Hepimiz icin musmutlu bi yil olsun insallah
Dogru soyluyosun hepimizin burda skntisi baska hepimiz kurtulmaya calisiyoruz su iyiymis bu iyiymis den once islemin iyi olmasi onemli bizim icin hepimiz kendimizi ipin ucunda hissediyoruz hepimiz cok zor bi donemden geciyoruz cikmaya calisiyoruz birbirimizi daha cok bu karanligin icine cekmeye calismayalim birbirimize destek olalim umut olalim artik bu yuzden tartismayalim@Daisyyg N Nelizz İnşallah kızlar inşallah bu yıl bize iyi gelir her şey güzel olur kurtuluşumuz olur hepimizin.. Burada herkes kendi doktoru hakkında olumlu ve olumsuz şeyler yazsa diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler söylemese kimse birbirinden şüphe duymayacak, en iyiler şunlarmış bunlardan sonuç alındı demek başka bir şey sonuçta, herneyse tartışma da çıkmayacak :) doktoru değil yapılan işlemin gerçekliğini gün yüzüne çıkarmaya odaklanmak gerekiyor bazen. Ben bu tarz mevzuların içinde gerçekten kafa karışıklığı olmasın yanlış bilgilendirme olmasın diye bulunuyorum. Genelde akın bey e karşı olduğumu düşünenler olmuştur ama alakası yok. Böyle düşünme nedenleri sadece kaosu akın beye işlem yaptıranlar olduğu için onlara karşı bir konuşma gibi gözüküyor. Bu bu şekilde anlaşılmasın lütfen. İkisine de eşit mesafedeyim. Ki doktorlar umrumda değil biran önce kurtulalım hepimiz doğru işlemler ile yeter. Ayrıca Akın beye işlem yaptıranlar burada doktoruna zarar veriyor bence, kendi doktorunu överken başka doktoru gömerek ya da açığını net şekilde bulamayıp sadece karalama gibi konuşmalar doktora güveni zedeliyor. İkisinden de sonuç aldım diye gelenler var yapmayın gözünüzü seveyim. Hepimizin tek amacı var doğru bilgilerle doğru işlemle bu çıkmazdan kurtulmak. Başka doktorun yaptığı işlem hakkında işlem olan kişi (ki işlemin iyileşme sürecini resimlerle görmüş oluyoruz) olumlu konuşurken diğer doktora işlem yaptıran kişinin olmamış yapamamış şeklinde konuşmalarını da yersiz buluyorum. Bunları tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum. Gerçekten bu hususta ön planda olmaktan hoşnut değilim fakat kendimi tutamıyorum kızlar... Birimizin kurtuluşu diğerimizin umudu sonuçta..
Taraflı değilim çok şükür ki canım içim çok rahat :) herkes aynı şeyi düşünürse zaten olmaz fakat benim söylemek istediğim şu ikisi de işlem yapıyor ve sonuç alınıyor bunu gözlemledim diğer tartışmalara lüzum yok zaten :) bizim derdimiz işlem ve doğru bilgiler...Allah hayırlı ınsanlar herseyden önce dürüst
İnsanlarla ve doktorlarla karsılastırsın bızı:)
Herkesın fikri kendıne
Benım fikrim ve düşüncemde bende herkesin aklı fıkrı var
Kımsede bızı aptal yerıne koyamaz cok şükür hele beni hic:)
Mutlu yıllar dilerim kızlar :)
Canım beni yanlış anlıyorsun sanırım sen birazcık. Dün başka bi konumuz oldu hatırlarsan kanama olarak ben sana dedim ki benim ilk ilişkimde hiç kanamam olmadı ben işlem sonrası 2-3 damla görsem kanadı diye havaya uçarım. Sen 1 yemek kaşığı kadar kanama gördüğün için ilk ilişkinde 1 tatlı kaşığı sana az geliyor ama normal bunlar dedim hiçten çoka kadar yolu var durduramayınca kanamayı doktora giden de var niye kanama olmadı diye doktora giden de var diyorum. O yüzden taraflı görme bence beni, ben iki doktor için de hiç bir zaman olumsuz konuşmadım. İşlem yaptırsaydım da birine diğeri için o şöyle böyle yine demezdim. Çünkü ikisi için de iyi diyenler var. Problem kalmamıştır dilerim benden yana yok zaten deKızlar gercekten bu konuyu kapatalım
Hepmızın aklı fıkrı var
Sadece objektif olun her görüşe acık olun arkadaşlar
Para verıyorsak arastırıcaz yorum da yapıcaz kaldıkı ben yorum bıle yapmadım
Herseye objektıf bakın tek ıstedıgım bu:)
İnşallah o da güzel haberler ile gelir ya biran önceKızlar kapidan ciktim bacadan girdim yine bosluk buldukca kendimi yaniniza atiyorum :) ya hilale üzüluyorum bikac gün omce valla bende olmucak sandim galiba bende kendimi kastim ondan da olmadi.. umudumu kaybetmistim kendimi biraktim anca o zaman biraz bozuldu zar.. hilal keske girebilse tekrar da konussam onunla bi ya kayganlastrci alsinlar size yazarsa söyleyin nolur bol sürsün kayganlastrciyi.. bide dayansin cok acicak ama bi 10 dk sabretsin bide iki uc gun bi denesinler orasi yipransin sonra zaten zedelendigi icin dha kolay oluo.. beline yastik koysun ya yazarsa size özelden bunlari söyelyin ben her zaman giremeigim icin su an bana yazmis hemen dönemedim
Acıdığı için çok kasıyorsun bence doğal olarak ama rahatlatmaya çalış kendini canım kastıkça daha çok acıyacak olsun bitsin şeklinde düşün bence dişini sık kurtuldun çok şükür canım benim :)Ya şu muhabbetlerden özellikle yeni gelen arkadaslar nie sıkılmıo anlamiyorum burda hepimiz canimizin derdindeyiz bi kere bile şu doktor kötü demedik ben ve bikac arkadasim burdaki.. cunku bizim derdimiz kendimizle evliligimizi kurtarmakla. Birakin artik su muhabbetleri ya sonuc alan yazsin iste ne die uzatilioki?
Kızlar sizde üzülmeyin bana birazcik burda inandiysaniz beraber yasadik hersyi biliosunuz neler cektim ama cozumu gercekten varmis yalan degilmis kandirilmamisiz :) inanin hersey guzel olcak benim yeni bi derdim var bugün iliski yasicam ve ne halt yicem bilmiyorum kus gbi ciyakliyorum resmen ya
Kurtulcak insallah canim ayni zamana denk geldi onun derdini su an cok iyi anliyorum neden yapamadiklarini.. ama yapamamasi gercekten iyi bisey esi icin daha inandirici klasik erkek mantigi genisse iliski yasamis derdi cunku..İnşallah o da güzel haberler ile gelir ya biran önceolsun da kurtulsun Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Ay okadarmi zor oluyo aciyo yaKızlar kapidan ciktim bacadan girdim yine bosluk buldukca kendimi yaniniza atiyorum :) ya hilale üzüluyorum bikac gün omce valla bende olmucak sandim galiba bende kendimi kastim ondan da olmadi.. umudumu kaybetmistim kendimi biraktim anca o zaman biraz bozuldu zar.. hilal keske girebilse tekrar da konussam onunla bi ya kayganlastrci alsinlar size yazarsa söyleyin nolur bol sürsün kayganlastrciyi.. bide dayansin cok acicak ama bi 10 dk sabretsin bide iki uc gun bi denesinler orasi yipransin sonra zaten zedelendigi icin dha kolay oluo.. beline yastik koysun ya yazarsa size özelden bunlari söyelyin ben her zaman giremeigim icin su an bana yazmis hemen dönemedim
Evet canim zaten kasmamaya baslayinca biraz biraz girmeye basladi.. çok sukur canim cok sukur hala inanamiyorum ama :)Acıdığı için çok kasıyorsun bence doğal olarak ama rahatlatmaya çalış kendini canım kastıkça daha çok acıyacak olsun bitsin şeklinde düşün bence dişini sık kurtuldun çok şükür canım benim :)
Sağol canım verdiğin tüm bilgiler ben psikolojik destek için. Sen de rahatla artık kasma kendini bak oldu yükün hafifledi çok şükür rabbim herkesi kurtarsın bu dertten inşallahKurtulcak insallah canim ayni zamana denk geldi onun derdini su an cok iyi anliyorum neden yapamadiklarini.. ama yapamamasi gercekten iyi bisey esi icin daha inandirici klasik erkek mantigi genisse iliski yasamis derdi cunku..
Sizde kurtukcaksiniz inan üzülme sakın ben kendim yasayana kadar emin degildim ama artik eminim ya imkansiz kan gelmemesi.. her türlu gelio yani o konuda aklinizda soru isareti birakmayin..
Allah iyiligini versin seninYa şu muhabbetlerden özellikle yeni gelen arkadaslar nie sıkılmıo anlamiyorum burda hepimiz canimizin derdindeyiz bi kere bile şu doktor kötü demedik ben ve bikac arkadasim burdaki.. cunku bizim derdimiz kendimizle evliligimizi kurtarmakla. Birakin artik su muhabbetleri ya sonuc alan yazsin iste ne die uzatilioki?
Kızlar sizde üzülmeyin bana birazcik burda inandiysaniz beraber yasadik hersyi biliosunuz neler cektim ama cozumu gercekten varmis yalan degilmis kandirilmamisiz :) inanin hersey guzel olcak benim yeni bi derdim var bugün iliski yasicam ve ne halt yicem bilmiyorum kus gbi ciyakliyorum resmen ya
İnan İnan kurtulduuuun artık huzurlu uyuyacaksın çok şükür canım benim valla acısa da öldürmez sabırEvet canim zaten kasmamaya baslayinca biraz biraz girmeye basladi.. çok sukur canim cok sukur hala inanamiyorum ama :)
Bende bana yazmis cevap verdim ama gec cevap verebildimAy okadarmi zor oluyo aciyo yao yapamamis ya kiz bende uzuldum ona sonra yapabilir insallah ya cani skkndi bayagi kizin ya dedim kayganlastirici fln kullanin diye bilmiyorum artik daha ne yapti sonra olur insallah onunda
Sağol canım verdiğin tüm bilgiler ben psikolojik destek için. Sen de rahatla artık kasma kendini bak oldu yükün hafifledi çok şükür rabbim herkesi kurtarsın bu dertten inşallah
Allah iyiligini versin seninkuzum skcan disini yapcaksin baska hic bi care yok malesef ya ilk gunler ya simdi ondan zordur ya sonra gecer heralde
Rica ederim canim benim olurmu öyle sey daha da yardm etcem insallah..İnan İnan kurtulduuuun artık huzurlu uyuyacaksın çok şükür canım benim valla acısa da öldürmez sabır
Banada yazdida burda acik acik yazmak istememis sen aslinda kuzum kendini cok kasiyosun galiba korktugun icin kendini azcik serbest biraksan aslinda oyle sanki olur gibime geliyo aslinda icki insani gevsetir rahatlatirda oda var dogru bunu goze almistik dayanicaz o yuzden bu ucuncumu olcak canim denemeniz bu aicidigi icin surekli oraya odakliysan o yuzdenden okadar zorlaniyo olabilirsin canim ya unut aciyi sevgiline odaklanBende bana yazmis cevap verdim ama gec cevap verebildimbende bikac gun once onun gbiydim gelmicek olmuck galiba diyodum ama oluo yani ben anladim olayi zedelenmesi lazimki girsin.
Kız sen dusunme acisini asıl ben napcam bu aksam onu söyle banavalla inanamiyorum bunlari söyledigime
Ya şaka bi yana evet acıo ama korkma biz bunu bilerek yaptik göze aldik kuzum bu bizim icin kurtulus napalim.. zmaanla acilcak da bi acilsaydi hakkaten daralatmaya gerek yok diyince bana bazi arkadaslar tepki gösterdi ama hala ayni fikirdeyim bak ben daralttrmadim ama gayet dar yani dikimden kaynakli..
2018 icin bence kapanisi cok guzel yaptin sen canimRica ederim canim benim olurmu öyle sey daha da yardm etcem insallah..
Evet kizlar bu laf cuk oturdu acısa da öldurmuo hakkaten2018 benim icin berbat bi yıldı ama sonu güzel oldu galiba :)
Bide kizlar hersey zar kan degilmis ya insan yasayinca anlio gercekten uzulmeyin
2019 güzel olacak daha da iyi olacaksın canım benim daha kadınlar kulübü teyzeleri olacağızRica ederim canim benim olurmu öyle sey daha da yardm etcem insallah..
Evet kizlar bu laf cuk oturdu acısa da öldurmuo hakkaten2018 benim icin berbat bi yıldı ama sonu güzel oldu galiba :)
Bide kizlar hersey zar kan degilmis ya insan yasayinca anlio gercekten uzulmeyin
Canim artik kasmiyorum beni aci esigim.yuksek oldugu halde ciddi acio yani korkmayin amaBanada yazdida burda acik acik yazmak istememis sen aslinda kuzum kendini cok kasiyosun galiba korktugun icin kendini azcik serbest biraksan aslinda oyle sanki olur gibime geliyo aslinda icki insani gevsetir rahatlatirda oda var dogru bunu goze almistik dayanicaz o yuzden bu ucuncumu olcak canim denemeniz bu aicidigi icin surekli oraya odakliysan o yuzdenden okadar zorlaniyo olabilirsin canim ya unut aciyi sevgiline odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?