Istanbula gelmek şu anda o kadar imkansız ki benim için

Ama konyada yok değil mu bulamadım ve bir kaç yerde de gördüm geçici yüzde yüz garantiymis ama ip falan kalabiliyormuş doğru mu ki
Konya’da biri geçici yaptırmıştı soyadı bayrak mı Bayraktar mıydı neydi erkek doktor idi 3. Gün ilişkiye girdi kanaması da oldu arkadaşın

Gökçen hanımda şehir değiştirmek bi sorun yaratmamıştı o durumda olup geçici yaptıranlarda. Benim de başka şehirde olacak düğünüm ve 4-5 gün önce yaptırmayı planlıyorum. 5 günden sonrası tamamen risk diye biliyorum. Konya’da yaptıracak arkadaşım Konya düşünüyorsan işlem günü dahil 3. Günde sonuç alan oldu daha fazla gün için bir şey diyemem

Baska şehire yolculuk yapacakmıs
3 gün yeterlı olmayacak
Düğünü baska sehırde yani
Ankara’ya gelip gidebilirse eğer o zaman 4-5 gün önce yaptırabilir ya da gelin gideceği ilde doktor araştırıp evden bir şekilde çıkıp yaptırmalı işlemi

Ankara’ya gelip gidebilirse eğer o zaman 4-5 gün önce yaptırabilir ya da gelin gideceği ilde doktor araştırıp evden bir şekilde çıkıp yaptırmalı işlemi

Valla allah yardım etsin size
Sizinki tamamen risk
Ben cesaret edemezdım sanırım
Baska sehır sıkıntılı birde yolculuk yapacaksınız bence gıttınız sehirde bu işi haledın 3 gün içinde ilişkiyi yasamanıx lazım :/

Canim kararin gökçen hanima geçici yaptirmak sanırım dimi?

Öyle bir kural yok 5. Gününde yaşayıp sonuç alanlar oldu ... kalıcıda da risk her zaman var geçicide de bence. %100 değil hiç bir zaman maalesef. İstanbul’da olduğun için sana basit görünüyor ama oraya gelip yaptır git kontrol ettir o bu falan fıstık o maddi duruma da elverişli olamayabiliriz. İsmi duyulmamış birinin geçici işlemi 3 gün dayandıysa diğeri 5 gün dayanır bence ki forumda çok örneği var. Eş adayımın çok yakın akrabaları gelin gideceğim şehirde doktor mesela o yüzden işlemi oraya bırakmaya da çekiniyorum açıkcası. O yüzden Rabbim en doğrusunu, sonuç alabileceğimiz hangisiyse onu nasip etsin. Geçici düşünen arkadaşlar 5 güne kadar sonuç alanlar gördüm kalıcı yaptıramıyorsanız yapacak bir şey yok maalesef 5 günü geçirmemek gerek galiba 1 hafta deseler de. Bir de küçük şehirde duyulmamış birine yaptıracaksanız 3 gün muhtemelen çünkü 4-5 gün oralardan örnek görmedim

Konya’da biri geçici yaptırmıştı soyadı bayrak mı Bayraktar mıydı neydi erkek doktor idi 3. Gün ilişkiye girdi kanaması da oldu arkadaşın
Evet biliyorum o doktoru araştırayım hemen

Yarın bi doktor buldum onu arayacağım bakalım kaç gün diyecek
Hiç bilmediğim ve kimseyi tanımadığım bir şehir hic bir şekilde bi bahaneyle evden cikamam
Evet doğru 3 garanti olur sanırım ama Çok iyi araştırmak lazım
Daha yeni bakma fırsatım oldu canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…