cnm sende olmasan ne yapıcaz
bugün yine kan gelmiştir cok dar orasi zaten ancak bir kac kez genişler orası adam cok dar dikiyo blr kac kez daha kanar orasi cnmm

aynen tatlım Aynen biz bir tek sana umudunuzu bağladık turkiyede herkes yorumlarıni görüp örnek alacak seni
cok ağlıyorum seni okuduk a ben
senin sayende en iyi doktoru bulduk cnm
bir tanesin cnm

Benimde pskolojim bozuldu zaten iyi degildim ay gercekten iyi olmak icin yaptirdik ya ben anlamadim ya ne gerek var boyle seylere ya ya ben kime inanicagimi sasirdim artik zaten guven skntim var ya senin gibi samimiyetine inandigim kizlar var sende dahilsin onlar icin giriyorum artik

Walla böyle devam ederse bu ortam öyle yapmayı düşünüyorum bi anormallik mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum bilemiyorum özelden görüşmek daha iyi geliyor bana

Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler ya ortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi

sende olmasan kime inancaz cnm biz

ahh cnm benim 3 günde anladin herseyi
birde sana dediler yazıklar olsun
ibret olsun cumle aleme

Kesinlikle oyle. Benim amacim doktor kotulemk degil zaten biliyorsunuz cunku ben en basindan beri akin bey dedim ama o blogger in yazisini okuyunca sok gecirdim resmen cunku akin bey hakkinda soyadi da dahil tek bir bilgi bile cikmiyor

canım allahtab erken farkettin kızları uyandırdin

canim turgay bey en dogru doktor hemde nette diplomasi herseyi var

aynen cnn allahtab o gazeteci kadin oraya sahte olduğunu yazmjs

canik benim ya

Haklisiniz kizlar insallah her sey cok guzel olacak. Hayirlisiyla bir yaptirsam. Turgay bey nasil birisi

canım turgay bey cok iyi birisi
ben yaptırdım yarim cay bardağı kanama oluyo
boğazmazarasi biliyo zateb
sen olmussundur zaten simdi sende kurtuldun cnn benim:) uyanık kizkar bir baska sana diyenleri neyse:)

aferim kiz turgay bey harika yaptu aslinda sen iliski yasadin ondan bozuldu
hatta doktor sahte dedi inanmadi ikince kes turgay beye gittu
bakin turgay beyden ne kadar memnun

kixlar burdaki hesaolar hepsi gercek birseyker soyluyorsa bu kadar arkadas kafadan sallamiyo
gazeteci burcu nur demirele bakin
asla turgay beyin degil sayfa

bende turgay beye gittim yarim cay bardagi kadar kanadi
burdaki kizlarin hepsi turgay beyden cokk memnun nasil koruyup ovuyorlar gorun
bir tane olumsuz yorum yok
diktigi bozulanlarda ilikiye giriyorlar yoksa kesin tutar G Gecekusu123 soylesib
Bogazmanzarasi zaten nasil turgay beyi ovdugunu gordunuz? artik onunda mutlu yuvasu var turgay beyib sayesibde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…