Kanama olmaz o zaman da di mi
Ya canim bn bi onunla konussam nasil yaptgmizi fln anlatcam da girip hemen cikio iste.
Benimki nerdeyse tamamen kapaliydi benimki nasil oldu o zaman ben onu anlamadim bi yanlislik mi var acaba biraz sabir istio yani hemen olmuo acaba hemen mi birakiolar aciyinca.. e kanama zaten bende ilk gunler zorlarken bile geldi az az sonra ucu girince artik tam kan geldi.. yani anlamadim ben yaa olmasi lazimm

Bencede sen anlat ona dayanmiyi demekki mutlaka olurdu cnku ya

Ben de tam senin gibi düşünüyordum senşn ki nasıl oldu ozmn zorlayıp dayanmak gerekiyor bence kolay degil

Bencede sen anlat ona dayanmiyi demekki mutlaka olurdu cnku ya
Ben de tam senin gibi düşünüyordum senşn ki nasıl oldu ozmn zorlayıp dayanmak gerekiyor bence kolay degil
Kizlar kolay degil bikac gunden sonra artik odoku incelio yani anca öyle buraya girip yazmistim size zaten ilk zamanlar hatrlarsaniz artik yara gibi oldu o bolgem die.. ekstra acio oyle olunca ama yapcak biseu yok kanamasi icin mecbur öyle olcak.. biz kayganlastrcisiz hic hic giremedik acaba hicbisey kullanmiomu öyle imkansiz esim bile ilk gun bisey olmaz ya girer dedi bakti dar ertesi gun kayganlastiriciyla geldi yani onunla girdi yirtildi anca..

Ne zor isler kizin sansina bak demek acisinada dayanamiyo dayansa mutlaka olurdu
Evet benim bile agri esigim yuksek oldugu halde aci baya hissettim ama dayandim itmedim cogu itiomus mesela diktirip iliskiye girenler ne demek istedigimi anlar okurlarsa bi nokta var tam yirtilcak ama cok acio.o doku gerilio zaten esin de hissedio bi engel var orda hissediyorum galiba zar o demisti benimki mesela. Son gunler artik yirtildi o engeli hissetmiyorum dedi
İşte hiçbir sey bilmiyoruz ki yazsa tam anlatsa herseyi biz de ona belki şoyle şöyle yap fln deriz
Aynen canim yani bi dusa giriyorum die girsin yarim saat bi konusalim yani..

Giriş ve kanama olacak kadar açabilir mi acaba doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…