Kızlar okadar çaresizim ki. Nişanlım çok çakal anlaşılacak diye odum kopuyor ne yapıcam ben iyi bir doktor varmi giden varmı ya

Harun özkan basarili bir dr olan arkadaslardan edindigim bilgilere gore..
sisli med akin o da iyiymis bunlar istanbulda adi gecen ve basarili olan drlar tabi olan arkadaslar surecle ilgili daha iyi bilgi verir.

Kızlar okadar çaresizim ki. Nişanlım çok çakal anlaşılacak diye odum kopuyor ne yapıcam ben iyi bir doktor varmi giden varmı ya
Ben yaptırdım guzel sonucta aldim esim de bu konularda baya şüphecidir evli olduğumuz halde hala gecmisimle alakalı zarflar atar bana sürekli ve ufacık birseyden nem kapan bi insandır ayrıca geçmişi de çok fazla cok capkinmis önceden. Özelden doktor ismi verebilirim sana ama benim doktorum suan yurt dışına cıktı burda çok soran olmuş hemsiresine falan onlardan duydum ben de ve ne zaman geleceği de belli değilmiş başka birini de onerebilirm benim doktorum kadar iyi o da aratirmalarima gore.

İnsallah hepimiz güzel sonuçlar alırız cnm:))

Harun özkan basarili bir dr olan arkadaslardan edindigim bilgilere gore..
sisli med akin o da iyiymis bunlar istanbulda adi gecen ve basarili olan drlar tabi olan arkadaslar surecle ilgili daha iyi bilgi verir.
Harun özkan ı duydum garanti veriyor diye ama emin olamadım kızlar ozelden isim verecek kişi yazabilir mi

Arakadaşlar busem1155 adlı şahıs benim resmim diye insanları kandırıyor atıyor..kanmayın yok öyle bisey bana ait değil kimse bana mesaj da atmasın benim işlemim tutmuş...kimse kimseyle oynamasın bunca derdin içinde bide boş insalarla uğraşmayın..

Arkadaslar bu hesap ve bir baska hesap daha var
Bu ıkı farklı hesap aynu kişinin fotosunu herkese atıyo
Malesef kımbılır kımın.
Ayıp cıdden ayıp aynı fotolar ya yani aynı kişinin fotoğrafları
Sözde kendısının dıye
Yemın ederım bıktım

Son düzenleme:
Arkadaslar bu hesap ve bir baska hesap daha var
Bu ıkı farklı hesap aynu kişinin fotosunu herkese atıyo
Malesef kımbılır kımın.
Ayıp cıdden ayıp aynı fotolar ya
Yeter artık bırak reklam yapmayı...! Kimseyle oynama herkesin bi gururu var onuru var sende niye yok

Kızlar kessinlikle busem denen şahısa resminizi atmayın dağıtıyor..
Bence gereksiz yere kızın günahını aliyosun suan sucladigin kızın bende numarası da var arada whatsapptan sohbet ederiz hatta işlemi yaptırmadan öncesinde almıştık numaralarimizi telefon görüşmesi de yaptik cok fazlaca yani reklamlik biseyi yok lutfen boyle ithamlarda bulunmayin. Ben kızla bayağı bir zamandır konuşuyorum işlemi yaptırmadan once de sonra da kesilmedi iletisimimiz hatta arkadaş olduk kızın burda kotu bir amacı yok gercekten lutfen boyle yorumlarda bulunmayın.

Siz harun beye mi yaptirmistiniz islemi

Bende çok tedirgindim ilk üye olduğumda kızlar rahatlattı sagolsunlar önce güvenilir bi doktor bul onunla konuşunca psikolojik olarak rahatliyorsun zaten inşallah kurtulursun sende en kısa zamanda yakın mı düğünün

Kızlar size bisey soracam operasyon olduktan sonra dinlenmem gerekiyor mu yani ertesi gun ise gidebilir miyim ki masabaşı çalışıyorum

Kimse kusura bakmasın. kimse kimsenin fotoğrafını başkasına atmasın. Burda hepimiz sahte isimlerle kayıtta olsak herkesin bir mahremi var. Eğer bana başkasının fotosu gelebiliyor sa ozaman bende düşünürum benim fotoğrafım ekran resmi şeklinde başkasına da gidiyor diye. Hiç etik değil. Hiçte yakışmıyor. Olan arkadaşlar olmayanlara kendileri yardımcı olsun. Başkasının fotoğrafı ortada dönmesin. İster acaba bu Fake hesap mı? Adı altında isterse bak bu işlemde yapılmış güzel olmuş " adı altında. Ayıp gerçekten ayıp.

Anlatmak istediğim de buydu teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…