Rica ederim. Aklın yolu bir.Anlatmak istediğim de buydu teşekkür ederim cnm
Benim işlem bir saat sürdü. Gün içinde yarım saatini ayır hemen olup çıkarsın diyenlere gülüyorum sadece :) bünyenizin nası olduğunu bilemezsiniz evden rahat çıkacağın bir günü seçBirşey daha sormak istiyorum işlem ne kadar sürüyor yani toplamda kafamda bi sürü soru var
Ankara’da yaptırıp kalıcı için sonuç alan görmedim maalesef ki. Esra hanıma S stresliiii kullanıcı adlı arkadaş yaptırmıştı şuan bir bilgimiz yok maalesef tuttu mu tutmadı mı bilmiyoruz. Geçici düşünürsen Konya da Murat bayram Sancaktar a yaptırıp 3. Gün ilişkiye girip kanaması olan arkadaş olmuştu.Merhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim ve bugün üye oldum.Konya da yaşıyorum ve ankarada kalıcı yaptırmak istiyorum bunun içinde birkac doktor buldum internetten bugün3 tanesini aradım. Uzun zamandır gökçen erdogan kafama yatmıştı ve bi cesaret aradım. Sekreter çıktı bi tane hic söylenenler gibi ilgili degildi dogru dürüst bilgi bile alamadim gecistirme yapti burdaki bi doktorla görüşmüştüm yazilanlara inanma flep açılıyor sonradan deyip umudumuda yikarak göndermişti bende bunu gökçen hanimin sekreterine söyleyecektim daha burda bi doktorla görüştüm derken baska doktorlar bizi ilgilendirmiyo diyerek cumlemi bile tamamlattirmadi aslinda baska bisey söyleyecektim sorularima dalga gecer gibi yargilayarak cevap verdi. Sonra esra demir yuzeri aradim sekreteri cikti cok guzel bilgi verdi ben sormadan çoğu şeyi söyledi kararsiz kaldim aklima yatti gibi önerebileceginiz biri var mi ankarada yaptiran sonuc alan yada esra hoca ya yaptiran
Şu an evlilik gibi bi durumum yok ama bu sorun yüzünden evlenmeyi hep erteledim artık yaptırıp kurtulmak istiyorum kalıcı olaraktan dediginiz doktoru duydum ama kalıcı yapar mi başarılı olur mu fikrim yok bide erkek doktor olması cekinmeme neden oluyor teşekkürler ilginiz için insallah yaptiranlar deneyimlerini yazarlarAnkara’da yaptırıp kalıcı için sonuç alan görmedim maalesef ki. Esra hanıma S stresliiii kullanıcı adlı arkadaş yaptırmıştı şuan bir bilgimiz yok maalesef tuttu mu tutmadı mı bilmiyoruz. Geçici düşünürsen Konya da Murat bayram Sancaktar a yaptırıp 3. Gün ilişkiye girip kanaması olan arkadaş olmuştu.
İstanbul’a gidebilirseniz eğer bir kaç doktor var onları araştırabilirsiniz ama Ankara’dakiler son dikişe çağırıyor maalesef. Onun için geçici daha mantıklı geliyor. Ben de geçici yoğun düşünüyorum.Şu an evlilik gibi bi durumum yok ama bu sorun yüzünden evlenmeyi hep erteledim artık yaptırıp kurtulmak istiyorum kalıcı olaraktan dediginiz doktoru duydum ama kalıcı yapar mi başarılı olur mu fikrim yok bide erkek doktor olması cekinmeme neden oluyor teşekkürler ilginiz için insallah yaptiranlar deneyimlerini yazarlar
Burdaki yorumları okudukça kalıcı başarısız gibi ama kesin başarı sağladığını söyleyen doktorlar var napacagimi şaşırdım Allah yardımcımız olsunİstanbul’a gidebilirseniz eğer bir kaç doktor var onları araştırabilirsiniz ama Ankara’dakiler son dikişe çağırıyor maalesef. Onun için geçici daha mantıklı geliyor. Ben de geçici yoğun düşünüyorum.
Evlilik düşünmeden bunu yaptır mutlaka hayatına biri girince daha farklı oluyor her yönden sürekli ne yaptığını nerede olduğunu bilen biri var yani ben bu yüzden başka şehirde yaptıramiyorum bu yüzden konyadaki seçeneği deneyeceğimBurdaki yorumları okudukça kalıcı başarısız gibi ama kesin başarı sağladığını söyleyen doktorlar var napacagimi şaşırdım Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah valla gözlemlediğimi söylüyorum. İnşallah başarılıdırlar da yaparlar söyledikleri gibi. Ben de gidemiyorum İstanbul a maddi de ayarlayamadım kendimi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBurdaki yorumları okudukça kalıcı başarısız gibi ama kesin başarı sağladığını söyleyen doktorlar var napacagimi şaşırdım Allah yardımcımız olsun
Kalıcı için mi deneyeceksin o şansı canımEvlilik düşünmeden bunu yaptır mutlaka hayatına biri girince daha farklı oluyor her yönden sürekli ne yaptığını nerede olduğunu bilen biri var yani ben bu yüzden başka şehirde yaptıramiyorum bu yüzden konyadaki seçeneği deneyeceğim
Siz hangi sehirdesiniz pekiAmin inşallah valla gözlemlediğimi söylüyorum. İnşallah başarılıdırlar da yaparlar söyledikleri gibi. Ben de gidemiyorum İstanbul a maddi de ayarlayamadım kendimi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet onun için yani tutmama ihtimali vermedi ama tutmazsa düğünden önce gelirsin hallederiz drdiKalıcı için mi deneyeceksin o şansı canım
Konya dediniz bende konyada yaşıyorum kime yaptiracaksiniz ben bulamadim kalıcı yapanEvet onun için yani tutmama ihtimali vermedi ama tutmazsa düğünden önce gelirsin hallederiz drdi
Yukarıda arkadaş söylemiş tekrar etmedim o yüzden murat bayram ben ikna oldum konuşmasından aslındaKonya dediniz bende konyada yaşıyorum kime yaptiracaksiniz ben bulamadim kalıcı yapan
Ankaradayım benSiz hangi sehirdesiniz peki
Bende oraya guvenmistim hem yakin diyeAnkaradayım ben
Murat hocanin kendine ait bi güzellik merkezi var bildiğim kadariyla hastaneye bagli degil nerde yapiyor acaba? Bide fiyat ne verdiYukarıda arkadaş söylemiş tekrar etmedim o yüzden murat bayram ben ikna oldum konuşmasından aslında
İnşallah ya peki fiyat ne verdi? Dilerim gerçekten yapıyordur ya. Geçici yaptığını biliyorum ama kalıcı yaptırmış bir arkadaşla denk gelmedim inşallah dediği gibidir. Geçicide ip falan gözükmüyormuş hatta yaptıran arkadaş kanama olmayacak sandı işlem oldum ama yok gibi dedi bayağı strese girmişti ama kanaması oldu. Geçici konusunda beni ilk yüreklendiren arkadaş da oydu. Geçiciden korkma ama kalıcı için çok iyi araştır daha önce gökçen hanıma kalıcı yaptırdım ama tutmadı dedi.Evet onun için yani tutmama ihtimali vermedi ama tutmazsa düğünden önce gelirsin hallederiz drdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?