Olmuyomus canim morali cok bozukmusBir şey mi olmuş ki :/ yoksa giremediğinden miiii
Hadi yaEvet kuzum yazdim simdi sana ozelden
Açtırmak zorunda yaniOlmuyomus canim morali cok bozukmus
Gizli gidip actrsa bari hemen bi doktoraOlmuyomus canim morali cok bozukmus
Kanama olmaz o zaman da di miGizli gidip actrsa bari hemen bi doktora
Ay o zamanda kanami mi olmazAçtırmak zorunda yani
Eşiyle birlikteyse nasıl olcak açtırma ben hiç bilemedim ayrı olsalar olur sanırım daGizli gidip actrsa bari hemen bi doktora
Ya canim bn bi onunla konussam nasil yaptgmizi fln anlatcam da girip hemen cikio iste.Kanama olmaz o zaman da di mi
Kanarmiki o zamanGizli gidip actrsa bari hemen bi doktora
Ya bende tam girmeden oldu kanama yani zorluyosun o kadar normalde olmasi lazim amaAy o zamanda kanami mi olmaz
Bencede sen anlat ona dayanmiyi demekki mutlaka olurdu cnku yaYa canim bn bi onunla konussam nasil yaptgmizi fln anlatcam da girip hemen cikio iste.
Benimki nerdeyse tamamen kapaliydi benimki nasil oldu o zaman ben onu anlamadim bi yanlislik mi var acaba biraz sabir istio yani hemen olmuo acaba hemen mi birakiolar aciyinca.. e kanama zaten bende ilk gunler zorlarken bile geldi az az sonra ucu girince artik tam kan geldi.. yani anlamadim ben yaa olmasi lazimm
Ya artik esi isee gidince fln gitcek doktora actrcak adetim fln dicek iyilesme surecinde de tabi en son care bu daEşiyle birlikteyse nasıl olcak açtırma ben hiç bilemedim ayrı olsalar olur sanırım da
Ben de tam senin gibi düşünüyordum senşn ki nasıl oldu ozmn zorlayıp dayanmak gerekiyor bence kolay degilYa canim bn bi onunla konussam nasil yaptgmizi fln anlatcam da girip hemen cikio iste.
Benimki nerdeyse tamamen kapaliydi benimki nasil oldu o zaman ben onu anlamadim bi yanlislik mi var acaba biraz sabir istio yani hemen olmuo acaba hemen mi birakiolar aciyinca.. e kanama zaten bende ilk gunler zorlarken bile geldi az az sonra ucu girince artik tam kan geldi.. yani anlamadim ben yaa olmasi lazimm
Ne zor isler kizin sansina bak demek acisinada dayanamiyo dayansa mutlaka olurduYa bende tam girmeden oldu kanama yani zorluyosun o kadar normalde olmasi lazim ama
İşte hiçbir sey bilmiyoruz ki yazsa tam anlatsa herseyi biz de ona belki şoyle şöyle yap fln derizNe zor isler kizin sansina bak demek acisinada dayanamiyo dayansa mutlaka olurdu
Bencede sen anlat ona dayanmiyi demekki mutlaka olurdu cnku ya
Kizlar kolay degil bikac gunden sonra artik odoku incelio yani anca öyle buraya girip yazmistim size zaten ilk zamanlar hatrlarsaniz artik yara gibi oldu o bolgem die.. ekstra acio oyle olunca ama yapcak biseu yok kanamasi icin mecbur öyle olcak.. biz kayganlastrcisiz hic hic giremedik acaba hicbisey kullanmiomu öyle imkansiz esim bile ilk gun bisey olmaz ya girer dedi bakti dar ertesi gun kayganlastiriciyla geldi yani onunla girdi yirtildi anca..Ben de tam senin gibi düşünüyordum senşn ki nasıl oldu ozmn zorlayıp dayanmak gerekiyor bence kolay degil
Evet yazssa yardimci oluruz fikir veririz yaziyo bi daha gelmiyoİşte hiçbir sey bilmiyoruz ki yazsa tam anlatsa herseyi biz de ona belki şoyle şöyle yap fln deriz
Evet benim bile agri esigim yuksek oldugu halde aci baya hissettim ama dayandim itmedim cogu itiomus mesela diktirip iliskiye girenler ne demek istedigimi anlar okurlarsa bi nokta var tam yirtilcak ama cok acio.o doku gerilio zaten esin de hissedio bi engel var orda hissediyorum galiba zar o demisti benimki mesela. Son gunler artik yirtildi o engeli hissetmiyorum dediNe zor isler kizin sansina bak demek acisinada dayanamiyo dayansa mutlaka olurdu
Aynen canim yani bi dusa giriyorum die girsin yarim saat bi konusalim yani..İşte hiçbir sey bilmiyoruz ki yazsa tam anlatsa herseyi biz de ona belki şoyle şöyle yap fln deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?