Okuduklarıma şaşırdım
Bildigim kadariyla alttan muayenede doktorlar esleri odada birakiyor kizlar gebelerde yanlarina giriyor ultrasonla bebisi gorsunker diye

Hilal doktoruyla konusmustur muhakak ya

Ins en yakin zamanda iliskiye girer

Alttan muayenede evet esi almiyolar iceri igrenc bisy olur zaten almalari heralde

Ya kızlar okuyunca kafam yinr allak bullak oldu yapması bi dert kanaması bi dert off vala içim şişti şu dertlerden. Şimdi diktirenlerin çogunda bi zorlanma oluyo anladıgım kadarıyla. Acaba bakire birinde nasıl oluyo ben hatırlamıyorum onlar hemen girebiliyomu kanama hemen geliyomu diktirenler kadar zorlanıyolarmıdır acaba. Eger bu kadar zorlanmıyolarsa eşlerimiz bu durumdan anlamazmı salak salak şeyler düşünür oldum yine

Benim onceden cok kolay olmamisti aciyodu zorlaniyodum canim zorlanma olunca es daha inanir sonucta zor giriyo yani o zaman daha inandirici boyle seyler dusunmene gerek yok canim sadece zor giriyomus aciyomus onada dayancaz artik

Kizlar cok kotuyum 2 saattir hickira hickira agliyorum yarin savunmam var hocanin yanina gittim saydi döktü birsürü şey yarina ne moralim kaldi ne bisey komple yuksek lisansi fln birakip gidesim var bi insanin ustune bu kadar gelinmez ya. Kendimi durduramiyorum surekli agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…