Hastanede işlem olanlar başka bir şey adı altında kayıt altına alındığını söylemişti canım. Hepimiz çok yorgunuz inşallah rabbim doğru kararlar vermemize yardım ederKızlar artık o kadar yorulduk ki bu düşüncelerle sizce kurtulabilecek miyiz bu sınavdan akışına birakmak istesemde bi yerde başa dönüyorum. Öncesi doktor arastirmasi nerede yaptiracagin gidip gelmesi olduktan sonraki zor süreci tutmama endisesi beynim yoruldu artıkpeki bide kayıt falan kesinlikle olmuyo dimi yapmiyoruz diyorlar ama bilemedim eczacilar medula sisteminden tc mizle eski tedavilerimizi ilaclarimizi filan görüyor ilerde karşımıza çıkabilir bide bu içimi kemiriyor
Canim Allah hepinizi kurtarsin brn kurtuldum cok sükür siz benden de cabuk kurtulun.. kayit alinmio canim. Gercekten hic dusunme dicem de zor biliyorum o kadar kolay bi islemki. Sonra nie bu kadar bekleyip kendimi yipratmisim diosunKızlar artık o kadar yorulduk ki bu düşüncelerle sizce kurtulabilecek miyiz bu sınavdan akışına birakmak istesemde bi yerde başa dönüyorum. Öncesi doktor arastirmasi nerede yaptiracagin gidip gelmesi olduktan sonraki zor süreci tutmama endisesi beynim yoruldu artıkpeki bide kayıt falan kesinlikle olmuyo dimi yapmiyoruz diyorlar ama bilemedim eczacilar medula sisteminden tc mizle eski tedavilerimizi ilaclarimizi filan görüyor ilerde karşımıza çıkabilir bide bu içimi kemiriyor
Pazarlık Ve nakit ödeme ile 3100 e yaptirdim. Çift kat flep. Tek kat istesem de 2750 ye anlaşmiştim.Turgay hocaya yaptiranlar ne kadara yaptirdiginida paylasabilir mi rica etsem
Arkadaşlar %100 diye bir şey yok bence moralinizi bozmak istemem ama Harun Beyin de bir sitede verdiği cevaplara da baktım buraya ekran fotoğrafını atmamda bi sakınca var mı bilmiyorum o yüzden atamıyorum fakat sorulan soru şu ki anadan doğma yaparım diyorsunuz fakat size kalıcı yaptıran iki kişinin kanaması olmamış tuttu demişsiniz üstelik. Muayenede neden kanama olmadığını anlarsınız değil mi gibi bi soru sormuş. Harun bey anadan doğma yaparım evet zaten onda da %25 kanama olmaya biliyor yani 4 kızdan birinde kanama olmuyor. Benim yaptığım işlemde kanama olmama ihtimali %1-2 demiş. Ama doktora gidilirse yine de kız olduğu anlaşılır demiş. Sanırım esnek zar yapısını ima etmiş... isteyen olursa da ekran görüntüsünü atabilirim. Doktor bey kendi kabul ediyor zaten %1-2 diye kanama olmama ihtimalini. Kesin sonuç denmesini anlamıyorum%100 yok maalesef ama çoğunlukla olumlu sonuç denmesini anlarım. Bir de bunu tartışma konusu olsun diye yazmıyorum ama gerçekleri de bilip susamadım.. Doktor beyin kendisinin yazdığı bir site olduğundan eminim.
Orda kotulemedi sanirim o kismi yalnis anladin harun beyin soyledigi biseyi aktardi neden insanlara saldiriyosunuz hemen anlamiyorum herkesin pskolojisi kotu kiz burda kotu bisey demedi harun beyin sayfasinda yazdigi biseyi aktardi herkes biliyo harun beyin basarili oldgunuSenın amacın nedir?? Doktorları neden kötülüyorsun? HARUN ÖZKAN BEY TÜRKİYENIN EN IYI PLASTIK CERRAHIDIR HERKES OLUMLU SONUC ALMISSSS
Zaten piskolojım cok kötü intiharın eşigine geldım
1 DOKTORU ÖVÜP DİGER DOKTORLARI KÖTÜLEME ARTIK
ŞİŞLİ MED VE HARUN ÖZKAN KESINN SONUC VERIYOR YILLARDIR ARASTIYORUM
AMACINI ANLAYAMADIM
Orda kotulemedi sanirim o kismi yalnis anladin harun beyin soyledigi biseyi aktardi neden insanlara saldiriyosunuz hemen anlamiyorum herkesin pskolojisi kotu kiz burda kotu bisey demedi harun beyin sayfasinda yazdigi biseyi aktardi herkes biliyo harun beyin basarili oldgunu
Kızlar artık o kadar yorulduk ki bu düşüncelerle sizce kurtulabilecek miyiz bu sınavdan akışına birakmak istesemde bi yerde başa dönüyorum. Öncesi doktor arastirmasi nerede yaptiracagin gidip gelmesi olduktan sonraki zor süreci tutmama endisesi beynim yoruldu artıkpeki bide kayıt falan kesinlikle olmuyo dimi yapmiyoruz diyorlar ama bilemedim eczacilar medula sisteminden tc mizle eski tedavilerimizi ilaclarimizi filan görüyor ilerde karşımıza çıkabilir bide bu içimi kemiriyor
Istanbulda mi yaşıyorsun pekiBEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİMED DÜŞÜNÜYORUM 2 DOKTORDA KESIN SONUC VERDI BANA
ACIKCASI BASKA DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM
Istanbulda mi yaşıyorsun peki
Arkadaşım sen zaten kararını vermişsin o yüzden evhamını anlamıyorum. Akın beye güveniyorsan söylediği Şükrü beydi sanırım ona da güvenebilirsin. Harun bey e gelince ona da kötü bir şey söylemedim kendi yazdığını söyledim kendi kendime uydurmuyorum :) burada hiç bir zaman polemik nedenli bir şey yazmadım. Amacımı sorgulamışsın ben hangi doktor olursa olsun %100 olmadığını düşündüğümü söylüyorum 1-2 oranında illaki risk var diyorum. Bunu Harun bey de o şekilde yazmış diyorum. Ve boş beleş konuşmuyorum. Ayrıca bu zamana kadar birini övüp diğerini batırmadım. Senin amacına gelince sorgulamıyorum inandığına güvendiğinde yaptırmakta özgürsün. Ha bir de iki doktor var aklında madem Akın bey yurtdışında diyorsun Şükrü beye güven dedi diyorsun. Şükrü beye güvenemediysen mecburen Harun beyin istediği paraya yaptıracaksın. Başka doktor da düşünmediğine göre neden yardım istiyorsun anlamıyorum. Bunu da ben uyduruyor değilim. Dilerim paylaşmamda sıkıntı yoktur ama bu suçlamalar haksız yapılınca insan geriliyorSenın amacın nedir?? Doktorları neden kötülüyorsun? HARUN ÖZKAN BEY TÜRKİYENIN EN IYI PLASTIK CERRAHIDIR HERKES OLUMLU SONUC ALMISSSS
Zaten piskolojım cok kötü intiharın eşigine geldım
1 DOKTORU ÖVÜP DİGER DOKTORLARI KÖTÜLEME ARTIK
ŞİŞLİ MED VE HARUN ÖZKAN KESINN SONUC VERIYOR YILLARDIR ARASTIYORUM
AMACINI ANLAYAMADIM
ALLAH ASKINA İŞLEM YAPTIRMADIYSAN YORUM YAPMA
BEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİ MEDDE ŞÜKRÜ BEYE COK GÜVENIYORUM IKINSINDEN BASKASINA ASLAN YAPTIRMAM BENIM KESIN KARARIM BU
kızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Canim kimse sana suna git diyemez tabiki sen hangisine guveniyosan ona gitmelisinBEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİMED DÜŞÜNÜYORUM 2 DOKTORDA KESIN SONUC VERDI BANA
ACIKCASI BASKA DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?