Kızlar merhaba..Ben 1 ay önce turgay hocaya yaptırdım bugün kontrole gittim çok iyi mükkemel tutmuş dedi ama hala korkum var

Geçici kaç gün önce yapılıyor acaba
1 haftaya kadar dayanıyor diyorlar ama sonuç alanlarda 5 güne kadar gördüm sonrası risk galiba canım. Ankaradakiler yapar ama başka illerde max 3 gün galiba gördüklerim öyle

1 haftaya kadar dayanıyor diyorlar ama sonuç alanlarda 5 güne kadar gördüm sonrası risk galiba canım. Ankaradakiler yapar ama başka illerde max 3 gün galiba gördüklerim öyle
Sen nasılsın baya okudum yorumları yani katıldım ben

Merhaba kızlar. Çarşamba günü Turgay beye 2 kat flep yöntemiyle himonoplasti yaptirdım. Merak ettiğim birşey var. 1 ay sonra doktora gittiğinde anlaşılmayan üyelerin yazısını okudum forumlarda. Bizzat dr a giden oldumu aramizda?

Nasılsın şimdi bende dün gittim turgay hocaya biz doktorlar bile anlamıyoruz dedi

Bugün daha iyiyim. Hiç kanamam olmamıştı ama bugün cok küçük bi leke geldi akıntıyla karışık. Baktiğimda ipleri görüyorum. Ve benim sözlüm kafaya takmış doktora götürmek istiyorum diyor. 6 şubatta cagirdi Turgay bey. Eğer doktorlar anlamaz derse başka dr a gidicem riske girme derse sözü aticam

Ben kontrole gittim kesinlikle anlar canım öyle bisey yapma kendin dokununca bile dikişleri hissedebiliyorsun dikkat et..doktora zorla götürmek neyin nesi bende nişanlıyım 4 aya düğünüm var

Hayır şuan çok taze normal bir bireye göstersen bile anlar ben senin için söylüyorum

Bi kadın vardı önceden okumustum formda önünde nişanlısı galiba hastaneye götürmüş ve doktor ameliyatlı oldugunu söylemişti inan hiç riske atma ben yıllardır okuyorum araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…