Durum farklı
Burcu nur demırel sayfası yanı turgay beyın sayfasında basrolde bu kişiler
Her detayı anlatıyorlar bizde reklam sayfası olduğunu düşünüyoruz bazı kzılarla

Biz mi sana güven vermiyoruz diyecek bir sey bulamıyorum biz hepimiz eger bir sorun varsa senin için de rahatlasın diye günlerdir yazıyoruz bizim amacımız bu buradaki ama daha fazlasına gerek yokmuş sen bizi takma boşver

Canim bak el birligiyle seni anlamaya calisiyoruz ama neden boylr yaptgina anlam veremiyoruz.. tamam madem reklam oldugumuzu dusunuosun akin bey var harun bey var evru hanim var var da var onlara yaptr ben olumlu sonuc aldim die sana su doktora git demem zaten kimse demez neyin reklamini yapiyoruz o zamanki? Bak ben iliski yasadim merak ettigin hic mi bisry yok sor anlatayim birakin su konulari sonra tamam yine istedigin doktora gidersin hepsi iyi hepsinden sonuc alinio her zaman söyluyorux biz..

İşimiz gücümüz yok gelip burada reklam yapıyoruz yani ve sahteyiz öyle mi :) ya ben bu dert yüzünden ders çalışıp atanamıyorum anlatabiliyor muyum... Turgay beyin adamları (kaba ama senin tabirinle) olsam allah aşkıma iki doktora da iyi mi derim. İşlem yaptırmadım diyorum sizin şu ortalık bulandırmanızdan hiç hoşnut değilim anlatabiliyor muyum:) bak canım diyorsam iyi niyetimden... sahteysem deme gerçekten canım falan :) kendi doktorunu övmedin ama diğer doktoru sürekli gömdün o arkadaşlar bunu da göz önüne alıp karar versin kim daha realist

Durum farklı
Burcu kim turgay kim beni zerre ilgilendirmez hicbiri.ben sonuc aldim kurtuldummu kurtuldum bu kadar evet reklam yapiolar o kisiler kimse aksini demioki zaten

Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum iki doktora da giden biri olarak Allah razı olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah o arkadaşa da yeterli gelir umarım gelmiyorsa ben de başka hesaplar derdinde olduğunu düşünmeye başladım açıkcası

Kızlar herkes herseyin farkinda rahat olun :) reklam yapanin fake hesap olanin zaten Allah belasini verir vicdan isi bu.. burayi okuyan herkes hereeyin farkinda.. yeni üye gelio.ilk gunden anliyorum artik fake mi degilmi :))

Burcu kim turgay kim beni zerre ilgilendirmez hicbiri.ben sonuc aldim kurtuldummu kurtuldum bu kadar evet reklam yapiolar o kisiler kimse aksini demioki zaten

Hayır burda bırcok kız aynı seyı dusunuyo
Kımse ozel yorumlarını paylastırmaz
Doktrun özel sayasında bas roldesınız övüp duruyorsunuz biz aptalmıyız sence?
Burcunur demırkaya turgay beyın sayfu ve sız bas rolde herseyınız suan orda paylaşılıyor:)

Durum farklı
Arkadaşım senden başka kimse burcu ile ilgili değil umurumuzda bile değil kimse o gerçek ya da sahte demiyor tutturdun gitti bi de bizi karalıyorsun

Bizim adimiz mi gecio? Napim benim ne sucum var almislar koymuslar demekki millet hic de öyle dusunmuo o millet senden ibaret :) bana yazan kimseye ben şuna gidin demedimki.. bilgi veridm harun bey böyle akin beyde su su sonuc aldi die..

Yapcak bisey yok inanmayabilirsin burda kanitlicak bisey yok yani elimizde dedigim gibi biz öyleysek sen arastr kendine göre git baska birine... ozel yorum diosun da birincisi ben paylastrmiyorumki haberim bile sonradan oluo.. ikincisi özelmi sence burasi?burayi erkekler bile okuo nerden özel pardon da

Ergen muhabbetine dönüyor sürekli burada meseleler beni etiketleme gerçekten sinirim bozuluyor iyice. Kim sahte olduğumu düşünüyorsa da düşünsün umrumda da değil artık. Tutturdunuz gitti ya o sahte bu sahte reklamcı o bu yeter ya yeter. İşlem gerçek mi gerçek gerisi teferruat artık işinize bakın önemli olan noktalara odaklanın.

Hadi her şeyi boşverleim kızlar balboceği vardı nerde acaba bugün için birseyler fln alacaktı gorumcesi fln da gelebilirdi aklıma o geldi bian nerdesssiinnn balbocegi35
Ne alcakti kiz ben tabi uzak kaldim onunla da konusamadik ne zamandir :) balbocegi35 kiz nerdesin gel iki sohbet edelim ama cabuk gel esim gelebilir her an cikmam lazim

Durum farklı
Bk canm bn sana resim attim sahte bir hesap degilim ve iki doktorada gidip yaptirdigima dair kanitlamak istedim acikca soyluyorum ve sende akin beye yptirmissin ikinci bi islem oldugum doktora yani ve sendende bana güvenerek belkide güvenmeyerek resim atmani istedim konu uzeribde ve sonra ozelden yazarak istedim ben senden resimi sende cekince gonderecegini soylemistin ben bana ilk defa yazan insanlara dahi resim gonderiyorum erkek olsun veya kiz olsun beni o bolgeme bakinca mi tanicak hepimiz burada bi nick altinda toplandik sonucta yasadiklarimiz ozel hayatimizla alakali paylasimlar yapmazsak zaten esimiz bir gun bu mesajlaro okuyup su senmisin demez sen canini sikma bosver yaptirmissin ve kucucuk bir delik oldugunu soyluyosun iste mutlu olmalisin bu demek oluyor ki kanaman olucak yada olasa bile giris zorlanicak ve esin senin bakire olduguna inanicak bu yuzden sahtetmis degilmis bosver takma kim ne yaparsa yapsin paylassin herkes kendinden sorumludur neyse ben ikisindende onay aldim akin beyin isleminden turgay beyden onay aldim akin beydende ayni sekilde alacagima inaniyorum ve akin beyden memnunum cümlesini de asla kurmadim veya memnun degilim cumlesinide kurmazdim beni sekli ve esimin anlayip anlamamasi kanamasi ve kanamazsa dar olusuyla esimin bana guvenmesiyle alakali konu ilgilendirir yalnizca akin bey yapamadi veya turgay bey ypamadi cumlesini ben ozelden mesajlastigim kizlarda dahil olmak uzere hic bir sekilde ben boyle bir cumle kurmadim bogazmanzarasinin iliskide yasadiklarini bizde yasayabiliriz yani iliski sirasinda esin giremez bakarsa yani bu olay basimiza gelebilir hangi doktora yaptirmis oldugumuz farketmeksizin bizim yada kendi adima konusayim mevzu doktor mevzusu degil sekil kanama mevzusu bu yuzden birbirimizi kirmaya ve polemige girmeye gerek yok diye dusunuyorum yanlisim varsa lütfen düzeltin

Allah bozmasın cnm cok şükür her seye
Evet bitanem darisi hatta daha guzelleri size olsun.. siz iyiki varsiniz kiz iliski aninda bile siz geldiniz aklima hep mahrem de kalmadi artik tobe tobe size nasil haber versem die cirpindim
G Gecekusu123 kuzum sen napti psikolojik olarak daha iyimisin?ben atlattim bndan sonra Allah izin verdigi kadar kendimi size adiyorum elimden geldigi kadar yazarim istediginizi sorun doktor da farketmez hemen hemen hersey ayni oluo nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…