- 9 Ocak 2019
- 25
- 17
- 3
- 33
Dikkat derken canımİki düğün yapıp başka şehire gelin giden arkadaşlar gayet oynadım dedi canım korkma bence. Az biraz dikkat lazım. Tuttuysa zaten gerdirecek tek dikiş atılır o da seni zorlamaz bence
Oraya direkt su tutmamak gibi bacakları da aşırı açmamak gibi. O kadar galiba zaten bi de küvet havuz falan yasak galiba. Geçicide sonuç almayan görmedim ben deDikkat derken canım
Geçici kaç gün önce yapılıyor acabaOraya direkt su tutmamak gibi bacakları da aşırı açmamak gibi. O kadar galiba zaten bi de küvet havuz falan yasak galiba. Geçicide sonuç almayan görmedim ben de
Geçici kaç gün önce yapılıyor acaba
İlişkiden 2 gün önce mi yani Pazar düğünse Perş falan mı2 gün önce yapsan yeterlı cnm
Iki hafta önce yaptiranda oluyor canımİlişkiden 2 gün önce mi yani Pazar düğünse Perş falan mı
İlişkiden 2 gün önce mi yani Pazar düğünse Perş falan mı
1 haftaya kadar dayanıyor diyorlar ama sonuç alanlarda 5 güne kadar gördüm sonrası risk galiba canım. Ankaradakiler yapar ama başka illerde max 3 gün galiba gördüklerim öyleGeçici kaç gün önce yapılıyor acaba
Sen nasılsın baya okudum yorumları yani katıldım ben1 haftaya kadar dayanıyor diyorlar ama sonuç alanlarda 5 güne kadar gördüm sonrası risk galiba canım. Ankaradakiler yapar ama başka illerde max 3 gün galiba gördüklerim öyle
Nasılsın şimdi bende dün gittim turgay hocaya biz doktorlar bile anlamıyoruz dediMerhaba kızlar. Çarşamba günü Turgay beye 2 kat flep yöntemiyle himonoplasti yaptirdım. Merak ettiğim birşey var. 1 ay sonra doktora gittiğinde anlaşılmayan üyelerin yazısını okudum forumlarda. Bizzat dr a giden oldumu aramizda?
Dün mü yapildi senin operasyon yoksa kontrole mi gittinNasılsın şimdi bende dün gittim turgay hocaya biz doktorlar bile anlamıyoruz dedi
Neden peki öyle diyor Turgay be senceNasılsın şimdi bende dün gittim turgay hocaya biz doktorlar bile anlamıyoruz dedi
Iyilestikten sonra anlamak zor oluyormuşNeden peki öyle diyor Turgay be sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?