- 31 Aralık 2018
- 40
- 18
- 3
- 28
2 ay kadar oldu yarim cay badagi kadar kanıyo cnmNe zmn yaptırdın ve ne kdr sonra sonuç aldın
Ben daha kontrle gitmedim surecim daha tamamlanmadi 3 hafta oldu dahaNe kadar oldu yaptirali? Sonuctan memnun musun?
Anladim...suan agri sizi var mi mesela? Evde neler yapabiliyosun? Birde sikayetin vajinal dogum yaptigin icinmiydi?Ben daha kontrle gitmedim surecim daha tamamlanmadi 3 hafta oldu daha
valla sahteyse de değilse de artık kanıtlansın sgk da gözükmemesi kafamı haklı olarak karıştırıyor maalesef... gerçekten işlem olan kontrole gidenler de diploma fotosu istesinler burada kimse mağdur olmasın...
Anladim...suan agri sizi var mi mesela? Evde neler yapabiliyosun? Birde sikayetin vajinal dogum yaptigin icinmiydi?
Ayyyyyyyyy burdaki msjlar ekran resmi cekilip aliniyo ya kimsenin rizasiyla degil butun msjlar ortada secip secip aliyolar demekki iste ya
Hymenoplasti kizlik zari mi ya? Ben yanlis topictemiyim?biz hepimiz turgay beye gittik cnm cok memnun kaldik sende git
yarim cay bardagi kadad kanamada oluyi
Bence de kanama oldu olmasa zaten girmek için çok fırsatı olurdu ki bizim bizden başka kimsemiz yok malum herhalde ben olsam kanamam olmasa ilk buraya gelirim akıl almak için diye düşünüyorum . Olmuştur yaaa Musmutludur inşallah ikisi de
takma başkalarını kimin ne söylediğinin önemi yok ki biz rahatız
Agrim sizim yok hayir evde dikkatli bi sekilde cogu seyi yapiyorumda vaijnal dogum derkenAnladim...suan agri sizi var mi mesela? Evde neler yapabiliyosun? Birde sikayetin vajinal dogum yaptigin icinmiydi?
İsim gucum yok msjlarimi yayinlaticam orda benim derdim bana yetiyo zTen bide bunlarla ugrascam insanlra iftira atip duruyolar yatabiki ayrica burda profiller hep gercek
hepside turgay beye gitmis neden ? çünkü kendisi bu islemij uzmani
ayrıca sizin o yorumları paylaştığinizi asla sanmam iftira tabiki
Kizlik zari dikimi hymenolastiHymenoplasti kizlik zari mi ya? Ben yanlis topictemiyim?
canım Bogazmanzarasi çok çok heyecanlıyım çok garip bir mutluluk var içimde tuhaf bir hüzün genel olarak stres liyim beni en iyi sen anlıyosun şuanda çünkü yaşıcaz artık şu olayı ve kurtulucaz dualarımız seninle kuzum insallahh herşey pek bir harika olur
Sendemi yaptirdin bu islemi1 ayda islemin cok güzel oldu cnm
bu kızında kanamasını gorucez turgay bey yaptıyza süper olmuştur kesin:) size dua ediyorum kızlar haberinu bekliyorum
Bide utanmadam dalga geçmıs turgay bey bızımle allaha havale edıyorum
Hikaye cok acıklıymış yazıklar olsun
Neyse dahada yorum yapmam
Sendemi yaptirdin bu islemi
Kafam allak bullak oldu lütfen şu doktor övme olayını abartmayın H helinnnnn435 senin bu konusmaların beni aşırı şüphelendiriyor sanki kendin yapmış gibi konusuyosun ya burdaki bi kaç kişiyle samimiyetim olmasa üyeliğimi sildirecem
Kafam allak bullak oldu lütfen şu doktor övme olayını abartmayın H helinnnnn435 senin bu konusmaların beni aşırı şüphelendiriyor sanki kendin yapmış gibi konusuyosun ya burdaki bi kaç kişiyle samimiyetim olmasa üyeliğimi sildirecem
Aşırı övüyosunda ona rahatsız oluyorum korkuyor çünkü herkes sahte olaylarından dolayıneden rahatsız oldun ki? yaptım ki söylüyorum hilal kanaması yakın haberlerini alırsın yakında
ayrıca cok kaniyo kızlar
Yapcak bisey yok inanmayabilirsin burda kanitlicak bisey yok yani elimizde dedigim gibi biz öyleysek sen arastr kendine göre git baska birine... ozel yorum diosun da birincisi ben paylastrmiyorumki haberim bile sonradan oluo.. ikincisi özelmi sence burasi?burayi erkekler bile okuo nerden özel pardon da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?