Gelir yazar inşallah bir daha adam akıllıHersey olabilir canim tabi konusmadan hepsi tahmin bunlarin.
Dayancaz demek mecbur bu isin baska yolu yok dar olunca essek degillerse he tamam sorun yok derler yaniCanim dayanirsin sen uzulme gercekten o an benim gozume gorunmedi acisi yani bide benimki dar olunca iyice inandi koyverdim yani
El ele tutusup pskytrami gitsek acaba bizlerSakin olun herkesin böyle olacak diye bir şey yok ama ihtimal işte. Bozmayın siz moralinizi.
Tek kat dedin ya bi arkadas uc kat yaptirmis onunki hic yirtilmiycakmiHilal tek kat mı yaptırdı çift falan mı acaba biliyor musunuz
Haklisin doktor anlad mutlakaaCanım işlem olduğunu doktor anlar tabi ki anlamama ihtimali olduğunu bile sanmıyorum ama vicdanlı biriyse söylemez bence normalmiş gibi darmış açılması lazım falan der bence
Aaaaa o demistiki vajinusmus oldum galiba demisti daha onceki mesajinda oylemi oldu acabaBelki de Hilal in korkudan vajinusmusa dönüştü zardan da değildir belki :/ aklıma bu geldi şimdi
Bilmem kiTek kat dedin ya bi arkadas uc kat yaptirmis onunki hic yirtilmiycakmi
Bizim hayaller neye dönüştü :) elele halaya gidiyorduk doktor beye şimdi psikiyatra gidiyoruzEl ele tutusup pskytrami gitsek acaba bizler
Bana az kaldı valla canımEl ele tutusup pskytrami gitsek acaba bizler
Umutsuzluğa kapılmak yok hepimiz kurtulacağız inşallahBizim hayaller neye dönüştü :) elele halaya gidiyorduk doktor beye şimdi psikiyatra gidiyoruz
Ay dogru dedin guya halaya gidicektik ne guldum kafina yaBizim hayaller neye dönüştü :) elele halaya gidiyorduk doktor beye şimdi psikiyatra gidiyoruz
Yok oyle deme allah korusun tamam korkuyoruz ama gecicek buda gecicekBana az kaldı valla canım
Alttan muayenede evet esi almiyolar iceri igrenc bisy olur zaten almalari heraldeOkuduklarıma şaşırdım
Bildigim kadariyla alttan muayenede doktorlar esleri odada birakiyor kizlar gebelerde yanlarina giriyor ultrasonla bebisi gorsunker diye
Hilal doktoruyla konusmustur muhakak ya
Ins en yakin zamanda iliskiye girer
Benim onceden cok kolay olmamisti aciyodu zorlaniyodum canim zorlanma olunca es daha inanir sonucta zor giriyo yani o zaman daha inandirici boyle seyler dusunmene gerek yok canim sadece zor giriyomus aciyomus onada dayancaz artikYa kızlar okuyunca kafam yinr allak bullak oldu yapması bi dert kanaması bi dert off vala içim şişti şu dertlerden. Şimdi diktirenlerin çogunda bi zorlanma oluyo anladıgım kadarıyla. Acaba bakire birinde nasıl oluyo ben hatırlamıyorum onlar hemen girebiliyomu kanama hemen geliyomu diktirenler kadar zorlanıyolarmıdır acaba. Eger bu kadar zorlanmıyolarsa eşlerimiz bu durumdan anlamazmı salak salak şeyler düşünür oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?