Evet bize uygun olsun dedimEmoji cok anlamli olmus:):)
Resmen dikiyor bizi ya:):)
Evet sanirim bugun enerjimiz yok hic birimizinBugun herkez erkenden yatmis sanırim:) iyi geceler kızlar
:) uyumadım aslında, fırsatım olmadı, mod benim de çoook düşük bugünBugun herkez erkenden yatmis sanırim:) iyi geceler kızlar
:) uyumadım aslında, fırsatım olmadı, mod benim de çoook düşük bugün
Bilmiyorum da bugün var bir şeyler demek kiNazarmi ettik acaba dün okadar güldük eglendik??¿¿
Niyese tadimiz yoktu ya kimsede gelmemis hakkaten:) uyumadım aslında, fırsatım olmadı, mod benim de çoook düşük bugün
Nazara geldikNazarmi ettik acaba dün okadar güldük eglendik??¿¿
Evet canim öyle oldu hakkaten :) hilal de gelmio zatenNazara geldik
Cok sağol cnm ya Allah razı olsun gerçekten ben o da yazar zannediyordum ama yokEvet canim öyle oldu hakkaten :) hilal de gelmio zatenkizi bekleye bekleye helak olduk bari iyiyse iyi kotuyse kotu ne sonuc aldiysa yazsaydi bi ben dayanamadim sabahn korunde tuvalette yazdim size valla
Evet ya bende bi keyifsizim hakkaten ya o da gelemedi bu suraya iyiyim yazssa yeterdi catliycaktik meraktan evet sen hemen haber vermistin cunku seni cok merak ettigimizi biliyodun hilal neden boyle yapti anlamadimEvet canim öyle oldu hakkaten :) hilal de gelmio zatenkizi bekleye bekleye helak olduk bari iyiyse iyi kotuyse kotu ne sonuc aldiysa yazsaydi bi ben dayanamadim sabahn korunde tuvalette yazdim size valla
Cok sağol cnm ya Allah razı olsun gerçekten ben o da yazar zannediyordum ama yok
Kızlar durumu bilmiyorum ama bayadır buralarda oldugum icin cogu kisi yazmio sonucu malesef belki o da yazmamayi tercih edenlerdendir yazan nadir zaten.. insallah öyle degildir de gelir bu aralar icimizi rahatlatir ama kotu bisey olcagini hic sanmiyorum olsa yine buraya gelip bizden akil alirdi yani tek biz variz bu durumu bilen cunku benim ilk geldigim yer burasi oluyo..Evet ya bende bi keyifsizim hakkaten ya o da gelemedi bu suraya iyiyim yazssa yeterdi catliycaktik meraktan evet sen hemen haber vermistin cunku seni cok merak ettigimizi biliyodun hilal neden boyle yapti anlamadim
Himm anladim canim simdi evet deligin yeri degismiyo adam alttan dike dike yukari cikiyo iste
Kızlar durumu bilmiyorum ama bayadır buralarda oldugum icin cogu kisi yazmio sonucu malesef belki o da yazmamayi tercih edenlerdendir yazan nadir zaten.. insallah öyle degildir de gelir bu aralar icimizi rahatlatir ama kotu bisey olcagini hic sanmiyorum olsa yine buraya gelip bizden akil alirdi yani tek biz variz bu durumu bilen cunku benim ilk geldigim yer burasi oluyo..
Noldu kuzum?Benim icin cok kotu bi gün kendimi mahvetmisim haberim yokmus benim
ne olduBenim icin cok kotu bi gün kendimi mahvetmisim haberim yokmus benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?