Haha umut güzel sey tabi valla şaka gibi iki gün önce kesin kandirildim olmuo kan fln yok die butun umudumu kaybetmistum simdi ne mutluyum..
Tabiki nesen yerine gelsin bak hepimiz aldik sonuc sakarya ya da bi dua gonderelim burdan kizin az basini sisirmedim maviminval sakarya cgtcgt manolya hepinize tesekkürler sıradaki dua sizin icin gelsin

Allah seni emi bide korkmayin diyo kiz sen bile hissediyosan aciyi evet senin bayagi dar kucuktu guzel olmustu ay manyak bunlar ya adamlar darliga takmislar ya pskopatlar bunlar resmen ya

Darlığı problem etmemek gerekiyor bence de ya şu e.z zedeler daraltma yaptım diyormuş ama işlem yokmuş ya hani. Başka doktor işlem yok geçici yapılmış demiş ve düğün öncesi onarımı yapmış o arkadaşlar da 3. Denemede falan ilişkiye girebilmiş canım. Daraltma bence doğum yapmışlara gerek

Allah seni emi bide korkmayin diyo kiz sen bile hissediyosan aciyi evet senin bayagi dar kucuktu guzel olmustu ay manyak bunlar ya adamlar darliga takmislar ya pskopatlar bunlar resmen ya
Ilk gun olmadiya cok komiktik süt dokmus kediye döndük ama ben hemen gircek saniodum dio
Kız valla ne yalan söylüyüm acıcak bacım dayancan ama kaniomu kanio hemde bakire gibi oluosun resmen..ciddi ben öyle hissettim ya.

Yaaaa hepimiz kurtulalım inşallah. Valla acımasından ne zevk alıyor bu erkek milleti anlamıyorum iyi olan neyse :)

Evet kesinlikle kuzum..cok dar bu die beni korkutan sayın bilmis arkadaslari da saygiyla aniyorum

Ilk gun olmadiya cok komiktik süt dokmus kediye döndük ama ben hemen gircek saniodum dio
Kız valla ne yalan söylüyüm acıcak bacım dayancan ama kaniomu kanio hemde bakire gibi oluosun resmen..ciddi ben öyle hissettim ya.
Aslında senin öyle hissetmen de psikolojik olarak iyi olmuş canım terapi terapi :) sen inan ki mutluluğun artsın

Evet kesinlikle kuzum..cok dar bu die beni korkutan sayın bilmis arkadaslari da saygiyla aniyorum
Canım vajinal daraltma başka bir şey zaten onu yapsalar normal doğum olmayabiliyor çünkü kanalı daraltıyorlar. Bu daraltma yaptım diyenler aslında girişi daraltmaktan bahsediyor o da kızlık zarıyla halloluyor zaten giriş zaten bırakılan delik kadar oluyor. Saçma sapan kandırmaca bence bu daraltma yaptım mevzusu

Evet canim simdi övmek istemiyorum ama doktora ben ozellikle sordum daralttrma gereklimi die yoo gerek dedi adam demedi baska bisey zaten dar dikio yani daraltma yaptim dienler ekstra para alio bide benimki almio da.. ben memnun kaldim sukur Allah razi olsun aldigi para da helal olsun ne diyim simdi yani guzel yapan ovulur yani bisey diyememki ama az kalsin sövüodum icimden bikac gun once iliski olmayip kanamayinca kandirildim sandim

Hele o vajinale hic gerek yok evlenince bolsa esinle git yaptir bi zari atlatalm da o dursun yani ben boyle dusunuyorum

Öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim arkadaşlar :) gereksiz yere kimse kimseyi kırmasın lütfen zira burda birbirimize daha çok destek olmalıyız. Mevzu akın bey veya Turgay bey değil sonuç olarak bisekilde herkes güvendiği doktora gidicek. Ancak akın bey sahte öle bi doktor yok konuşmaları uzunca bir süredir konuşuluyor takdir edersiniz ki burda akın beyde işlem olan arkadaşlarda panikleyip stres oluyor yaşadığımız şey zaten normal değil ve doğal olarak tepkiler doğuyor. Empati kuralım böylece daha iyi anlayabiliriz. Düşünsenize Turgay bey harun bey özgür kartal ve daha sayamadigim bir çok doktor var. Biri çıksa Turgay bey sahte ole bi doktor bile yok dese suan işlem yaptırmış arkadaşların psikolojisi ne olur ? Bu forumu ben baştan sona okudum akın beyde de işlem alıp sonuç alan var Turgay beyde de . Ancak Turgay bey in reklamı için açılmista birçok sahte hesap var. Ve bu durumda yaptırmayan bu islemi olmamış arkadaşlarda yipraniyor . Bizim çok şükür reklama ihtiyacımız yok. Burda birbirimize desteğiz konuşuyoruz kim nerde olmuş anlatılıyor sonuçlara bakılıyor kararlar veriliyor. Ki böyle de olmalı.

Aslında farklı şeylerden bahsetmiyoruz canım. Ben de iki doktordan da sonuç alanlar var diye her zaman özellikle belirtiyorum. Benim hoşuma gitmeyen şey sonuç alınmasını gözardı edip doktor yarışına sokulması durumun. Bunu yapan arkadaşlar yüzünden hem doktorlar itibarını kaybediyor hem de o yazan hesaplar sahte algılanıyor ( doktordan değil yazan hesaplardan bahsediyorum). İki doktorun da yanlış yanları var zaten ama bizim için önemli olan işlemin gerçekliği ve alınan olumlu sonuçlar. Onun haricindeki hiç bir şey bizi ilgilendirmezken sürekli o sahte bu reklamcı o bu gibi aslında bizi ırgalamayacak tartışmaların ortaya çıkması. Sonuç alınıyor mu alınıyor o zaman problem ne anlamıyorum. Herkes istediği doktora yaptırır sonuçta burada amaç yönlendirmek birilerinin daha fazla para kazanmasını sağlamak değil de işlemin gerçekliği sonucun olumlu olması durumu önemli olmalı. En başından beri söylediğim bir şey var, herkes kendi doktoru hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar yapıp sadece kendi doktorunu över ya da gömerse doktor yarışı gibi bir izlenim olmaz ve herkesi en doğru şekilde yönlendirmiş oluruz. Ama maalesef gelen arkadaşların bir kısmı en iyi benim doktorum diğer doktor yapamıyor şeklinde geliyor. Ve bu kafa karışıklığı, doktorların ve yazan hesapların inandırıcılığının azalmasından başka bir şeye sebep olmuyor. Hala söylüyorum iki doktor için ortaya atılan her söyleme rağmen buraya ikisine de işlem yaptıran insanlar olumlu sonuçlarını yazdı. Önemli olan da bu.

Kızlar size haber vercem die uyuyamadim yemin ediyorum
Kanamam daha anca oldu cunku yeni girebildik tam olarak Allah canimi aldi resmen yani.. tahmin ettigim kadar kotu gitmedi olaylar anlatcam tatil bitince. Iyiki varsiniz
Allahım ya gözün aydın olsun canım benim çoooookk sevindim rabbim ömrün boyunca dert vermesin sana bize hepimize hep mutlu ol ya nasıl sevindim anlatamam.:)

Kendi doktorun hakkında yorum yaptığın sürece yanlış anlaşılacak bir şey yok canım rahat ol :) ki senin takdir ettiğim yönün de bu. O yüzden de teşekkür ederim aklımı bulandıracak bir şeye sebep olmadığın için

Allahım ya gözün aydın olsun canım benim çoooookk sevindim rabbim ömrün boyunca dert vermesin sana bize hepimize hep mutlu ol ya nasıl sevindim anlatamam.:)
Her geçen gün kurtuluşumuzun var olduğuna ikna olmak gerçekten çok güzel di mi yaaa ben de aşırı mutluyum hepimiz kurtulacağız inşallah

Canım akın beyı hıc övmedım
Burda turgay beyı öven sensın yanlıs anlaşıyorsun dıkkat et
Ben görüşümu soyledım ve burdakı dıger kızlar birsey demıyor farkındaysan
Dünkü kızda yalan dolan iftira attı megerse yp

Canım bu konuyu kapat lütfen benım ne demek istedıgımı herkes anladı . Allah askın

Tatlım herkes herseyın farkında yakında cıkar hersey ortaya ıns :)

Giriş nerde diye bakacak mı bir de tövbe canım ben müsade etmem şahsen ki giriş nerde olabilir allah aşkına
Yaa canim orasi kapali gibi hani bi delik yok gibi bence var aslinda ama onunde bi bant gibi bisey var oyle dusun bilmiyorum ya bakarsa benim esimde bende izin vermem aslinsa ama dikkat ceker diye korkuyorum

Canım yapamıyor dedin Turgay bey kanama olmamış boğazmanzarasının dedin gecekuşu için de Turgay yapamadı akın yaptı dedin. Ben yanlış anlaşıldığımı sen tarafından düşünüyorum evet ama diğer arkadaşlar tarafından düşünmüyorum İnan. Ben işlem yapamıyor demedim iki doktor için de. Atılan iddialar biri sahte doktor diğeri reklamcı doktor oluyor fakat ikisinden de sonuç alınıyor dedim. O kısımların tartışmasını yaptıkça büyüyor mesele. Gerek yok diyorum ben. Hilal de akın beye yaptırmış idi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Onun da olumlu sonucunu bekliyorum farkındaysan. Ben işlem odaklı düşünüyorum doktor odaklı değil.

Yaa canim orasi kapali gibi hani bi delik yok gibi bence var aslinda ama onunde bi bant gibi bisey var oyle dusun bilmiyorum ya bakarsa benim esimde bende izin vermem aslinsa ama dikkat ceker diye korkuyorum
Yok canım bir sorun olmaz bence iki doktorun işlem tarzı farklı ama kanama olduktan sonra bir problem olmaz sen de baktırmazsın hem akın beyin yaptığı şekilde olan doğal kızlık zarı şekli de var o yüzden rahat ol hiç bir şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…