Evet biliyorum o doktoru araştırayım hemen
Yarın bi doktor buldum onu arayacağım bakalım kaç gün diyecek
Hiç bilmediğim ve kimseyi tanımadığım bir şehir hic bir şekilde bi bahaneyle evden cikamam
Evet doğru 3 garanti olur sanırım ama Çok iyi araştırmak lazım
Daha yeni bakma fırsatım oldu canım:)
Efendim şekerA Aynurnur0026 kızzzzz:)
Zor olacak ama olacak inşallah:)Atlatacaksın tatlım allahın izniyle:))
Efendim şeker
Ben arada girip okuyordum ama üye olup yazsam ne farkedecek diyordum çok yanılmışım bugün seninle biraz konuşunca yanlış olmadığımı anladım ve paylaşmak ne kadar iyi geliyormuş meğerKızlar ıyıkı varsınız valla hepimizın hıkayesı az cok benzıyo bırbırıne burda konuşup rahatlıyorum
Ben arada girip okuyordum ama üye olup yazsam ne farkedecek diyordum çok yanılmışım bugün seninle biraz konuşunca yanlış olmadığımı anladım ve paylaşmak ne kadar iyi geliyormuş meğer
Zaten pişman olmamış çare aramayan kişi buraya gelmez ortak noktamız çok hassas bi konuAynen ama dıger kızlarlada konusunca ınan hıkaylerımız hep bırbırıne benzıyo
Hıslerımız duygularımız hep aynı
Cevremde bır allahın kuluna anlatmadım hıc bırsey
Zaten pişman olmamış çare aramayan kişi buraya gelmez ortak noktamız çok hassas bi konu
Yaklaştıkça daha farklı hislere bürünüyormus insan böyle olacağını tahmin etmiyorumŞimdi burda bir kac kızın düğünü olacak sende dahil:) benım bu yaz olur yada olmaz bılemem
Siz bana olayı atlatıp bana destek olacaksını
Yaklaştıkça daha farklı hislere bürünüyormus insan böyle olacağını tahmin etmiyorum
Tabiki seve seve
Kesinlikle bende okudukça başarılı olanları duydukça nasıl mutlu oluyorum :) herkes rahata erer inşallah herkes hakediyor mutlu olmayıValla cnm sen dahıl burda 2 arkadaş daha var nişanlı olan ben size dua edıcem ınsallah hayırlı bir sekılde atlatın atlatınkı banada umut olun
İşlemı yaptırıp rahatladım ama benım durumumda olan kızların kurtulusunu görünce hem cok sevınıyorum hemde banada umut oluyo:)
Ay yeni gördüm canım kusura bakma
Ay yeni gördüm canım kusura bakma
Bende öyle idim canım ya gizli gizli bakıyordum hep allahım herkese yardım etsin ne zaman ameliyat oldum artık diyorum ki insanlara benimde faydam olsunBen arada girip okuyordum ama üye olup yazsam ne farkedecek diyordum çok yanılmışım bugün seninle biraz konuşunca yanlış olmadığımı anladım ve paylaşmak ne kadar iyi geliyormuş meğer
Kesinlikle bende okudukça başarılı olanları duydukça nasıl mutlu oluyorum :) herkes rahata erer inşallah herkes hakediyor mutlu olmayı
Kız bir saat girmedim neler kaçırmışım vallahiNerdesın ya kaçak:)
Kız bir saat girmedim neler kaçırmışım vallahi
Bende öyle idim canım ya gizli gizli bakıyordum hep allahım herkese yardım etsin ne zaman ameliyat oldum artık diyorum ki insanlara benimde faydam olsun
Amın insallah ya şu ıcımızdekı sıkıntılar yok olup bitsin tükensin insallahhh
Operasyondan çok korkuyorum ben daha önce hicbir ameliyat vs geçirmedim narkoz almadım sadece endoskopi yaparken uyutmuslardi korkuyorum bisey ters giderse ya Eve geldiğimde gece fenalasirsam uff kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?