Ayyyyyyyyy burdaki msjlar ekran resmi cekilip aliniyo ya kimsenin rizasiyla degil butun msjlar ortada secip secip aliyolar demekki iste ya

İşte ben bu yazıdan sonra arastırdım
Turgay beyın sayfası akın hocaya sahte demıs
Arastırdım sahte falan degıl
Canim sen niye @xxooxxoxx ustune gidiyosun o kiz daha yaptirmadi kiz ne akin hocayi kotuledi ne baska birini burcu demirel sahte diyosun kiz kendini yirtmis sana kendin anltmak icin burucuyu ben bilmiyorum sahtemi degilmi haberim yok diyo doktorlar icinde bisey demiyorum diye neden anlamiyosun canim bak sende islem yaptirmissin insallah tutmustur ve insallah kanaman olur yaptircak arkadaslarin pskolojisi bozuluyo sen boyle yaptikca bak herkes etkileniyo senin yaptimlarindan yapma gunaha girme canim azcik empati kur lutfen

Aynne cnm boşver kendini tükettiğinşe kalıyorsun Hilal hakkında bilgisi olan var mı yaa nerdesin H hilal8535
Kuzum sonunda sayfanin sonuna gelebildim okuyodumda neler olmus yine ya ya H hilal8535 den haberim yok hic ya msj atmadi bu gece tekrar olcak canim onu biliyorum insallah kurtulur bu sefer ya

selam bacilar..bu islemi kimler yaptirdi? sonrasinda agri magri ne durumda oluyor?

birde dr. gokcen erdogan'a bu islemi yaptiran var mi?

soylenilene gore bugun ameilyat oluyormussun..ameliyattan sonra evine gidebiliyormussun. oyle bi anlatiliyorki sanki cok basit birsey..ama yaptiranlar ne fikirde? iyilesme suresi ne kadar? gunluk yasantina donmek zor mu? agir kaldirmak yasak mi? yasaksa ne zamana kadar?

ahhhh ahhh Bogazmanzarasi nin hikâyesini okuyumca ağladım

bende kizlik zari yaptırdım turgay beye yarım cay bardagi kadar kanadı
turgay bey bu konuda en iyisi
zaten turgay beye herkes yaptırmış cok memnunlar
bende hikâyesini okuyunca çok agladim
kanamasida oldu buda cümle aleme ders olsun

aynen tabiki zaten doktor sahte olduğunu sende belirttin cekemiyorlar iste bosver
ayrıca sen sahte değilsin tabiki turgay beyin islemlerini cok begendin sonuçta fikir varıyorsun kızlara

Selam canim ben yaptirdim gokcene yaptirmadim ben bilmiyorum yaptiran varmi ameliyat oldugunda evet yuruyup gidiyosun ama kosa kosa degil tabiki yavas yavas gidiyosun hareketlerin kisitlaniyo ustune oturmuyosun asla hep yan oturyosun yan yatiyosun 1 ay iylesme sureci agir kaldirmak yasak egilmek dogrulmak bunlara dikkat ediyosun kosmak yok oraya baski olcak hareketler yasak 1 ay iylesme sureci

Ne kadar oldu yaptirali? Sonuctan memnun musun?

kiskananlar çatlasın kızlar turgay bey bu iste en iyisi herkes turgay iyi diyor ve gidiyoo kiskananlar catlasın

Aynne cnm boşver kendini tükettiğinşe kalıyorsun Hilal hakkında bilgisi olan var mı yaa nerdesin H hilal8535

bekle cnm az kaldi onunda yakinda kanama haberini alırsın
bunlari duydukca cok ağlıyorum ama sizde benim gibi kurulacaksiniz çünku en iyi doktoru seçtiniz
kizlar akilli sonucta burda baskalarina bakmayin kendinize bakın

Nelizze katılıyorum benim de kalıcıda gokcen hanım hakkında bilgim yok işlem sonrası da dikkat ettiğin sürece cok sorun çıkmaz cnm

bekle cnm az kaldi onunda yakinda kanama haberini alırsın
bunlari duydukca cok ağlıyorum ama sizde benim gibi kurulacaksiniz çünku en iyi doktoru seçtiniz
kizlar akilli sonucta burda baskalarina bakmayin kendinize bakın
Sen ne zmn yaptırıp sonuç aldın bu konuda daha önce yoktun sanırım yeni mi aramıza katıldın

Sen ne zmn yaptırıp sonuç aldın bu konuda daha önce yoktun sanırım yeni mi aramıza katıldın

evet bende araştırdım netten buldum kendisini cok agladim üzüldüm en doğru secimi yaptı o hepimize önder oldu hepimize dogru doktoru dogru yolu gosterdi
bende gittim o doktora yarim bardak kadar kanama oluyo

aynen cnm bizde biliyoruz turgay beyin bu isin saglam yaptığını sen asla sahte hesap değilsin kanama cok oluyo ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…