Harun özkana yaptıran var mı kimlik kaydı alınıyomuş diye duydum

Canım Harun özkanı bende arastırmıstım
Kendısını aradım evet hastanede calıstıgı için kayıt alıyo
Bende kayıt ıstemıyorum demıstım senın yapacagın işlemle degılde farklı bir işlemle kayıt acılıyo yanı sorun olmuyo dıye söyledı kendısı

Evet arkadasmar hastahamede farkli bir islem altinda yapiliyor bu durum

Evet arkadasmar hastahamede farkli bir islem altinda yapiliyor bu durum

Evet bende gidicektım görüşmüştüm kendısıyle
Kesin sonuc alırsın demıstı kızsın dıye rapor alırsım bıle demıstı
Bende arastırmıstım cok olumluydu herkes
Ama ücretı biraz yüksekti benım gücüm yetmedı
Zaten adam doçent plastık cerrah
Gecen bir yıne sonuc aldı 4 yıl önce yaptırmıs
Ben cok güvendım kendısıne ama param yetmedi

Son düzenleme:

Nekadar bir oara istediki

Arkadaşlar merhaba herkese, ben uzun zamandır bu forumdaki konuşmaları takip ediyodum ve kızlık zarı dikimi için kesin karar verdim, yaptıracağım. Ama hayatımda kimse yok kalıcı dikim istiyorum. Büyük ihtimalle Şişli Med Akın beye yaptıracağım. Son zamanlarda yaptırıp olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı? Burda birbirinize destek oluruz umarım, cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar

Canım bende şişli medde Akın bey e yaptırdım
Acıkcası aylarca forumu didik didik inceledım yaptıgı bütün işlemler olumlu olan tek doktor sanırım
Ama henüz ilişkim olmadı sonucu mutlaka yapıcam ama kafam cok rahatladı bu işlemı yaptıktan sonra
1 ayı gecti işlemı yaptıralı

Kızlar merhaba , bende bu işlemi Ankara’da bir dr yaptırdım flep yani kalıcı olanı yaptı. Ancak başka bir dr sorduğumda esneme olduğunu söyledi düğüne daha var ancak tekrar kalıcı mı yaptırsam burda ismi duyulmuş dr lara yoksa geçiciyle mi halletsem geçiciden sonuç alanlar ne düşünüyor acaba ?

Hangi doktora yaptın cnm?

Bu arada gecıcı ıle herkes sonuc almıs sorun yaşayan görmedım

Yazarım sana canım düğünde oynama vs oluyor ya ondan korkuyorum birazda açılırsa diye

Bilmiyorum cnm ama burda gördüğüm kadarıyla gecicide sıkıntı yaşayan yok bide kanama garantısi var banada cok mantıklı gelıyo acıkcası
Düğün yazınmı? Diger doktor kesin kanamaz dedımı?

Son düzenleme:
Bilmiyorum cnm ama burda gördüğüm kadarıyla gecicide sıkıntı yaşayan yok bide kanama garantısi var banada cok mantıklı gelıyo acıkcası
Düğün yazınmı? Diger doktor kesin kanamaz dedımı?
Şöyle esneme olmuş dedi bende kanamaz mı diyince kanamayabilir dedi kendi dr da aslında düğün öncesi gel demişti bakalım demişti düğünden önce gidip geçici yaptırırım onda daha kesin oluyormuş galiba

Kesınlıkle hem bır daha para vermemıs olursun
Gecıcıdende korkma bu forumu didik didik karsıtırdım ankaradakı doktorlar kalıcı yapamıyo ama gecıcıde hıc sıkıntı olmuyo
Insallah hayırlısı ıle atlatırsın cnm:)

Yazarım sana canım düğünde oynama vs oluyor ya ondan korkuyorum birazda açılırsa diye
İki düğün yapıp başka şehire gelin giden arkadaşlar gayet oynadım dedi canım korkma bence. Az biraz dikkat lazım. Tuttuysa zaten gerdirecek tek dikiş atılır o da seni zorlamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…