Arkadaşlar %100 diye bir şey yok bence moralinizi bozmak istemem ama Harun Beyin de bir sitede verdiği cevaplara da baktım buraya ekran fotoğrafını atmamda bi sakınca var mı bilmiyorum o yüzden atamıyorum fakat sorulan soru şu ki anadan doğma yaparım diyorsunuz fakat size kalıcı yaptıran iki kişinin kanaması olmamış tuttu demişsiniz üstelik. Muayenede neden kanama olmadığını anlarsınız değil mi gibi bi soru sormuş. Harun bey anadan doğma yaparım evet zaten onda da %25 kanama olmaya biliyor yani 4 kızdan birinde kanama olmuyor. Benim yaptığım işlemde kanama olmama ihtimali %1-2 demiş. Ama doktora gidilirse yine de kız olduğu anlaşılır demiş. Sanırım esnek zar yapısını ima etmiş... isteyen olursa da ekran görüntüsünü atabilirim. Doktor bey kendi kabul ediyor zaten %1-2 diye kanama olmama ihtimalini. Kesin sonuç denmesini anlamıyorum %100 yok maalesef ama çoğunlukla olumlu sonuç denmesini anlarım. Bir de bunu tartışma konusu olsun diye yazmıyorum ama gerçekleri de bilip susamadım.. Doktor beyin kendisinin yazdığı bir site olduğundan eminim.

Son düzenleme:
Hastanede işlem olanlar başka bir şey adı altında kayıt altına alındığını söylemişti canım. Hepimiz çok yorgunuz inşallah rabbim doğru kararlar vermemize yardım eder

Canim Allah hepinizi kurtarsin brn kurtuldum cok sükür siz benden de cabuk kurtulun.. kayit alinmio canim. Gercekten hic dusunme dicem de zor biliyorum o kadar kolay bi islemki. Sonra nie bu kadar bekleyip kendimi yipratmisim diosun

Gunaydin.
Kalici olan islemlerde kisiye bagli sonuclar olabiliyormus. Sonucta operasyon sonrasi duragan bir zaman dilimine girmiyor kimse devam ediliyor hayata. Bu nedenle dikkat edilirse sorun yasanacagini dusunmuyorum. Illa ki yaptirilacaksa ve girilecwk yol buysa, kendinizi yipratmayin. Tavsiyesine guvendiginiz birine gidin yaptirin. Bekledikce problemler buyuyor kafada. Istanbul'un fiyatlari 1.5-2 kat pahali.size tavsiyem Ankara'da yaptirmak. Yol parasi dahil gelip guzel sonuç alabilirsiniz. Sadece bu alanda değil diğer işlemler için de Ankara daha yüksek memnuniyet oluşturacaktır bence. Hastane ve doktor sayısı kiyasla daha az olsa da, sonuç aynı olduğu sürece ucuz olması benim için artı bir neden. Samimi gördüğüm bir yerde ben yaptırdım ve sorun çıkmadı.
Herkese güzel sonuçlar olsun

Senın amacın nedir?? Doktorları neden kötülüyorsun? HARUN ÖZKAN BEY TÜRKİYENIN EN IYI PLASTIK CERRAHIDIR HERKES OLUMLU SONUC ALMISSSS
Zaten piskolojım cok kötü intiharın eşigine geldım
1 DOKTORU ÖVÜP DİGER DOKTORLARI KÖTÜLEME ARTIK
ŞİŞLİ MED VE HARUN ÖZKAN KESINN SONUC VERIYOR YILLARDIR ARASTIYORUM

AMACINI ANLAYAMADIM

Orda kotulemedi sanirim o kismi yalnis anladin harun beyin soyledigi biseyi aktardi neden insanlara saldiriyosunuz hemen anlamiyorum herkesin pskolojisi kotu kiz burda kotu bisey demedi harun beyin sayfasinda yazdigi biseyi aktardi herkes biliyo harun beyin basarili oldgunu

KIZLAR COK SAGOLUN COK COK KISI YAZDI
HARUN BEY ŞİŞLİ MEDDE OLAN ARKADASLAR COKMUS
İŞLEMI DUSUNEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN
ŞİŞLİ MED VE DE HARUN ÖZKAN BEYDEN BASKASI KESINLIKLE DÜŞÜNMÜYORUM
KENDIMI RİSKE ATAMAM

AKIN BEYDE ŞİŞLİ MED DIYO YÜZLERCE OLUMLU SONUCU VAR OLUMSUZ SONUCU HIC YOK
SÜKRÜ SANUS BEYDE COK GÜVENDIM GITTIM GORUSTUM BANA KESIN SONUC VERDILER
BİZ 20 YILDIR YAPIYORUZ BU İŞİ DEDILER BU İŞLEMDE EN ESKI BİZİZ DIYORLAR
FOTORAFLAR GOSTERDILER BEN SOK OLDUM ASIRI DOGAL VE GÜZEL
AKIN BEYDE TAVSIYE ETTI VE ICIME SİNDİ ACIKCASI

HARUN BEYDE TÜRKİYENIN EN IYI PLASTIK CERRAHI YAPTIGI HER İŞLEM OLUMLU
BANA KIZSIN DIYE RAPOR ALIRSIN DEDI
TEK İŞLEMDE KESIN SONUC EN BASARILI BENIM DEDI
ODA ICIME COK SİNDİ

COK FAZLA KISI YAZDI ŞİŞLİ MED VE HARUN BEYDE OLAN
AMA HARUN BEY 5.000 OLMUS
DELIRICEM

ŞÜKRÜ SANUS VE HARUN ÖZKAN BEY ARASINDAYIM
BASKASINI ASLA DÜŞÜNMÜYORUM

BEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİMED DÜŞÜNÜYORUM 2 DOKTORDA KESIN SONUC VERDI BANA
ACIKCASI BASKA DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM

KENDISIYLE YENI KONUSTUM ASLA E DEVLETTE CIKMIYOR FAZRKLI BIR İŞLEM ADI ALTINDA YAPARIZ DEDI
HARUN ÖZKAN BEY ASLA ÖYLE BIR RİSK YOK

HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİMEDDE ŞÜKRÜ SANUS BEY DUSUNUYORUM BENDE CARESIZ KALDIM

Farklı bi işlem adida bana mantiksiz geliyor açıkçası çünkü kim taa istanbula gitsin jinekolojik bi problem için insana şüphe uyandırır kizlar ilerde başınız agrimasin bu yüzden hiç bi isimde kayit yaptirmayin benim fikrim

Istanbulda mi yaşıyorsun peki

HARUN BEY VE ŞİŞLİ MEDDE BIR DÜNYA KIZ ISLEM YAPTIRMIS HEPSI YAZDI COK MEMNUNLAR
HARUN ÖZKAN BEY BIR DUNYA KIZ GELIYO BANA ISLEM ICIN FARKLI BIR ISLEMLE KAYIT ACIYORUZ HIC SORUN YOK NDEDI
ŞÜKRÜ VE HARUN ÖZKAN BEYLE GÖRUSTUM KESIN SONUC ALIRSIN DEDI BANA İÇİME COK SINDILER

BİR COK KIZ YAZDI BANA AKIN BEYE GIDCEK OLANLAR
AKIN BEY ONLARADA ŞÜKRÜ BEYI TAVSIYE ETMIS
SANIRIM BENDE ŞÜKRÜ BEYE GIDICEM ZATEN GORUSTUM KESIN SONUC ALIRSIN 20 YILLIK DENEYIYIMIZ VAR DEDILER BENDE ŞÜKRÜ BEYE GIDICEM SANIRIM FOTORAFLARINI GÖRDUM COK BEGENDIM
BEN SOK OLDUM OKADAR DOGAL VE GÜZELKİ
AKIN BEY TAVSİYE EDIYORSA BİR BİLDİĞİ VARDIR
DÜĞÜNÜM OLACAK HEMEN YAPTIRIP KURTULMAM LAZIM
PİSKOLOJIM INANILMAZ KÖTÜ

Arkadaşım sen zaten kararını vermişsin o yüzden evhamını anlamıyorum. Akın beye güveniyorsan söylediği Şükrü beydi sanırım ona da güvenebilirsin. Harun bey e gelince ona da kötü bir şey söylemedim kendi yazdığını söyledim kendi kendime uydurmuyorum :) burada hiç bir zaman polemik nedenli bir şey yazmadım. Amacımı sorgulamışsın ben hangi doktor olursa olsun %100 olmadığını düşündüğümü söylüyorum 1-2 oranında illaki risk var diyorum. Bunu Harun bey de o şekilde yazmış diyorum. Ve boş beleş konuşmuyorum. Ayrıca bu zamana kadar birini övüp diğerini batırmadım. Senin amacına gelince sorgulamıyorum inandığına güvendiğinde yaptırmakta özgürsün. Ha bir de iki doktor var aklında madem Akın bey yurtdışında diyorsun Şükrü beye güven dedi diyorsun. Şükrü beye güvenemediysen mecburen Harun beyin istediği paraya yaptıracaksın. Başka doktor da düşünmediğine göre neden yardım istiyorsun anlamıyorum. Bunu da ben uyduruyor değilim. Dilerim paylaşmamda sıkıntı yoktur ama bu suçlamalar haksız yapılınca insan geriliyor

ALLAH ASKINA İŞLEM YAPTIRMADIYSAN YORUM YAPMA
BEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİ MEDDE ŞÜKRÜ BEYE COK GÜVENIYORUM IKINSINDEN BASKASINA ASLAN YAPTIRMAM BENIM KESIN KARARIM BU
peki, kime yaptıracağın inan beni ilgilendirmiyor doktor tavsiyesinde de bulunmuyorum zaten :)

CANIM BENDE ŞİŞLİ MED VE HARUN ÖZKAN BEY ARASINDAYIM
BANA ULAS NE OLUR SÜRECI ANLAT
İNTİHARIN ESIGINE GELDIM
AKIN BEYDE ŞİŞLİ MEDDE ŞÜRKÜ BEYE GIT KESIN SONUC ALIRSIN DEDI
AKIN BEY TAVSİYE ETTIYSE BIR BILDIGI VAR DEMEK
GITTIM ISLEMLERI GÖRDUM İÇİME COK SINDİ
bİRDE HARUN ÖZKAN BEY VAR AKLIM DA
CABUK KARAR VERMEM LAZIM CARESIZIM COK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…