Niye saydi ne olduki saydi okadar sey ay onun derdi ne manyakmi oKizlar cok kotuyum 2 saattir hickira hickira agliyorum yarin savunmam var hocanin yanina gittim saydi döktü birsürü şey yarina ne moralim kaldi ne bisey komple yuksek lisansi fln birakip gidesim var bi insanin ustune bu kadar gelinmez ya. Kendimi durduramiyorum surekli agliyorum
2 yildir bittim artik ya psikolojim coktu derdim yetmio gibi bunlarla ugrasiyorum dayanamiyorum birakcam yuksegi fln yaNiye saydi ne olduki saydi okadar sey ay onun derdi ne manyakmi o
Yok ne birakmasi canim okadar emek verdin cabaladin bi salak yuzunden pesmi ediceksin olmaz allah emeginin karsiligini vericek sana2 yildir bittim artik ya psikolojim coktu derdim yetmio gibi bunlarla ugrasiyorum dayanamiyorum birakcam yuksegi fln ya
Sinirlerim cok bozuk yaYok ne birakmasi canim okadar emek verdin cabaladin bi salak yuzunden pesmi ediceksin olmaz allah emeginin karsiligini vericek sana
Pist sen guclusun pes etmek yok aslaSinirlerim cok bozuk ya
Nelerin üstesinden gelmeye çalişiyoruz dostum bi hocayimi alt edemeyeceksin. Uzaktan söylemesi kolay gibi gözüksede bir yol bulabilirsin elbet iyi düşün iyi tasarla Ve başar. Sen güçlüSinirlerim cok bozuk ya
Nasil vajinanin icindemi yani canimKızlar bi akıl verebilirmisiniz bana . Vajinanın en alt kısmında minik et parçası gibi bir çıkıntı geldi bugün elime bölgeyi temizlerkendikiş mi açıldı acaba yaa
Bende olmadi öyle bisey temizlerken falan çok dikkat ettim doktora bi danış benceKızlar bi akıl verebilirmisiniz bana . Vajinanın en alt kısmında minik et parçası gibi bir çıkıntı geldi bugün elime bölgeyi temizlerkendikiş mi açıldı acaba yaa
Cnm ben şimdi okudum yazdığını yaa yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldin salın böyle bir anda pes etme ekmeklerine yağ sürmüş olursun sabır sen onları takma çoğu oyle zatenKizlar cok kotuyum 2 saattir hickira hickira agliyorum yarin savunmam var hocanin yanina gittim saydi döktü birsürü şey yarina ne moralim kaldi ne bisey komple yuksek lisansi fln birakip gidesim var bi insanin ustune bu kadar gelinmez ya. Kendimi durduramiyorum surekli agliyorum
Cnm sen daha yeni yaptırmıştın resim fln cok çekmeye çalışma dahaÖzelden yazan olabilirse resim atabilirim danışmak için
Selam kızlar ben bayadır gırmıyordum baya konuşulmuş yenı kızlar gelmıs aramıza bızde daha N Nelizz le kontrola gidemedık ama cok merak edıyoruz S Saklasamani eğer yenı yaptırdıysan dasigy nın dedıgı gıbı açıp acıp resım cekme bız 6. Haftamıza gırecegız korkumuZdan acıp bakamıyoruZ bileCnm sen daha yeni yaptırmıştın resim fln cok çekmeye çalışma daha
Tamam dinliyorum hepimizi birdaha bakmak yokSelam kızlar ben bayadır gırmıyordum baya konuşulmuş yenı kızlar gelmıs aramıza bızde daha N Nelizz le kontrola gidemedık ama cok merak edıyoruz S Saklasamani eğer yenı yaptırdıysan dasigy nın dedıgı gıbı açıp acıp resım cekme bız 6. Haftamıza gırecegız korkumuZdan acıp bakamıyoruZ bile
Sen yenimi yaptirmistin oyleyse acip bakma canim bi dahaTamam dinliyorum hepimizi birdaha bakmak yok
Evet Çarşamba günü yaptirmiştim bakmiyorum birdaha sözSen yenimi yaptirmistin oyleyse acip bakma canim bi daha
Kiz daha yaptirali kac gun olmus senin ne cesaret bakiyosun bi daha bakmak yokEvet Çarşamba günü yaptirmiştim bakmiyorum birdaha söz
Bencede cok yenı daha şakın oyle seyler yapma ve surubunu da ıcKiz daha yaptirali kac gun olmus senin ne cesaret bakiyosun bi daha bakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?