- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
Bunları duyunca çok mutlu oluyorum bende yanlız giderim zaten kimseyle gidemem ana öyle büyüyor ki kafamda bazen saflasiyorum düşünmektenYok cnm ınan kafanda cok abartıyorsun
Vallahı tek basına bu işlemi oldum ve geldım
Agrı sızı falan yok emın ol
Hıc bır acı vs. birsey hisetmıyorsun
Hatta ıslemden sonrası bıle acılı olmuyo bence rahat ol ve kafanda o kadar büyütme
Tek basına gıttım yanı düşün
Gülgün köseoğlu vardı bir de Konya da işlem olan bilmiyorum ona ama o da işlem yapıyor bildiğim kadarıyla görüşebilirsin kaç gün dayanır diyeEvet biliyorum o doktoru araştırayım hemen
Yarın bi doktor buldum onu arayacağım bakalım kaç gün diyecek
Hiç bilmediğim ve kimseyi tanımadığım bir şehir hic bir şekilde bi bahaneyle evden cikamam
Evet doğru 3 garanti olur sanırım ama Çok iyi araştırmak lazım
Daha yeni bakma fırsatım oldu canım:)
Hiç korkma canım ameliyat gibi değil ve öyle ağrılı acılı bir işlemde değil . İşlem yarım saat falan sürüyor , sonra kalkıp yürüyebiliyorsun. Bende kendi başıma gittim , sonra toplu taşımayla geri döndüm. Sonrasında da böyle pek acılı ağrılı birşey değil hiç korkmaOperasyondan çok korkuyorum ben daha önce hicbir ameliyat vs geçirmedim narkoz almadım sadece endoskopi yaparken uyutmuslardi korkuyorum bisey ters giderse ya Eve geldiğimde gece fenalasirsam uff kafamda deli sorular
Geldim canım :)
Hiç korkma canım ameliyat gibi değil ve öyle ağrılı acılı bir işlemde değil . İşlem yarım saat falan sürüyor , sonra kalkıp yürüyebiliyorsun. Bende kendi başıma gittim , sonra toplu taşımayla geri döndüm. Sonrasında da böyle pek acılı ağrılı birşey değil hiç korkma
Bunları duyunca çok mutlu oluyorum bende yanlız giderim zaten kimseyle gidemem ana öyle büyüyor ki kafamda bazen saflasiyorum düşünmekten
Günaydın ı atlamışım caňım , iyi gidiyor öyle standart şikayetlerim var ama iyiyim :)Günaydınnnn cnmmm iyilesme sürecin iyi geçiyordur ins
Ben istanbul à yakınim canım oyuzden harun hoca ya gitmem sikinti olmadi
Bugün aradım ama çalışmıyor galiba ulaşamadım pazartesi tekrar arayacamGülgün köseoğlu vardı bir de Konya da işlem olan bilmiyorum ona ama o da işlem yapıyor bildiğim kadarıyla görüşebilirsin kaç gün dayanır diye
Hiç korkma canım ameliyat gibi değil ve öyle ağrılı acılı bir işlemde değil . İşlem yarım saat falan sürüyor , sonra kalkıp yürüyebiliyorsun. Bende kendi başıma gittim , sonra toplu taşımayla geri döndüm. Sonrasında da böyle pek acılı ağrılı birşey değil hiç korkma
Diş çekiminden kolay mu Yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim kızlar:)Gidersin tabıkıde kız alt tarafı bir kac dikiş
Diş çekimi ondam kat ve kat daha zor
Bak ilerde doğumda falan korkabilirsin ona birsey diyemem:)
Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel olsun her şey. Doktor ile görüş direkt bence çalışanı İle değil canımBugün aradım ama çalışmıyor galiba ulaşamadım pazartesi tekrar arayacam
Diş çekiminden kolay mu Yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim kızlar:)
Bugün aradım ama çalışmıyor galiba ulaşamadım pazartesi tekrar arayacam
Diş çekiminden kolay mu Yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim kızlar:)
Ankaradan ne cok insan var burca ya :/
%90 ankara
Gecıcımı düşünüyorsun kalıcımı?
Ben buldum ankarada.kalici. fiyat doktor gayet memnun kaldim. Henuz olmadim da ptz umarim olacak.
Ankarada kalıcı yapabılene hic rastlamadım kimmiş o?
Burda bır cok kısı var var ankarada olan kimse sonuc almadı
Ben buldum ankarada.kalici. fiyat doktor gayet memnun kaldim. Henuz olmadim da ptz umarim olacak.
Busem1155 butun yazilanlari okuyup diger hesapla benden kaynaklanan sebeple giris yapamadim..yeni uyelik yaptim..
Benim olmam daha yakin olmasa da yazilanlar cok iyi geliyor insana valla..
hele bugun dis cekiminden kolay olmasini demeniz..insan o ani dusununce korkuyor sonrasi falan bisey olur mu acaba diye..iyi ki uyeyiz de dertlesiyoruz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?