- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
Istanbula gelmek şu anda o kadar imkansız ki benim içinCanım kalıcıyı İstanbulda yaptırman lazım
Çünkü bir cok kişi bunun için istanbula gelıyo
Bir kac gün evde dinlensen cok ıyı olur
Şimdiden ıyıce arastır bence kendını riske atma
Agrı sızı pek Olmuyo
Ama bir kac doktor dısında bu kalıcıyı becerebılen yok
Istanbula gelmek şu anda o kadar imkansız ki benim için
1 hafta kala çağırıyorlar Ankaradakiler geçiciyle de sonuç alınıyormul
Bazı dr lar 1 hafta öncede yapıyor şahsen ben 1 gün önce yaptırmayı düşünüyorum
1 hafta bana da çok geldi ama 3 4 kurtarmaz mı ki doktor bulup ona sormak daha sağlıklı olacak galibaCanım 1 hafta dayanmaz bence bu risk
2-3 gün de ılıskı olması lazım
Ama bu kız baska sehıre gidecekmıs
Onun gecıcı yaptırması risk
Inşallah bi atlatsam hepimiz atlatsak keşke başka yolu olsaydıAnladım cnm ama ıyıce forumu arastır herkesle konus ve işini asla riske atma insallah hayırlısı ıle atlatırsın
1 hafta bana da çok geldi ama 3 4 kurtarmaz mı ki doktor bulup ona sormak daha sağlıklı olacak galiba
Maalesef o şansım hiç yok hiç yanlız kalamam çünkü ve hiç kimse bilmiyorAynen cnm sor
Birde yolculuk yapacagını söyle
Aslında düğün olan sehırde yaptırma sansın olsa cok daha ıyı olurdu
Konya’da biri geçici yaptırmıştı soyadı bayrak mı Bayraktar mıydı neydi erkek doktor idi 3. Gün ilişkiye girdi kanaması da oldu arkadaşınAma konyada yok değil mu bulamadım ve bir kaç yerde de gördüm geçici yüzde yüz garantiymis ama ip falan kalabiliyormuş doğru mu ki
Konya’da biri geçici yaptırmıştı soyadı bayrak mı Bayraktar mıydı neydi erkek doktor idi 3. Gün ilişkiye girdi kanaması da oldu arkadaşın
Ankara’ya gelip gidebilirse eğer o zaman 4-5 gün önce yaptırabilir ya da gelin gideceği ilde doktor araştırıp evden bir şekilde çıkıp yaptırmalı işlemiBaska şehire yolculuk yapacakmıs
3 gün yeterlı olmayacak
Düğünü baska sehırde yani
Ankara’ya gelip gidebilirse eğer o zaman 4-5 gün önce yaptırabilir ya da gelin gideceği ilde doktor araştırıp evden bir şekilde çıkıp yaptırmalı işlemi
Gökçen hanımda şehir değiştirmek bi sorun yaratmamıştı o durumda olup geçici yaptıranlarda. Benim de başka şehirde olacak düğünüm ve 4-5 gün önce yaptırmayı planlıyorum. 5 günden sonrası tamamen risk diye biliyorum. Konya’da yaptıracak arkadaşım Konya düşünüyorsan işlem günü dahil 3. Günde sonuç alan oldu daha fazla gün için bir şey diyemem
Öyle bir kural yok 5. Gününde yaşayıp sonuç alanlar oldu ... kalıcıda da risk her zaman var geçicide de bence. %100 değil hiç bir zaman maalesef. İstanbul’da olduğun için sana basit görünüyor ama oraya gelip yaptır git kontrol ettir o bu falan fıstık o maddi duruma da elverişli olamayabiliriz. İsmi duyulmamış birinin geçici işlemi 3 gün dayandıysa diğeri 5 gün dayanır bence ki forumda çok örneği var. Eş adayımın çok yakın akrabaları gelin gideceğim şehirde doktor mesela o yüzden işlemi oraya bırakmaya da çekiniyorum açıkcası. O yüzden Rabbim en doğrusunu, sonuç alabileceğimiz hangisiyse onu nasip etsin. Geçici düşünen arkadaşlar 5 güne kadar sonuç alanlar gördüm kalıcı yaptıramıyorsanız yapacak bir şey yok maalesef 5 günü geçirmemek gerek galiba 1 hafta deseler de. Bir de küçük şehirde duyulmamış birine yaptıracaksanız 3 gün muhtemelen çünkü 4-5 gün oralardan örnek görmedimValla allah yardım etsin size
Sizinki tamamen risk
Ben cesaret edemezdım sanırım
Baska sehır sıkıntılı birde yolculuk yapacaksınız bence gıttınız sehirde bu işi haledın 3 gün içinde ilişkiyi yasamanıx lazım :/
Kalıcı yaptıramazsam ki yaptırabilecek gibi değişim gökçen hanımı düşünüyorum evet canımCanim kararin gökçen hanima geçici yaptirmak sanırım dimi?
Peki sen yaptırdın mı yaptıranlar var mı öyle ihtiyacım var ki birileyle konuşmaya
Evet biliyorum o doktoru araştırayım hemenKonya’da biri geçici yaptırmıştı soyadı bayrak mı Bayraktar mıydı neydi erkek doktor idi 3. Gün ilişkiye girdi kanaması da oldu arkadaşın
Yarın bi doktor buldum onu arayacağım bakalım kaç gün diyecekGökçen hanımda şehir değiştirmek bi sorun yaratmamıştı o durumda olup geçici yaptıranlarda. Benim de başka şehirde olacak düğünüm ve 4-5 gün önce yaptırmayı planlıyorum. 5 günden sonrası tamamen risk diye biliyorum. Konya’da yaptıracak arkadaşım Konya düşünüyorsan işlem günü dahil 3. Günde sonuç alan oldu daha fazla gün için bir şey diyemem
Hiç bilmediğim ve kimseyi tanımadığım bir şehir hic bir şekilde bi bahaneyle evden cikamamAnkara’ya gelip gidebilirse eğer o zaman 4-5 gün önce yaptırabilir ya da gelin gideceği ilde doktor araştırıp evden bir şekilde çıkıp yaptırmalı işlemi
Evet doğru 3 garanti olur sanırım ama Çok iyi araştırmak lazımÖyle bir kural yok 5. Gününde yaşayıp sonuç alanlar oldu ... kalıcıda da risk her zaman var geçicide de bence. %100 değil hiç bir zaman maalesef. İstanbul’da olduğun için sana basit görünüyor ama oraya gelip yaptır git kontrol ettir o bu falan fıstık o maddi duruma da elverişli olamayabiliriz. İsmi duyulmamış birinin geçici işlemi 3 gün dayandıysa diğeri 5 gün dayanır bence ki forumda çok örneği var. Eş adayımın çok yakın akrabaları gelin gideceğim şehirde doktor mesela o yüzden işlemi oraya bırakmaya da çekiniyorum açıkcası. O yüzden Rabbim en doğrusunu, sonuç alabileceğimiz hangisiyse onu nasip etsin. Geçici düşünen arkadaşlar 5 güne kadar sonuç alanlar gördüm kalıcı yaptıramıyorsanız yapacak bir şey yok maalesef 5 günü geçirmemek gerek galiba 1 hafta deseler de. Bir de küçük şehirde duyulmamış birine yaptıracaksanız 3 gün muhtemelen çünkü 4-5 gün oralardan örnek görmedim
Daha yeni bakma fırsatım oldu canım:)U umutsuzkelebek cnmm arada katıl bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?