Sözlün bakire olup olmadığını öğrenmek için mi seni doktora götürmek istiyor canım

Umarım yapıyordur

Kızlar bisey soracam size ben ilk defa baktım aciklikvar mı acaba görebilir miyim diye ama hiç bisey göremedim bi aciklik göremedim yani yanlış mı bakıyorum öyle yetistirilmisiz ki kendi anatomimden bihaberim

Kızlar bisey soracam size ben ilk defa baktım aciklikvar mı acaba görebilir miyim diye ama hiç bisey göremedim bi aciklik göremedim yani yanlış mı bakıyorum öyle yetistirilmisiz ki kendi anatomimden bihaberim

Canım bende bu olaydan önce hıc bılmıyordum sonradan ögrendım
Bacaklarını acıp ıyıce ıkınacaksın o delık kısmı ıyıce acılıyo

Istanbul disindan gelip istanbulda yaptirdigimizda once bi muayene sonra da ameliyat icin gidip gelmemiz gerekiyor herhalde dimi nasil isliyor surec bilmiyorum da ben henuz yaptirmicm ama istanbulda olsam yaptirirdim hemen de simdi beklemedeyim biraz maddi durum falan

Hemen gidiyorsun muayne ile yapıyorsun

Kısss nerdesın sen:)
Bir kayıp olup sonra gelıyorsun:)
Muayene olup hemen işlemı oluyorsun cnm

Arkadaşlar merhaba. Bende hymenoplasti ameliyat olmak istiyorum olan arkadaşlar yardımcı olabilirim mi çok çaresizim uzun süredir burayı takip ediyorum artık canıma tak etti üye olayım belki olanlar hala burada dir bana yardımcı olurlar diye düşündüm. Ne yapacağımı bilmiyorum maddi yönden bir sıkıntım yok bana garanti verecek bir doktor bulmak istiyorum. Nişanlım çok insanla birlikte olmuş böyle şeyleri duymuş biliyor. Onun anlamamasi için benim iyi bir doktor bulmam şart. Onu kaybetmek istemiyorum lütfen bana yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…