- 31 Aralık 2018
- 40
- 18
- 3
- 28
Aşırı övüyosunda ona rahatsız oluyorum korkuyor çünkü herkes sahte olaylarından dolayı
Ya şu muhabbetlerden özellikle yeni gelen arkadaslar nie sıkılmıo anlamiyorum burda hepimiz canimizin derdindeyiz bi kere bile şu doktor kötü demedik ben ve bikac arkadasim burdaki.. cunku bizim derdimiz kendimizle evliligimizi kurtarmakla. Birakin artik su muhabbetleri ya sonuc alan yazsin iste ne die uzatilioki?
Kızlar sizde üzülmeyin bana birazcik burda inandiysaniz beraber yasadik hersyi biliosunuz neler cektim ama cozumu gercekten varmis yalan degilmis kandirilmamisiz :) inanin hersey guzel olcak benim yeni bi derdim var bugün iliski yasicam ve ne halt yicem bilmiyorum kus gbi ciyakliyorum resmen ya
Hayır burda bırcok kız aynı seyı dusunuyo
Kımse ozel yorumlarını paylastırmaz
Doktrun özel sayasında bas roldesınız övüp duruyorsunuz biz aptalmıyız sence?
Burcunur demırkaya turgay beyın sayfu ve sız bas rolde herseyınız suan orda paylaşılıyor:)
Benimde pskolojim bozuldu zaten iyi degildim ay gercekten iyi olmak icin yaptirdik ya ben anlamadim ya ne gerek var boyle seylere ya ya ben kime inanicagimi sasirdim artik zaten guven skntim var yaKafam allak bullak oldu lütfen şu doktor övme olayını abartmayın H helinnnnn435 senin bu konusmaların beni aşırı şüphelendiriyor sanki kendin yapmış gibi konusuyosun ya burdaki bi kaç kişiyle samimiyetim olmasa üyeliğimi sildirecem
İliskiye girdin sanirim 1 cay bardagi demissin Yeni uyelik aldin sanirim sendeevet yarim cay bardağı kanaf kanıyo hilal
le ayni zamanda gittim 1 ayda tuttu ve kanadi
adam bu iste kral yaaaa
İliskiye girdin sanirim 1 cay bardagi demissin Yeni uyelik aldin sanirim sende
Walla böyle devam ederse bu ortam öyle yapmayı düşünüyorum bi anormallik mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum bilemiyorum özelden görüşmek daha iyi geliyor banaBenimde pskolojim bozuldu zaten iyi degildim ay gercekten iyi olmak icin yaptirdik ya ben anlamadim ya ne gerek var boyle seylere ya ya ben kime inanicagimi sasirdim artik zaten guven skntim var yasenin gibi samimiyetine inandigim kizlar var sende dahilsin onlar icin giriyorum artik
Biliyorum hilalle ozelden msjlasiyoruz haber veriri yakindir haber vermesi insallah istedgi gibi olur onun icinde oda kurtulurhayır yarim cay bardağı kadar kanıyo
ayrıca @hilal ile aynu zamanda olduk oda iliskiye gircek
kanamasını gor cnm yakında duyarsın
Garip biseyler var bende cozemedim canim yaWalla böyle devam ederse bu ortam öyle yapmayı düşünüyorum bi anormallik mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum bilemiyorum özelden görüşmek daha iyi geliyor bana
Garip biseyler var bende cozemedim canim ya
Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler yaortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi
Kizlar bnde internette okudugum bir yaziya gore ve arastirmalarim gore turgay beye gitmeye karar verdim. Cunku akin bey hakkinda hicbir bilgi yok soyadi bile yazmiyor hicbir yerde belgeleri de yok. Ben acikcasi guvenemiyorum ama turgay beye baktigimda bircok memnun olan hastasi var ve adamin nette butun belgeleri mevcut. Son kontrole de cagirmiyor ben gercekten artik onu dusunuyorum.
Kesinlikle oyle. Benim amacim doktor kotulemk degil zaten biliyorsunuz cunku ben en basindan beri akin bey dedim ama o blogger in yazisini okuyunca sok gecirdim resmen cunku akin bey hakkinda soyadi da dahil tek bir bilgi bile cikmiyor
Valla ya resmen saskina dondum ama kadinin arastirmlari ve dogru tespitlerini gorunce dedim ki evet gercekten kadin hkli ve benim icime akin bey siniyrdu ama nereden baksam adam hakkinda tek bir bilgi bile cikmiyor hayir burada yaptirip anlatan arkadaslar olmasa cidden diyecegim ki hayali bir karakter heralde ama turgay beye bakiyorum her bilgisi ortada yani iste insan orada supheye dusuyor ve ben yaptirirsam bir kere yaptirabilecegim baska da param cikmaz cunku ve sonucta ciddi bir para koyuyoruz ortaya eger husranla sonuclanirsa benim bittigimin resmi olur
Benim gibi bir arkadas daha arayip ogrenmis o isimde kayitli bir doktor yok diye ya da o isimdeymis gibi bir doktor gosteriyorlar. Ben kendimi ne oldugu belirsiz bir adama emanet edemem iyi ki donmusum yoldan allahim korumus. Ben buraya sizi de bu onemli koni hakkinda bilgilendirmek icin yazdim cunku bu cok cok cok onemli bir konu sadece diktirmekle kalmiyorsun bunun ilerisi de var. Ben gercek arastirmalarim sonucu bu bilgileri sizlerle paylastim gerisi sizin tercihiniz kul hakkina girmek istemem
Turgay beyde yaptiran herkes olumlu sonuclarini aliyo canim kendini sıkma bukadar dogru doktoru secip dikkat ettikten sonra basarı cok yakin oluyor sanirim ic sesin kimi diyosa ic sesini dinle insanin ic sesi yaniltmiyo insani cunku bende bunaliyorum ama kendimizi toparlayip bu isi halletmemiz gerekiyo aminn allah guc kuvvet versin bize
Haklisiniz kizlar insallah her sey cok guzel olacak. Hayirlisiyla bir yaptirsam. Turgay bey nasil birisi
Kizlar turgay beye islem yaptirdim ve BENİM HATAM NEDENİYLE TUTMADİgini dusunuyorum akin beye gittim ikinci kez ve yukardan bir dikisin tutmadigini turgay beyin islemiyle bile kanamamin olacagini ve ikinci bir kez isleme gerek olmadigini soylemesine ragmen israrla akin beye islem yaptirdim hic bir doktoru kötülemiyorum herkes kendinden sorumludur ben buradaki kizlarin resim paylasimlariyla kendiminkini karsilastirarak keske su doktora gitseydimde benimde boyle olsaydi der gibisinden halimden sikayet ediyorum burada kendimle alakali bi sikinti ve elbette goeuntuyle alakali bi sikinti var benim rahatsiz oldugum konu esimin anlamasi suphe duymasina dayali korkularim ve endisilerimle alakali olarak ve yine goruntuyle alakali sikayetlerimi dile getirdim ikisindede kanama yasamadim sonucta burada su doktor soyle yapiyor veya boyle yapiyor demiyorum mesela kimisinin ilgisi yuksek kimisininde daha az oluyor her türlü bilgi paylasimini birbirimizle yapmazsak diger yaptiracak olan insanlara kim yardimci olucak kimsede kalmaz burada burada birbirimize kendimizi bazen ifade edemedigimizden dolayi yanlis anlasilmalara veya birbirimizle tartismalara sebep oluyoruz arastiriyoruz ve arastirdiklarimizi yine birbirimizle paylasiyoruZ en basinda soylemeliyimki o an ki panik korku ve dehsetle daha bir ayim dolmadan bölgemin görüntüsünü dahi görmeden kurdugum yanlis cumleler ve olusturdugum panik nedeniyle hepinizden özür diliyorum biliyosunuz ki hepimizin burada tek istedigi dogru doktorlari tercih ederek sonuc almak ve bu serüvende yasadiklarimizi birbirimizle paylasarak diger insanlara kolaylik saglamak bu yuzden birbirimizi kirmanin veya yanlis anlasilmalarin yanlis anlatimlarin söz konusu olmamasi gerek sonuc olarak tartismalarla mahal vermememiz gerek ve ani arastirma ve bilgilerin fikirlerin cikisiyla ve insanin o andaki yasadigi kötü psikoloji nedeniyle yanlis anlatimlar söz konusu olsada söz konusu olmasina ragmende birbirimizi bi anlayis cercevesinde anlamaya anlattirmaya calisirsk bilgi akisi daha iyi saglanir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?