Yada doktor anlar mı acaba dikim olduğunu eşi birlikte gidelim fln da diyebilir belki belli olmaz hiç yanında olup yalnız bırakmamak adına flnGiriş ve kanama olacak kadar açabilir mi acaba doktorlar
Zaten zor giriyomus kayganlastirici olmadan zaten mumkun degil bencede ya girmesiKizlar kolay degil bikac gunden sonra artik odoku incelio yani anca öyle buraya girip yazmistim size zaten ilk zamanlar hatrlarsaniz artik yara gibi oldu o bolgem die.. ekstra acio oyle olunca ama yapcak biseu yok kanamasi icin mecbur öyle olcak.. biz kayganlastrcisiz hic hic giremedik acaba hicbisey kullanmiomu öyle imkansiz esim bile ilk gun bisey olmaz ya girer dedi bakti dar ertesi gun kayganlastiriciyla geldi yani onunla girdi yirtildi anca..
Aynen öyle valla ben sabahin altisinda tutusmustum size haber vercem die tuvalette yazdim yarim saat benimki uyurken gercekten acik ve net yani keske gelse de dogru duzgun bi konussak belki de actrmaya gerek bile kalmicakYine bütün sorular havada Hilal olmadığı için
Doktor anlar bence işlem olduğunu da söylemez diye umut ediyorum.Yada doktor anlar mı acaba dikim olduğunu eşi birlikte gidelim fln da diyebilir belki belli olmaz hiç yanında olup yalnız bırakmamak adına fln
Valla inşallah çözülür kayganlaştırıcı almışlarsa ve ona rağmen olmadıysa yaAynen öyle valla ben sabahin altisinda tutusmustum size haber vercem die tuvalette yazdim yarim saat benimki uyurken gercekten acik ve net yani keske gelse de dogru duzgun bi konussak belki de actrmaya gerek bile kalmicak
Gidip actiricak mecbur heraldeBilmiyorum da bu kız bu işin içinden şimdi nasıl çıkacak acaba
Ay benim aciyada dayancak gucum kalmadi artik nasil dayancam hic bilmiyorum bende korkuyorum artik ya ya daynasaydi olurdu heralde mumkun degil olmamasi yaEvet benim bile agri esigim yuksek oldugu halde aci baya hissettim ama dayandim itmedim cogu itiomus mesela diktirip iliskiye girenler ne demek istedigimi anlar okurlarsa bi nokta var tam yirtilcak ama cok acio.o doku gerilio zaten esin de hissedio bi engel var orda hissediyorum galiba zar o demisti benimki mesela. Son gunler artik yirtildi o engeli hissetmiyorum dedi
Aynen canim yani bi dusa giriyorum die girsin yarim saat bi konusalim yani..
Sen boyle dedikce ben iyceYada doktor anlar mı acaba dikim olduğunu eşi birlikte gidelim fln da diyebilir belki belli olmaz hiç yanında olup yalnız bırakmamak adına fln
Anlasilirmi cidden gaDoktor anlar bence işlem olduğunu da söylemez diye umut ediyorum.
Ya resmen moralim sifir simdi yaValla inşallah çözülür kayganlaştırıcı almışlarsa ve ona rağmen olmadıysa yagelip düzgünce dese keşke sana en azından tecrübeni aktarırdın
Canim dayanirsin sen uzulme gercekten o an benim gozume gorunmedi acisi yani bide benimki dar olunca iyice inandi koyverdim yaniAy benim aciyada dayancak gucum kalmadi artik nasil dayancam hic bilmiyorum bende korkuyorum artik ya ya daynasaydi olurdu heralde mumkun degil olmamasi ya
Sakin olun herkesin böyle olacak diye bir şey yok ama ihtimal işte. Bozmayın siz moralinizi.Sen boyle dedikce ben iyce
Korkuyorum
Canım işlem olduğunu doktor anlar tabi ki anlamama ihtimali olduğunu bile sanmıyorum ama vicdanlı biriyse söylemez bence normalmiş gibi darmış açılması lazım falan der benceAnlasilirmi cidden ga
Ne yapıp edip o acıya dayancaz cnm başka yolu yok korkmaSen boyle dedikce ben iyce
Korkuyorum
Tekti galiba canmHilal tek kat mı yaptırdı çift falan mı acaba biliyor musunuz
Hersey olabilir canim tabi konusmadan hepsi tahmin bunlarin.Belki de Hilal in korkudan vajinusmusa dönüştü zardan da değildir belki :/ aklıma bu geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?