Masallh sana masallah nazarlardan korusun AllahAyy evet bende nisanlim yazip geri siliyorum kız alisamadim
Ayyyyyyyyy burdaki msjlar ekran resmi cekilip aliniyo ya kimsenin rizasiyla degil butun msjlar ortada secip secip aliyolar demekki iste yaKaç 100 bin kere dedim bilmiyorum ama burcunur kimse sahte olabilir bu konuda bi fikrim yok!! Kimsenin rızasıyla alınmıyor bu ekran görüntüsü, üye olmayanlar da okuyo fotoğraf alabiliyor. Gereksiz polemik yaratılmasın artık şu konuda baydı
Canim sen niye @xxooxxoxx ustune gidiyosun o kiz daha yaptirmadi kiz ne akin hocayi kotuledi ne baska birini burcu demirel sahte diyosun kiz kendini yirtmis sana kendin anltmak icin burucuyu ben bilmiyorum sahtemi degilmi haberim yok diyo doktorlar icinde bisey demiyorum diye neden anlamiyosun canim bak sende islem yaptirmissin insallah tutmustur ve insallah kanaman olur yaptircak arkadaslarin pskolojisi bozuluyo sen boyle yaptikca bak herkes etkileniyo senin yaptimlarindan yapma gunaha girme canim azcik empati kur lutfenİşte ben bu yazıdan sonra arastırdım
Turgay beyın sayfası akın hocaya sahte demıs
Arastırdım sahte falan degıl
Kuzum sonunda sayfanin sonuna gelebildim okuyodumda neler olmus yine ya ya H hilal8535 den haberim yok hic ya msj atmadi bu gece tekrar olcak canim onu biliyorum insallah kurtulur bu sefer ya
Kaç 100 bin kere dedim bilmiyorum ama burcunur kimse sahte olabilir bu konuda bi fikrim yok!! Kimsenin rızasıyla alınmıyor bu ekran görüntüsü, üye olmayanlar da okuyo fotoğraf alabiliyor. Gereksiz polemik yaratılmasın artık şu konuda baydı
Selam canim ben yaptirdim gokcene yaptirmadim ben bilmiyorum yaptiran varmi ameliyat oldugunda evet yuruyup gidiyosun ama kosa kosa degil tabiki yavas yavas gidiyosun hareketlerin kisitlaniyo ustune oturmuyosun asla hep yan oturyosun yan yatiyosun 1 ay iylesme sureci agir kaldirmak yasak egilmek dogrulmak bunlara dikkat ediyosun kosmak yok oraya baski olcak hareketler yasak 1 ay iylesme sureciselam bacilar..bu islemi kimler yaptirdi? sonrasinda agri magri ne durumda oluyor?
birde dr. gokcen erdogan'a bu islemi yaptiran var mi?
soylenilene gore bugun ameilyat oluyormussun..ameliyattan sonra evine gidebiliyormussun. oyle bi anlatiliyorki sanki cok basit birsey..ama yaptiranlar ne fikirde? iyilesme suresi ne kadar? gunluk yasantina donmek zor mu? agir kaldirmak yasak mi? yasaksa ne zamana kadar?
Ne kadar oldu yaptirali? Sonuctan memnun musun?Selam canim ben yaptirdim gokcene yaptirmadim ben bilmiyorum yaptiran varmi ameliyat oldugunda evet yuruyup gidiyosun ama kosa kosa degil tabiki yavas yavas gidiyosun hareketlerin kisitlaniyo ustune oturmuyosun asla hep yan oturyosun yan yatiyosun 1 ay iylesme sureci agir kaldirmak yasak egilmek dogrulmak bunlara dikkat ediyosun kosmak yok oraya baski olcak hareketler yasak 1 ay iylesme sureci
Bir sürü yorum var ara bul sende varsın
Turgay beye gittiğini biliyorum cnm da ilişki anlamında sormuştum merak ediyoruz diye olup olmadığını zorlandığı için birkaç gündürhilalde turgay beye gitti cnm yakinda duyarsın kanamayida onuda cok 'takip ediyorum @hilal
Nelizze katılıyorum benim de kalıcıda gokcen hanım hakkında bilgim yok işlem sonrası da dikkat ettiğin sürece cok sorun çıkmaz cnmSelam canim ben yaptirdim gokcene yaptirmadim ben bilmiyorum yaptiran varmi ameliyat oldugunda evet yuruyup gidiyosun ama kosa kosa degil tabiki yavas yavas gidiyosun hareketlerin kisitlaniyo ustune oturmuyosun asla hep yan oturyosun yan yatiyosun 1 ay iylesme sureci agir kaldirmak yasak egilmek dogrulmak bunlara dikkat ediyosun kosmak yok oraya baski olcak hareketler yasak 1 ay iylesme sureci
Sen ne zmn yaptırıp sonuç aldın bu konuda daha önce yoktun sanırım yeni mi aramıza katıldınbekle cnm az kaldi onunda yakinda kanama haberini alırsın
bunlari duydukca cok ağlıyorum ama sizde benim gibi kurulacaksiniz çünku en iyi doktoru seçtiniz
kizlar akilli sonucta burda baskalarina bakmayin kendinize bakın
Sen ne zmn yaptırıp sonuç aldın bu konuda daha önce yoktun sanırım yeni mi aramıza katıldın
Ne zmn yaptırdın ve ne kdr sonra sonuç aldınevet bende araştırdım netten buldum kendisini cok agladim üzüldüm en doğru secimi yaptı o hepimize önder oldu hepimize dogru doktoru dogru yolu gosterdi
bende gittim o doktora yarim bardak kadar kanama oluyo
Kendi doktorun hakkında yorum yaptığın sürece yanlış anlaşılacak bir şey yok canım rahat ol :) ki senin takdir ettiğim yönün de bu. O yüzden de teşekkür ederim aklımı bulandıracak bir şeye sebep olmadığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?