Zaten zor giriyomus kayganlastirici olmadan zaten mumkun degil bencede ya girmesi

Yine bütün sorular havada Hilal olmadığı için
Aynen öyle valla ben sabahin altisinda tutusmustum size haber vercem die tuvalette yazdim yarim saat benimki uyurken gercekten acik ve net yani keske gelse de dogru duzgun bi konussak belki de actrmaya gerek bile kalmicak

Aynen öyle valla ben sabahin altisinda tutusmustum size haber vercem die tuvalette yazdim yarim saat benimki uyurken gercekten acik ve net yani keske gelse de dogru duzgun bi konussak belki de actrmaya gerek bile kalmicak
Valla inşallah çözülür kayganlaştırıcı almışlarsa ve ona rağmen olmadıysa ya gelip düzgünce dese keşke sana en azından tecrübeni aktarırdın

Ay benim aciyada dayancak gucum kalmadi artik nasil dayancam hic bilmiyorum bende korkuyorum artik ya ya daynasaydi olurdu heralde mumkun degil olmamasi ya

Ay benim aciyada dayancak gucum kalmadi artik nasil dayancam hic bilmiyorum bende korkuyorum artik ya ya daynasaydi olurdu heralde mumkun degil olmamasi ya
Canim dayanirsin sen uzulme gercekten o an benim gozume gorunmedi acisi yani bide benimki dar olunca iyice inandi koyverdim yani

Hilal tek kat mı yaptırdı çift falan mı acaba biliyor musunuz

Belki de Hilal in korkudan vajinusmusa dönüştü zardan da değildir belki :/ aklıma bu geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…