Evet canim öyle oldu hakkaten :) hilal de gelmio zaten kizi bekleye bekleye helak olduk bari iyiyse iyi kotuyse kotu ne sonuc aldiysa yazsaydi bi ben dayanamadim sabahn korunde tuvalette yazdim size valla
Cok sağol cnm ya Allah razı olsun gerçekten ben o da yazar zannediyordum ama yok

Evet canim öyle oldu hakkaten :) hilal de gelmio zaten kizi bekleye bekleye helak olduk bari iyiyse iyi kotuyse kotu ne sonuc aldiysa yazsaydi bi ben dayanamadim sabahn korunde tuvalette yazdim size valla
Evet ya bende bi keyifsizim hakkaten ya o da gelemedi bu suraya iyiyim yazssa yeterdi catliycaktik meraktan evet sen hemen haber vermistin cunku seni cok merak ettigimizi biliyodun hilal neden boyle yapti anlamadim

Cok sağol cnm ya Allah razı olsun gerçekten ben o da yazar zannediyordum ama yok

Evet ya bende bi keyifsizim hakkaten ya o da gelemedi bu suraya iyiyim yazssa yeterdi catliycaktik meraktan evet sen hemen haber vermistin cunku seni cok merak ettigimizi biliyodun hilal neden boyle yapti anlamadim
Kızlar durumu bilmiyorum ama bayadır buralarda oldugum icin cogu kisi yazmio sonucu malesef belki o da yazmamayi tercih edenlerdendir yazan nadir zaten.. insallah öyle degildir de gelir bu aralar icimizi rahatlatir ama kotu bisey olcagini hic sanmiyorum olsa yine buraya gelip bizden akil alirdi yani tek biz variz bu durumu bilen cunku benim ilk geldigim yer burasi oluyo..

Bencede. Guzel gecmistir muhtemelen ama gecmisi unutmak icin artik girmeme karari almistir. Ona da hak vermek lazim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…