Ben kendi adıma konuşuyorum bana benim yazımı atmanı bekliyorum sadece canım çünkü bana sahte reklamcı gibi iftiralar atıyorsun o yüzden emin ol ben de sinirliyim ve sabırla bekliyorum akını yerin dibine sokup turgayı övdüğüm yazışma nerdeyse bul getir allah aşkına

İşte ben bu yazıdan sonra arastırdım
Turgay beyın sayfası akın hocaya sahte demıs
Arastırdım sahte falan degıl
Bak sana şu konuda kendimi ifade edemedim. Bu kadının yaptığını da Turgay’ın yaptığını da doğru bulmuyorum. Bu kadın sahte olabilir araştırmasını da yapmadım diyorum... bu konuda beni anlarsan sorun kalmayacak inan

Burda bır kac kız daha vardı sende vardın
Arıyorum cok yorum var cünkü

Zaten turgay beyın sayfası onda sorun yok
Sorun sızın o adamın elamanı oldugunuz gercegı
Neyse yorum yapmıcam arastırılsın sıkıldım cıdden

Burda bır kac kız daha vardı sende vardın
Arıyorum cok yorum var cünkü
Ben bi ara sağlık bakanlığına yazdığımda akın beyin adının çıkmadığını söyledim evet bunu diyorsan eğer ama o siteye herkes girip aratabilir gerçekten çıkmıyor. Ama neden çıkmadığı konusunda bi fikrim yok. İtamlardan sonra herkes gibi bakıp gördüğümü ve şaşkınlığımı belirttim sahte demedim :) evet başka

Zaten turgay beyın sayfası onda sorun yok
Sorun sızın o adamın elamanı oldugunuz gercegı
Neyse yorum yapmıcam arastırılsın sıkıldım cıdden
Ben hala bekliyorum araştırılsın çok rahatım ama bana iftira atmazsan sevinirim. İyi akşamlar

Ya arkadaşlar ne zaman bitecek bu tartışma yani bu doktor tartışmalarını bırakıp birbirimize destek olsak daha iyi olmaz mı? Busem1155 2 gündür bir doktor lafı aldı başını gidiyor senin sayende yani artıl kapatabilir misin ? Sayfa amacından şaşıp kavga kaos dolu bir ortama gidiyor amacımız birbirimize destek olup yardımcı olmak kafa karıstırıp daha cok huzursuz etmek değil.

Arkadaşlar buradan hiç bir şekilde yorum yapmama kararı aldım en iyisini hiç yorum yapmayanlar yapıyor gerçekten en azından gereksiz ve yalan yanlış itamlara maruz kalmıyorsunuz. Burda debelenip dursunlar. Bir gün işlem yaptırıp sonuç aldığımda buraya yazacağım ve yüksek ihtimalle geçici ile olan tecrübemi aktaracağım. Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Ortalık bulanıp duruyor ve yersiz buluyorum bu durumu. Hala söylüyorum iki doktor da yapıyor ve sonuç alınıyor başka durumlarla kafanızı bulandırmalarına izin vermeyin.

takma başkalarını kimin ne söylediğinin önemi yok ki biz rahatız

Bide utanmadam dalga geçmıs turgay bey bızımle allaha havale edıyorum
Hikaye cok acıklıymış yazıklar olsun
Neyse dahada yorum yapmam

Eklentiler

• 765D375C-7F55-472F-B3BF-3B5378061744.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 2C3C8BB5-17B0-4690-91BB-66071F84B513.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 4D58931B-EB2B-46CC-A46D-4FB87BD5D91B.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 98

Eklentiler

• 551FD696-66C9-401B-A393-851C8EA74128.webp
    56 KB · Görüntüleme: 89
  • 01B3EA98-C112-4BC4-A1CD-62EB90A3DAC3.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 94
pardon da bunun turgay bey olduğu ne malum ben araştırdım burcu nur demirel diye biri var hatta akademisyen

Git arastır burdakı kızlar dahıl herkes bılıyor
Sayfa turgay beyın
Sen gıt arastırda gel
Sayfaaaa turgay beyinnnnnn

Ilk gun olmadiya cok komiktik süt dokmus kediye döndük ama ben hemen gircek saniodum dio
Kız valla ne yalan söylüyüm acıcak bacım dayancan ama kaniomu kanio hemde bakire gibi oluosun resmen..ciddi ben öyle hissettim ya.
Kuzum tutsunda dayanicaz artik yapcak bisey yok cok sevindim sen kurtuldun vallahi bize umut oldun ya ay burasi yine karismis herkes birbirine girmis

Canim vijina daraltmada genellikle yapan kisiyi kufur ederek aniyomussun cok zor oluyomus iliski cunku eziyete donusuyomus

Hilal turgay beye yaptirdi canim

Neler olmus simdi okudum gorebildim kuzum sen kendini niye skntya sokuyosun sen daha yaptirmadin bile kimsenin reklamini yaptigin yok herkes bi sekilde akin hoca olsun turgay hoca olsun herkes sonucunu almis

Bizim adimiz mi gecio? Napim benim ne sucum var almislar koymuslar demekki millet hic de öyle dusunmuo o millet senden ibaret :) bana yazan kimseye ben şuna gidin demedimki.. bilgi veridm harun bey böyle akin beyde su su sonuc aldi die..
Kimse bana su kisiye demedi cok uzun zamandir arstirdim kendi basima butun yazilari okudum kendi ozgur irademle karar verdim ay zaten pskolojimiz kotu bu ne ya bide boyle seylerle ugrasiyoruz alip msjlari paylasiyolarsa ne yapalim bizim ne sucumuz var yani boyle bi sebepten dolayi tanidik bu insanlari keske boyle bisey yasamasaydikta tanimasaydik yani surekli bi reklam olayidir gidiyo ya ben anlamadim kisi kendindenmi biliyo isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…