Bunları duyunca çok mutlu oluyorum bende yanlız giderim zaten kimseyle gidemem ana öyle büyüyor ki kafamda bazen saflasiyorum düşünmekten

Gülgün köseoğlu vardı bir de Konya da işlem olan bilmiyorum ona ama o da işlem yapıyor bildiğim kadarıyla görüşebilirsin kaç gün dayanır diye

Operasyondan çok korkuyorum ben daha önce hicbir ameliyat vs geçirmedim narkoz almadım sadece endoskopi yaparken uyutmuslardi korkuyorum bisey ters giderse ya Eve geldiğimde gece fenalasirsam uff kafamda deli sorular
Hiç korkma canım ameliyat gibi değil ve öyle ağrılı acılı bir işlemde değil . İşlem yarım saat falan sürüyor , sonra kalkıp yürüyebiliyorsun. Bende kendi başıma gittim , sonra toplu taşımayla geri döndüm. Sonrasında da böyle pek acılı ağrılı birşey değil hiç korkma

Günaydınnnn cnmmm iyilesme sürecin iyi geçiyordur ins

Bunları duyunca çok mutlu oluyorum bende yanlız giderim zaten kimseyle gidemem ana öyle büyüyor ki kafamda bazen saflasiyorum düşünmekten

Gidersin tabıkıde kız alt tarafı bir kac dikiş
Diş çekimi ondam kat ve kat daha zor
Bak ilerde doğumda falan korkabilirsin ona birsey diyemem:)

Gülgün köseoğlu vardı bir de Konya da işlem olan bilmiyorum ona ama o da işlem yapıyor bildiğim kadarıyla görüşebilirsin kaç gün dayanır diye
Bugün aradım ama çalışmıyor galiba ulaşamadım pazartesi tekrar arayacam

Gidersin tabıkıde kız alt tarafı bir kac dikiş
Diş çekimi ondam kat ve kat daha zor
Bak ilerde doğumda falan korkabilirsin ona birsey diyemem:)
Diş çekiminden kolay mu Yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim kızlar:)

Bugün aradım ama çalışmıyor galiba ulaşamadım pazartesi tekrar arayacam

Diş çekiminden kolay mu Yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim kızlar:)
Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel olsun her şey. Doktor ile görüş direkt bence çalışanı İle değil canım

Ben buldum ankarada.kalici. fiyat doktor gayet memnun kaldim. Henuz olmadim da ptz umarim olacak.

Ankarada kalıcı yapabılene hic rastlamadım kimmiş o?
Burda bır cok kısı var var ankarada olan kimse sonuc almadı

Busem1155 butun yazilanlari okuyup diger hesapla benden kaynaklanan sebeple giris yapamadim..yeni uyelik yaptim..
Benim olmam daha yakin olmasa da yazilanlar cok iyi geliyor insana valla..
hele bugun dis cekiminden kolay olmasini demeniz..insan o ani dusununce korkuyor sonrasi falan bisey olur mu acaba diye..iyi ki uyeyiz de dertlesiyoruz☺

Aynen öyle cnm ya valla ıyıkı varsınız
Hatta İstanbul da olan bazı kızlarla bulusucaz sende burda olsaydın sende katırlırdın bıze ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…