Sözlün bakire olup olmadığını öğrenmek için mi seni doktora götürmek istiyor canımBugün daha iyiyim. Hiç kanamam olmamıştı ama bugün cok küçük bi leke geldi akıntıyla karışık. Baktiğimda ipleri görüyorum. Ve benim sözlüm kafaya takmış doktora götürmek istiyorum diyor. 6 şubatta cagirdi Turgay bey. Eğer doktorlar anlamaz derse başka dr a gidicem riske girme derse sözü aticam
Sözlün bakire olup olmadığını öğrenmek için mi seni doktora götürmek istiyor canım
Zor bir durum ya. Noldu acaba haber varmıEvet bakıremi degılmı diye doktora götürmek istemiş
Zor bir durum ya. Noldu acaba haber varmı
Yok hayır değilim :)Sonradan gordum de sen saglik calisani misin acaba? Bayagi ciddi yazmissin
Umarım yapıyordurDilerim yapıyordur geçiciyi ona olan arkadaş daha önce gökçen hocaya kalıcı yaptırmıştı tutmamıştı. O doktor o zaman da kendinden çok emin konuşmuştu belki yapıyordur bilemem ama arkadaş geçici oldu ona
Umarım yapıyordur
Inşallah canımInsallah cozum bulursun canim. Uzuldum
Yok hayır değilim :)
Kızlar bisey soracam size ben ilk defa baktım aciklikvar mı acaba görebilir miyim diye ama hiç bisey göremedim bi aciklik göremedim yani yanlış mı bakıyorum öyle yetistirilmisiz ki kendi anatomimden bihaberim
Anladım canimCanım bende bu olaydan önce hıc bılmıyordum sonradan ögrendım
Bacaklarını acıp ıyıce ıkınacaksın o delık kısmı ıyıce acılıyo
Anladım canim
Alışmam lazım:)Ahahahacnm burda hersey normal
Ben alıstım yani
Sende alıs
Malesef yapacak birsey yok
Hemen gidiyorsun muayne ile yapıyorsunIstanbul disindan gelip istanbulda yaptirdigimizda once bi muayene sonra da ameliyat icin gidip gelmemiz gerekiyor herhalde dimi nasil isliyor surec bilmiyorum da ben henuz yaptirmicm ama istanbulda olsam yaptirirdim hemen de simdi beklemedeyim biraz maddi durum falan
Istanbul disindan gelip istanbulda yaptirdigimizda once bi muayene sonra da ameliyat icin gidip gelmemiz gerekiyor herhalde dimi nasil isliyor surec bilmiyorum da ben henuz yaptirmicm ama istanbulda olsam yaptirirdim hemen de simdi beklemedeyim biraz maddi durum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?