- 12 Ocak 2019
- 38
- 31
- 3
- 45
İyileşme süreci ne kadar sürer peki? Yani 3 4 hafta yeterlimi? Şuan gitmem Zaten .Iyilestikten sonra anlamak zor oluyormuş
Benim 4.haftam iyileşti baya 2 hafta daha oturmama dikkat edicem onun dışında dar pantolon ve zıbın giymeyede başladımİyileşme süreci ne kadar sürer peki? Yani 3 4 hafta yeterlimi? Şuan gitmem Zaten .
Ama şuanda anlaşiliyor mu operasyon geçirdiğinBenim 4.haftam iyileşti baya 2 hafta daha oturmama dikkat edicem onun dışında dar pantolon ve zıbın giymeyede başladım
Kesinlikle gitme riske atmış olursun bir defa iliskiye girdiysen daha once yani zarın bozulduktan sonra hic bi şekilde ilişki yasamadiysan belki bu işlemi yaptırdıktan 2 yahut 2 bucuk ay sonrasında işinde çokta iyi olmayan mahalle doktoruna falan gösterirsen anlasilmayabilir onun dışında kadın doğum doktoru olan herkes anlar ben yıllardır arastiriyorum. Ayrıca zaten doktora götürüp zarına baktiracak kadar bağnaz ve sık görüşlü biriyle sözlüysen en mantıklısı sözü atman olacaktır o kadar da değil ya hakikaten doktora götürecek baktiracak kadar da bizi insanlık dışı hareketlerle gururumuzu onurumuzu alt üst etmesinler ya yuh yani sozlune kusura bakma ama. Şimdi sen bakire de olsan boyle bir insanla ilerleyen zamanlarda belki de evlendiğinde sorun yasayacaktin daha kötü şeylerle karsilasacaktin bilemeyiz. Mantığınla hareket edip acı da olsa bu ilişkiyi ruh sağlığın için en azından sonlandirman gerek bence.[/QUOT
Kesinlikle gitme riske atmış olursun bir defa iliskiye girdiysen daha once yani zarın bozulduktan sonra hic bi şekilde ilişki yasamadiysan belki bu işlemi yaptırdıktan 2 yahut 2 bucuk ay sonrasında işinde çokta iyi olmayan mahalle doktoruna falan gösterirsen anlasilmayabilir onun dışında kadın doğum doktoru olan herkes anlar ben yıllardır arastiriyorum. Ayrıca zaten doktora götürüp zarına baktiracak kadar bağnaz ve sık görüşlü biriyle sözlüysen en mantıklısı sözü atman olacaktır o kadar da değil ya hakikaten doktora götürecek baktiracak kadar da bizi insanlık dışı hareketlerle gururumuzu onurumuzu alt üst etmesinler ya yuh yani sozlune kusura bakma ama. Şimdi sen bakire de olsan boyle bir insanla ilerleyen zamanlarda belki de evlendiğinde sorun yasayacaktin daha kötü şeylerle karsilasacaktin bilemeyiz. Mantığınla hareket edip acı da olsa bu ilişkiyi ruh sağlığın için en azından sonlandirman gerek bence.
Çok haklısın ama doktora gitmemek için ayrılmak istediğimi düşünüyor. 1 defa oldu sadece birliktelik. Kendini ispatla diyor. Çok zor bir durum hepimiz için. Turgay beye bu işlemi yaptirip cok anlaşılmayan varmış. Bazısına hatta git bekaret raporu al istersen diyormuşKesinlikle gitme riske atmış olursun bir defa iliskiye girdiysen daha once yani zarın bozulduktan sonra hic bi şekilde ilişki yasamadiysan belki bu işlemi yaptırdıktan 2 yahut 2 bucuk ay sonrasında işinde çokta iyi olmayan mahalle doktoruna falan gösterirsen anlasilmayabilir onun dışında kadın doğum doktoru olan herkes anlar ben yıllardır arastiriyorum. Ayrıca zaten doktora götürüp zarına baktiracak kadar bağnaz ve sık görüşlü biriyle sözlüysen en mantıklısı sözü atman olacaktır o kadar da değil ya hakikaten doktora götürecek baktiracak kadar da bizi insanlık dışı hareketlerle gururumuzu onurumuzu alt üst etmesinler ya yuh yani sozlune kusura bakma ama. Şimdi sen bakire de olsan boyle bir insanla ilerleyen zamanlarda belki de evlendiğinde sorun yasayacaktin daha kötü şeylerle karsilasacaktin bilemeyiz. Mantığınla hareket edip acı da olsa bu ilişkiyi ruh sağlığın için en azından sonlandirman gerek bence.
Allah yardımcın olsun canım bizimdeÇok haklısın ama doktora gitmemek için ayrılmak istediğimi düşünüyor. 1 defa oldu sadece birliktelik. Kendini ispatla diyor. Çok zor bir durum hepimiz için. Turgay beye bu işlemi yaptirip cok anlaşılmayan varmış. Bazısına hatta git bekaret raporu al istersen diyormuş
Neyin kafasını yaşadığına dair hic bir bilgim yok ama bahsettigin şey imkansız yıllarca tip okuyan bi insanin dikilen yerle gerçeğini ayırt edememiş olması o insanda sıkıntı olduğunu gösterir normal bi doktorun kesinlikle anlamaması mümkün değil. Ayrıca kızlar eğer anlaşılırsa sözü aticam baska care yok diyosun simdi de doktora gitmemek icin ayrıldığımı düşünür gjbisinden konuşup çelişkiye dusuyosun. Sozlenene kadar bakire olduğuna inandı da sozlendikten sonra mi çıktı ortaya yani Allah askina bi erkeğin sana karşı bu konuda bi şüphesi varsa sozlenmeden once zaten seni götürür doktora ve ondan sonra seninle çıkan sonuca gore bi adım atar, her neyse Bence sen beni anladın biz de seni anladık uzatmaya gerek yok daha fazla.Çok haklısın ama doktora gitmemek için ayrılmak istediğimi düşünüyor. 1 defa oldu sadece birliktelik. Kendini ispatla diyor. Çok zor bir durum hepimiz için. Turgay beye bu işlemi yaptirip cok anlaşılmayan varmış. Bazısına hatta git bekaret raporu al istersen diyormuş
Neyin kafasını yaşadığına dair hic bir bilgim yok ama bahsettigin şey imkansız yıllarca tip okuyan bi insanin dikilen yerle gerçeğini ayırt edememiş olması o insanda sıkıntı olduğunu gösterir normal bi doktorun kesinlikle anlamaması mümkün değil. Ayrıca kızlar eğer anlaşılırsa sözü aticam baska care yok diyosun simdi de doktora gitmemek icin ayrıldığımı düşünür gjbisinden konuşup çelişkiye dusuyosun. Sozlenene kadar bakire olduğuna inandı da sozlendikten sonra mi çıktı ortaya yani Allah askina bi erkeğin sana karşı bu konuda bi şüphesi varsa sozlenmeden once zaten seni götürür doktora ve ondan sonra seninle çıkan sonuca gore bi adım atar, her neyse Bence sen beni anladın biz de seni anladık uzatmaya gerek yok daha fazla.
Ne biçim kırıcı bir uslüp bu söylendikten sonra birşey duyura bu tepkiye girmiş olamaz mı . Nasil bir konuşma tarzınız var böyle rencide etmek için elinizden geleni yapmışsınızNeyin kafasını yaşadığına dair hic bir bilgim yok ama bahsettigin şey imkansız yıllarca tip okuyan bi insanin dikilen yerle gerçeğini ayırt edememiş olması o insanda sıkıntı olduğunu gösterir normal bi doktorun kesinlikle anlamaması mümkün değil. Ayrıca kızlar eğer anlaşılırsa sözü aticam baska care yok diyosun simdi de doktora gitmemek icin ayrıldığımı düşünür gjbisinden konuşup çelişkiye dusuyosun. Sozlenene kadar bakire olduğuna inandı da sozlendikten sonra mi çıktı ortaya yani Allah askina bi erkeğin sana karşı bu konuda bi şüphesi varsa sozlenmeden once zaten seni götürür doktora ve ondan sonra seninle çıkan sonuca gore bi adım atar, her neyse Bence sen beni anladın biz de seni anladık uzatmaya gerek yok daha fazla.
Fake hesap değilim . Gerekirse yönetime telefon numaramı yazayım arasınlar ne kadar kırıcısının saolunYapan doktor kim olursa olsun bu konuyla alakali binlerce başlık düşmüş insanlar ve milyon tane yorum var yani her tip yazısında da yazıyor anlasilacagi bi doktor baktığı zaman yani burda bostan yere anlasilmiyomus gibi konuşmana gerek yok burdaki insanlar ahmak değiller yıllarca araştıran bir sürü arkadaşımız var burda ben de dahil.
Bende fake hesap değilim...inandirmak zorunda değilim kimseye yıllardır araştırıyorum biliyorum ki benim gibi bi çok arkadaşımız var...gittim oldum ve bitti düğünümü bekliyorum şuan hala tedirginim korkuyorum bilgi almak istiyorum sadece bu....
Kusura bakmayında hic ınandırıcı gelmıyo
Fake hesap acıp doktoru övüyor gıbısınız
Hıc kımse aptal degıl artık
Yeter artık yaaaa pesss
Ayrıca bu doktordanda olumsuz sonuc alan arkadaslarımızda cok
Zaten bu doktordan baska baska hıc doktorunda reklamı yok
Sanki fake fakeye cevap verıyo gibi
Neyse ya
Asıl yaa şaka gibi bir durum bu ben sahte hesap falan değilim her türlü ispatlayabilirim bunu kazen bana ulaşsın lütfenBurda benim yazdığım da çıkıyor reklam yapıyorlar yani reklamlarında bizim de yorumlarımız çıkıyor gercek kimliğimiz belli olmasa bile ben kesinlikle doktorların sitesinde yayinlanan saçma sapan reklamlarda yorumlarımın görünmesi taraftarı değilim. Yani bir doktorun bunu yapıyor olması gercekten cok iğrenç ya Allah askina bu kadar da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?