin yaptığından ziyade gerçek işlem olup olmaması ve sonucun olumlu olup olmamasıyla ilgiliyim. Sahte doktor reklamcı doktor sahte gazeteci mi neyse artık onlarla ilgilenmiyorum. Burada gözlemlediğimi söylüyorum çünkü bu lanet kuyunun içindeyim ben de. Umut olan her şeye güçlü şekilde sahip çıkmaya çalışıyorum bu da yanlış anlaşılıyormuş demek ki. Sağlık olsun. Valla beni anlamayana artık yapacak bir şeyim yok tüm yazdıklarım ortada profilimden okuyabilirler de. Alnım açık vicdanım rahat. Teşekkür ederim yorumun için de.

Cnm zamanla düzeltiyo gerçekten artık bi rahatla lütfen bak sen de göreceksin
Katılıyorum boğazmanzarasının da başta doğal bir görünümü yoktu G Gecekusu123 zamanla doğallaştı senin o bant dediğin şekilde de doğal zar var bak iki doktorun işlem şekli farklı ama ikisinde de olumlu görüyorsun artık rahatla ve tamamen iyileşince de bağımsız başka doktora gidip kontrol ettir de tamamen rahatla yıpratma kendini artık

Sagolasin canim biz bu zamana kadae hic kimseye sahte kötü demedik hepsi iyi dedik insallah herkes iyi niyetimizi anlar..

Hayır ben ınanmıyorum kimsede inanmıyo bana yazan cok kız var ugrasma onların hepsı turgay beyın adamı sayfada reklam yapıyorlar
Kımse bu kadar özelını paylasmaz burda
Ben kendı doktorumu hıc agzıma almadım
Gelıp o sayfadakı kızlar burda turgay turgay dıyıp duruyorlar kımse babamızın oglu degıl
O yuzden güven vermıyorsunuz

Bencede eger istersen tarafsız farklı bir doktora git tamamen rahatlamanı sağlayacaksa eger

Yaa canim orasi kapali gibi hani bi delik yok gibi bence var aslinda ama onunde bi bant gibi bisey var oyle dusun bilmiyorum ya bakarsa benim esimde bende izin vermem aslinsa ama dikkat ceker diye korkuyorum
Cabim benimki bakti giremeynce baya inceledi bisey anlamaz korkma sen yani deligi goruyorum fln dedi

Kizlar turgay beye islem yaptirdim ve BENİM HATAM NEDENİYLE TUTMADİgini dusunuyorum akin beye gittim ikinci kez ve yukardan bir dikisin tutmadigini turgay beyin islemiyle bile kanamamin olacagini ve ikinci bir kez isleme gerek olmadigini soylemesine ragmen israrla akin beye islem yaptirdim hic bir doktoru kötülemiyorum herkes kendinden sorumludur ben buradaki kizlarin resim paylasimlariyla kendiminkini karsilastirarak keske su doktora gitseydimde benimde boyle olsaydi der gibisinden halimden sikayet ediyorum burada kendimle alakali bi sikinti ve elbette goeuntuyle alakali bi sikinti var benim rahatsiz oldugum konu esimin anlamasi suphe duymasina dayali korkularim ve endisilerimle alakali olarak ve yine goruntuyle alakali sikayetlerimi dile getirdim ikisindede kanama yasamadim sonucta burada su doktor soyle yapiyor veya boyle yapiyor demiyorum mesela kimisinin ilgisi yuksek kimisininde daha az oluyor her türlü bilgi paylasimini birbirimizle yapmazsak diger yaptiracak olan insanlara kim yardimci olucak kimsede kalmaz burada burada birbirimize kendimizi bazen ifade edemedigimizden dolayi yanlis anlasilmalara veya birbirimizle tartismalara sebep oluyoruz arastiriyoruz ve arastirdiklarimizi yine birbirimizle paylasiyoruZ en basinda soylemeliyimki o an ki panik korku ve dehsetle daha bir ayim dolmadan bölgemin görüntüsünü dahi görmeden kurdugum yanlis cumleler ve olusturdugum panik nedeniyle hepinizden özür diliyorum biliyosunuz ki hepimizin burada tek istedigi dogru doktorlari tercih ederek sonuc almak ve bu serüvende yasadiklarimizi birbirimizle paylasarak diger insanlara kolaylik saglamak bu yuzden birbirimizi kirmanin veya yanlis anlasilmalarin yanlis anlatimlarin söz konusu olmamasi gerek sonuc olarak tartismalarla mahal vermememiz gerek ve ani arastirma ve bilgilerin fikirlerin cikisiyla ve insanin o andaki yasadigi kötü psikoloji nedeniyle yanlis anlatimlar söz konusu olsada söz konusu olmasina ragmende birbirimizi bi anlayis cercevesinde anlamaya anlattirmaya calisirsk bilgi akisi daha iyi saglanir diye dusunuyorum

Hilal turgay beye yaptrdi canim ama katiliyorum sana.. bosver tartsmaya girme...

Acıkcası bana güven vermıyorsun burda baska arkadaslarlada aynı seyı dusunuyo
Resmem sayfanın reklamı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…