Ben kendi adıma konuşuyorum bana benim yazımı atmanı bekliyorum sadece canım çünkü bana sahte reklamcı gibi iftiralar atıyorsun o yüzden emin ol ben de sinirliyim ve sabırla bekliyorum akını yerin dibine sokup turgayı övdüğüm yazışma nerdeyse bul getir allah aşkınaBak suna
Bak sana şu konuda kendimi ifade edemedim. Bu kadının yaptığını da Turgay’ın yaptığını da doğru bulmuyorum. Bu kadın sahte olabilir araştırmasını da yapmadım diyorum... bu konuda beni anlarsan sorun kalmayacak inanİşte ben bu yazıdan sonra arastırdım
Turgay beyın sayfası akın hocaya sahte demıs
Arastırdım sahte falan degıl
Ben kendi adıma konuşuyorum bana benim yazımı atmanı bekliyorum sadece canım çünkü bana sahte reklamcı gibi iftiralar atıyorsun o yüzden emin ol ben de sinirliyim ve sabırla bekliyorum akını yerin dibine sokup turgayı övdüğüm yazışma nerdeyse bul getir allah aşkına
Bak sana şu konuda kendimi ifade edemedim. Bu kadının yaptığını da Turgay’ın yaptığını da doğru bulmuyorum. Bu kadın sahte olabilir araştırmasını da yapmadım diyorum... bu konuda beni anlarsan sorun kalmayacak inan
Ben bi ara sağlık bakanlığına yazdığımda akın beyin adının çıkmadığını söyledim evet bunu diyorsan eğer ama o siteye herkes girip aratabilir gerçekten çıkmıyor. Ama neden çıkmadığı konusunda bi fikrim yok. İtamlardan sonra herkes gibi bakıp gördüğümü ve şaşkınlığımı belirttim sahte demedim :) evet başkaBurda bır kac kız daha vardı sende vardın
Arıyorum cok yorum var cünkü
Ben hala bekliyorum araştırılsın çok rahatım ama bana iftira atmazsan sevinirim. İyi akşamlarZaten turgay beyın sayfası onda sorun yok
Sorun sızın o adamın elamanı oldugunuz gercegı
Neyse yorum yapmıcam arastırılsın sıkıldım cıdden
takma başkalarını kimin ne söylediğinin önemi yok ki biz rahatızArkadaşlar buradan hiç bir şekilde yorum yapmama kararı aldım en iyisini hiç yorum yapmayanlar yapıyor gerçekten en azından gereksiz ve yalan yanlış itamlara maruz kalmıyorsunuz. Burda debelenip dursunlar. Bir gün işlem yaptırıp sonuç aldığımda buraya yazacağım ve yüksek ihtimalle geçici ile olan tecrübemi aktaracağım. Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Ortalık bulanıp duruyor ve yersiz buluyorum bu durumu. Hala söylüyorum iki doktor da yapıyor ve sonuç alınıyor başka durumlarla kafanızı bulandırmalarına izin vermeyin.
Bide utanmadam dalga geçmıs turgay bey bızımle allaha havale edıyorum
Hikaye cok acıklıymış yazıklar olsun
Neyse dahada yorum yapmam
pardon da bunun turgay bey olduğu ne malum ben araştırdım burcu nur demirel diye biri var hatta akademisyen
Kuzum tutsunda dayanicaz artik yapcak bisey yok cok sevindim sen kurtuldun vallahi bize umut oldun ya ay burasi yine karismis herkes birbirine girmisIlk gun olmadiya cok komiktik süt dokmus kediye döndük ama ben hemen gircek saniodum dio
Kız valla ne yalan söylüyüm acıcak bacım dayancan ama kaniomu kanio hemde bakire gibi oluosun resmen..ciddi ben öyle hissettim ya.
Canim vijina daraltmada genellikle yapan kisiyi kufur ederek aniyomussun cok zor oluyomus iliski cunku eziyete donusuyomusCanım vajinal daraltma başka bir şey zaten onu yapsalar normal doğum olmayabiliyor çünkü kanalı daraltıyorlar. Bu daraltma yaptım diyenler aslında girişi daraltmaktan bahsediyor o da kızlık zarıyla halloluyor zaten giriş zaten bırakılan delik kadar oluyor. Saçma sapan kandırmaca bence bu daraltma yaptım mevzusu
Hilal turgay beye yaptirdi canimCanım yapamıyor dedin Turgay bey kanama olmamış boğazmanzarasının dedin gecekuşu için de Turgay yapamadı akın yaptı dedin. Ben yanlış anlaşıldığımı sen tarafından düşünüyorum evet ama diğer arkadaşlar tarafından düşünmüyorum İnan. Ben işlem yapamıyor demedim iki doktor için de. Atılan iddialar biri sahte doktor diğeri reklamcı doktor oluyor fakat ikisinden de sonuç alınıyor dedim. O kısımların tartışmasını yaptıkça büyüyor mesele. Gerek yok diyorum ben. Hilal de akın beye yaptırmış idi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Onun da olumlu sonucunu bekliyorum farkındaysan. Ben işlem odaklı düşünüyorum doktor odaklı değil.
Kuzum sen korkma niye korkuyosun bak sonucta tutmus orayi acip inceliycek kadar manyak degildir isiklari kapatirsin utaniyorum dersin o sekilde halledersin skma canini artik senDugun yaza buyuk ihtimal ama erken iliskide olabilir bilmiyorum
Neler olmus simdi okudum gorebildim kuzum sen kendini niye skntya sokuyosun sen daha yaptirmadin bile kimsenin reklamini yaptigin yok herkes bi sekilde akin hoca olsun turgay hoca olsun herkes sonucunu almisOdak noktalarımız farklı çünkü canım. Ben işlemin kimin yaptığından ziyade gerçek işlem olup olmaması ve sonucun olumlu olup olmamasıyla ilgiliyim. Sahte doktor reklamcı doktor sahte gazeteci mi neyse artık onlarla ilgilenmiyorum. Burada gözlemlediğimi söylüyorum çünkü bu lanet kuyunun içindeyim ben de. Umut olan her şeye güçlü şekilde sahip çıkmaya çalışıyorum bu da yanlış anlaşılıyormuş demek ki. Sağlık olsun. Valla beni anlamayana artık yapacak bir şeyim yok tüm yazdıklarım ortada profilimden okuyabilirler de. Alnım açık vicdanım rahat. Teşekkür ederim yorumun için de.
Kimse bana su kisiye demedi cok uzun zamandir arstirdim kendi basima butun yazilari okudum kendi ozgur irademle karar verdim ay zaten pskolojimiz kotu bu ne ya bide boyle seylerle ugrasiyoruz alip msjlari paylasiyolarsa ne yapalim bizim ne sucumuz var yani boyle bi sebepten dolayi tanidik bu insanlari keske boyle bisey yasamasaydikta tanimasaydik yani surekli bi reklam olayidir gidiyo ya ben anlamadim kisi kendindenmi biliyo isiBizim adimiz mi gecio? Napim benim ne sucum var almislar koymuslar demekki millet hic de öyle dusunmuo o millet senden ibaret :) bana yazan kimseye ben şuna gidin demedimki.. bilgi veridm harun bey böyle akin beyde su su sonuc aldi die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?