Kizlar turgay beye islem yaptirdim ve BENİM HATAM NEDENİYLE TUTMADİgini dusunuyorum akin beye gittim ikinci kez ve yukardan bir dikisin tutmadigini turgay beyin islemiyle bile kanamamin olacagini ve ikinci bir kez isleme gerek olmadigini soylemesine ragmen israrla akin beye islem yaptirdim hic bir doktoru kötülemiyorum herkes kendinden sorumludur ben buradaki kizlarin resim paylasimlariyla kendiminkini karsilastirarak keske su doktora gitseydimde benimde boyle olsaydi der gibisinden halimden sikayet ediyorum burada kendimle alakali bi sikinti ve elbette goeuntuyle alakali bi sikinti var benim rahatsiz oldugum konu esimin anlamasi suphe duymasina dayali korkularim ve endisilerimle alakali olarak ve yine goruntuyle alakali sikayetlerimi dile getirdim ikisindede kanama yasamadim sonucta burada su doktor soyle yapiyor veya boyle yapiyor demiyorum mesela kimisinin ilgisi yuksek kimisininde daha az oluyor her türlü bilgi paylasimini birbirimizle yapmazsak diger yaptiracak olan insanlara kim yardimci olucak kimsede kalmaz burada burada birbirimize kendimizi bazen ifade edemedigimizden dolayi yanlis anlasilmalara veya birbirimizle tartismalara sebep oluyoruz arastiriyoruz ve arastirdiklarimizi yine birbirimizle paylasiyoruZ en basinda soylemeliyimki o an ki panik korku ve dehsetle daha bir ayim dolmadan bölgemin görüntüsünü dahi görmeden kurdugum yanlis cumleler ve olusturdugum panik nedeniyle hepinizden özür diliyorum biliyosunuz ki hepimizin burada tek istedigi dogru doktorlari tercih ederek sonuc almak ve bu serüvende yasadiklarimizi birbirimizle paylasarak diger insanlara kolaylik saglamak bu yuzden birbirimizi kirmanin veya yanlis anlasilmalarin yanlis anlatimlarin söz konusu olmamasi gerek sonuc olarak tartismalarla mahal vermememiz gerek ve ani arastirma ve bilgilerin fikirlerin cikisiyla ve insanin o andaki yasadigi kötü psikoloji nedeniyle yanlis anlatimlar söz konusu olsada söz konusu olmasina ragmende birbirimizi bi anlayis cercevesinde anlamaya anlattirmaya calisirsk bilgi akisi daha iyi saglanir diye dusunuyorum
Biz mi sana güven vermiyoruz diyecek bir sey bulamıyorum biz hepimiz eger bir sorun varsa senin için de rahatlasın diye günlerdir yazıyoruz bizim amacımız bu buradaki ama daha fazlasına gerek yokmuş sen bizi takma boşverHayır ben ınanmıyorum kimsede inanmıyo bana yazan cok kız var ugrasma onların hepsı turgay beyın adamı sayfada reklam yapıyorlar
Kımse bu kadar özelını paylasmaz burda
Ben kendı doktorumu hıc agzıma almadım
Gelıp o sayfadakı kızlar burda turgay turgay dıyıp duruyorlar kımse babamızın oglu degıl
O yuzden güven vermıyorsunuz
Canim bak el birligiyle seni anlamaya calisiyoruz ama neden boylr yaptgina anlam veremiyoruz.. tamam madem reklam oldugumuzu dusunuosun akin bey var harun bey var evru hanim var var da var onlara yaptr ben olumlu sonuc aldim die sana su doktora git demem zaten kimse demez neyin reklamini yapiyoruz o zamanki? Bak ben iliski yasadim merak ettigin hic mi bisry yok sor anlatayim birakin su konulari sonra tamam yine istedigin doktora gidersin hepsi iyi hepsinden sonuc alinio her zaman söyluyorux biz..Hayır ben ınanmıyorum kimsede inanmıyo bana yazan cok kız var ugrasma onların hepsı turgay beyın adamı sayfada reklam yapıyorlar
Gelıp o sayfadakı kızlar burda turgay turgay dıyıp duruyorlar kımse babamızın oglu degıl
İşimiz gücümüz yok gelip burada reklam yapıyoruz yani ve sahteyiz öyle mi :) ya ben bu dert yüzünden ders çalışıp atanamıyorum anlatabiliyor muyum... Turgay beyin adamları (kaba ama senin tabirinle) olsam allah aşkıma iki doktora da iyi mi derim. İşlem yaptırmadım diyorum sizin şu ortalık bulandırmanızdan hiç hoşnut değilim anlatabiliyor muyum:) bak canım diyorsam iyi niyetimden... sahteysem deme gerçekten canım falan :) kendi doktorunu övmedin ama diğer doktoru sürekli gömdün o arkadaşlar bunu da göz önüne alıp karar versin kim daha realistHayır ben ınanmıyorum kimsede inanmıyo bana yazan cok kız var ugrasma onların hepsı turgay beyın adamı sayfada reklam yapıyorlar
Burcu kim turgay kim beni zerre ilgilendirmez hicbiri.ben sonuc aldim kurtuldummu kurtuldum bu kadar evet reklam yapiolar o kisiler kimse aksini demioki zatenDurum farklı
Burcu nur demırel sayfası yanı turgay beyın sayfasında basrolde bu kişiler
Her detayı anlatıyorlar bizde reklam sayfası olduğunu düşünüyoruz bazı kzılarla
Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum iki doktora da giden biri olarak Allah razı olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah o arkadaşa da yeterli gelir umarım gelmiyorsa ben de başka hesaplar derdinde olduğunu düşünmeye başladım açıkcasıKizlar turgay beye islem yaptirdim ve BENİM HATAM NEDENİYLE TUTMADİgini dusunuyorum akin beye gittim ikinci kez ve yukardan bir dikisin tutmadigini turgay beyin islemiyle bile kanamamin olacagini ve ikinci bir kez isleme gerek olmadigini soylemesine ragmen israrla akin beye islem yaptirdim hic bir doktoru kötülemiyorum herkes kendinden sorumludur ben buradaki kizlarin resim paylasimlariyla kendiminkini karsilastirarak keske su doktora gitseydimde benimde boyle olsaydi der gibisinden halimden sikayet ediyorum burada kendimle alakali bi sikinti ve elbette goeuntuyle alakali bi sikinti var benim rahatsiz oldugum konu esimin anlamasi suphe duymasina dayali korkularim ve endisilerimle alakali olarak ve yine goruntuyle alakali sikayetlerimi dile getirdim ikisindede kanama yasamadim sonucta burada su doktor soyle yapiyor veya boyle yapiyor demiyorum mesela kimisinin ilgisi yuksek kimisininde daha az oluyor her türlü bilgi paylasimini birbirimizle yapmazsak diger yaptiracak olan insanlara kim yardimci olucak kimsede kalmaz burada burada birbirimize kendimizi bazen ifade edemedigimizden dolayi yanlis anlasilmalara veya birbirimizle tartismalara sebep oluyoruz arastiriyoruz ve arastirdiklarimizi yine birbirimizle paylasiyoruZ en basinda soylemeliyimki o an ki panik korku ve dehsetle daha bir ayim dolmadan bölgemin görüntüsünü dahi görmeden kurdugum yanlis cumleler ve olusturdugum panik nedeniyle hepinizden özür diliyorum biliyosunuz ki hepimizin burada tek istedigi dogru doktorlari tercih ederek sonuc almak ve bu serüvende yasadiklarimizi birbirimizle paylasarak diger insanlara kolaylik saglamak bu yuzden birbirimizi kirmanin veya yanlis anlasilmalarin yanlis anlatimlarin söz konusu olmamasi gerek sonuc olarak tartismalarla mahal vermememiz gerek ve ani arastirma ve bilgilerin fikirlerin cikisiyla ve insanin o andaki yasadigi kötü psikoloji nedeniyle yanlis anlatimlar söz konusu olsada söz konusu olmasina ragmende birbirimizi bi anlayis cercevesinde anlamaya anlattirmaya calisirsk bilgi akisi daha iyi saglanir diye dusunuyorum
Kızlar herkes herseyin farkinda rahat olun :) reklam yapanin fake hesap olanin zaten Allah belasini verir vicdan isi bu.. burayi okuyan herkes hereeyin farkinda.. yeni üye gelio.ilk gunden anliyorum artik fake mi degilmi :))Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum iki doktora da giden biri olarak Allah razı olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah o arkadaşa da yeterli gelir umarım gelmiyorsa ben de başka hesaplar derdinde olduğunu düşünmeye başladım açıkcası
Burcu kim turgay kim beni zerre ilgilendirmez hicbiri.ben sonuc aldim kurtuldummu kurtuldum bu kadar evet reklam yapiolar o kisiler kimse aksini demioki zaten
Arkadaşım senden başka kimse burcu ile ilgili değil umurumuzda bile değil kimse o gerçek ya da sahte demiyor tutturdun gitti bi de bizi karalıyorsunDurum farklı
Ben akın bey sanıyordum valla canım.Hilal turgay beye yaptrdi canim ama katiliyorum sana.. bosver tartsmaya girme...
Bizim adimiz mi gecio? Napim benim ne sucum var almislar koymuslar demekki millet hic de öyle dusunmuo o millet senden ibaret :) bana yazan kimseye ben şuna gidin demedimki.. bilgi veridm harun bey böyle akin beyde su su sonuc aldi die..Bak turgay beyın sayfasında burcunur demırel ın sayfasında yorumlarınız var?? Üstelık sorun yok
Mıllet bunlar turgay beyın adamı dıye düşünüyo
Cünkü reklam amaclı sıtede siz başroldeydiniz??
Yapcak bisey yok inanmayabilirsin burda kanitlicak bisey yok yani elimizde dedigim gibi biz öyleysek sen arastr kendine göre git baska birine... ozel yorum diosun da birincisi ben paylastrmiyorumki haberim bile sonradan oluo.. ikincisi özelmi sence burasi?burayi erkekler bile okuo nerden özel pardon daHayır burda bırcok kız aynı seyı dusunuyo
Kımse ozel yorumlarını paylastırmaz
Doktrun özel sayasında bas roldesınız övüp duruyorsunuz biz aptalmıyız sence?
Burcunur demırkaya turgay beyın sayfu ve sız bas rolde herseyınız suan orda paylaşılıyor:)
Ne alcakti kiz ben tabi uzak kaldim onunla da konusamadik ne zamandir :)Hadi her şeyi boşverleim kızlar balboceği vardı nerde acaba bugün için birseyler fln alacaktı gorumcesi fln da gelebilirdi aklıma o geldi bian nerdesssiinnnbalbocegi35
Ay senin eşim demeni yerimNe alcakti kiz ben tabi uzak kaldim onunla da konusamadik ne zamandir :)balbocegi35 kiz nerdesin gel iki sohbet edelim ama cabuk gel esim gelebilir her an cikmam lazim
Bk canm bn sana resim attim sahte bir hesap degilim ve iki doktorada gidip yaptirdigima dair kanitlamak istedim acikca soyluyorum ve sende akin beye yptirmissin ikinci bi islem oldugum doktora yani ve sendende bana güvenerek belkide güvenmeyerek resim atmani istedim konu uzeribde ve sonra ozelden yazarak istedim ben senden resimi sende cekince gonderecegini soylemistin ben bana ilk defa yazan insanlara dahi resim gonderiyorum erkek olsun veya kiz olsun beni o bolgeme bakinca mi tanicak hepimiz burada bi nick altinda toplandik sonucta yasadiklarimiz ozel hayatimizla alakali paylasimlar yapmazsak zaten esimiz bir gun bu mesajlaro okuyup su senmisin demez sen canini sikma bosver yaptirmissin ve kucucuk bir delik oldugunu soyluyosun iste mutlu olmalisin bu demek oluyor ki kanaman olucak yada olasa bile giris zorlanicak ve esin senin bakire olduguna inanicak bu yuzden sahtetmis degilmis bosver takma kim ne yaparsa yapsin paylassin herkes kendinden sorumludur neyse ben ikisindende onay aldim akin beyin isleminden turgay beyden onay aldim akin beydende ayni sekilde alacagima inaniyorum ve akin beyden memnunum cümlesini de asla kurmadim veya memnun degilim cumlesinide kurmazdim beni sekli ve esimin anlayip anlamamasi kanamasi ve kanamazsa dar olusuyla esimin bana guvenmesiyle alakali konu ilgilendirir yalnizca akin bey yapamadi veya turgay bey ypamadi cumlesini ben ozelden mesajlastigim kizlarda dahil olmak uzere hic bir sekilde ben boyle bir cumle kurmadim bogazmanzarasinin iliskide yasadiklarini bizde yasayabiliriz yani iliski sirasinda esin giremez bakarsa yani bu olay basimiza gelebilir hangi doktora yaptirmis oldugumuz farketmeksizin bizim yada kendi adima konusayim mevzu doktor mevzusu degil sekil kanama mevzusu bu yuzden birbirimizi kirmaya ve polemige girmeye gerek yok diye dusunuyorum yanlisim varsa lütfen düzeltinDurum farklı
Ayy evet bende nisanlim yazip geri siliyorum kız alisamadimAy senin eşim demeni yerimsanki kulaklarımda çınladı gibi geldi
Allah bozmasın cnm cok şükür her seyeAyy evet bende nisanlim yazip geri siliyorum kız alisamadim
Evet bitanem darisi hatta daha guzelleri size olsun.. siz iyiki varsiniz kiz iliski aninda bile siz geldiniz aklima hep mahrem de kalmadi artik tobe tobeAllah bozmasın cnm cok şükür her seye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?