Bildiğin enflasyon zammı koymuşlar biri daha var kadın onunla konuşmadım buradan bi arkadaş konuşmuş 3000demis geçici için biraz indirir mı bilemiyorum 2750 yapsın en fazla daha fazlasını yapmaz zaten belki onuda yapmaz zor durumda olmamız onlar için fırsat ama mecbur muyuz mecburuz işte

Evet geçici ameliyat bile değil yani çok saçma napiyosa sanki
Parmağımız kesilse dikiş atıp para alamıyorlar aynı materyallerle yapılıyor bi de malzeme fiyatları arttı diye açıklama yapıyorlar ya insan daha çok sinir oluyor. Okuyan doktorlar varsa bu işi ticaret için yapıyorsunuz evet ama elinizi de vicdanınıza koyun demekten alıkoyamayacağım zaten dipteyiz ki 1500 2000 bile bi dikiş için çokken kendi rantınızı kollarken sizin kazandığınız parayı geçin cebine düzenli para giren kimseler değiliz sürekli para biriktirmeye çalışıyoruz üç beş kuruşla bi de bunu daha da zorlaştırmayın

Ah canım dünya öyle bir hal aldı ki kimsenin umrunda değil bu kimse kimsenin umrunda değil aslında hele ki cebine girecek para varsa işin ucunda böyle düşünecek olursak işin içinden çıkamayız ama mecburuz işte başka bi açıklaması yok ki bunun

Şeytan yaptırma kontrol ederken de eş gidelim derken vicdan yoktu yaptıramadık 300 tlni al otur canıma kastın varsa da git eşime anlat de çekil diye... insan hayatını paraya tercih edeceksen buyur hadi de yani yazık günah ya... ne babamın evine dönebilirim ne başka bir şey... kadın doktorlar bile nasıl bu kadar cani olabiliyor anlamıyorum

Şahsin fikrin Konya için geçiciye Ankara’da 1800 TL fiyat verenler var hatta çok eski doktorlardan biri 750 TL dedi ama yaşlı olduğu için ya yapamazsa oldum ama o ile rahatlıkla yapar bunca yıl sayısız tecrübesi de vardır. Geçici için konuşuyorum. Kalıcı beceremeyip ez gibi bi ton para kazanma çabasına girdiler sanırım ama alınan ah var siz doktorsunuz hastalığa çözümsünüz güya bu da sosyopsikolojik bir rahatsızlık ve doktorsunuz ya doktor tüccar değil Allah vicdan versin ya çok moralim bozuldu bu duruma... bi de orada burada videolarda telefonlarda o kadar yanımızda gibiler ki, düşene tekme atan benim sanki... para yok iş yok gelir yok ben biz ne deseler onu yapmaya çalışıyoruz fakat suyunu çıkardınız gidin ölün demek ne üstü kapalı

Gercekten biraz el insaf ege okuyan doktorlar varsa bukadar ucmayin burdaki insanlar bu parayi nekadar zor denklestiriyo bukadar ticarete dokmeyin bu isi lutfen ya

Canım cok cok caresızım ne yapacagım bilmiyorum
Bende yıllardır arastıyorum Bu yaz evlenıcem sanırım
Şişli medde Akın beye gıdıcektım yanlnızca ona güvenmıstım
Daha dün aradım aglayarak dönecekmıs ama zamanı tam bellı degilmiş
Şükrü Sanus beyı tavsıye ettı 20 yıldır oda bu işlemı yapıyormus
Şişli medde Şükrü beye gidenler yazabılırmı ne olurrrr?
Aratırdım oda Harun bey gibi ünlü
Harun beyıde aradım oda cok eskıymıs bu forumu didik didik arastırdım
Kendısıyle konustum bana 4.000 dedı bende aglayarak ındırım yap dedım hocaya
Bide bana demesınmı Benım işlemım kesın indirim yapmadı
bilıyorum Harun beyde profosyonel bir cok yerde Akın bey ve harun gecıyo
bütün işlemlerı kesin sonuc

Diğer doktorlara güvenemedım söylentıler yüzünden
Turga beyıde bu sitede duydum o yüzden asla düşünemem
Kesin sonuc almam lazım cok caresızım

Hilalı bende duydum ilişkiye gırememıs doktora gıttıyse dıkımn oldugu cıkacak

Erteledikce biriken para da hic oluyor. Ay farkiyla ucret ucuyor bu nedir ya. Sanirsin kazanilan tek islem bu. Buna gelene kadar nelere bakip ne tedaviler yapiyorlar. Hani tek bundan kazansan anlayacagim insaf ya. Bi soruyorsun x ucret oluyor zaman geciyor dedim ya ay farkiyla kac para oynama oluyor. Bide drlarin sayfasinda yazmaz mi teknige isleme klinige gore fark olur diye ayni teknik ayni islem kilif bulmak icin yazilan sozler. Gercekten maddi sıkıntıdan benim gibi erteleyenler var bu kadar bu isi ticarete neden doker drlar anlamiyorum.

Kızlar şişli medde Şükrü beye gidenler yazsın ne olur Akın beyın ne zaman gelecegı bellı degıl
COK TECRUBELI OLMASI SART KESIN SONUC ALMAM LAZIM
AKIN BEY 20 YILDIR BU İŞTEYMIS SANIRIM BÜTÜN İŞLEMLERI HEPSI OLUMLU
KESKE ERKEN YAPTIRSAYDIM CILDIRICAM

BİRDE KESIN SONUC VEREN HARUN BEY VAR
ŞÜKRÜ SANUS VE HARUN BEY ARASINDAYIM
BASKA BİR DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM

HARUN BEY HIC INDIRIMDE YAPMADI 4.000 KESIN SONUC DEDI
bILIYORUM KESIN SONUC AMA PAHALI

AKIN BEY ŞÜKRÜ BEYE KESINLIKLE GÜVEN DEDI KESIN SONUC ALIRSIN
AYNI YERDE CALISTIĞI GÜVENIM GELDI
NE YAPICAM BEN

SORMA CNM HARUN BEYDE AKIN BEY GIBI KESIN SONUC VERIYO AMA 4.000 DEDI AGLADIM INDIRIM YAPIN AMA YOK
BEN DIGERLERI GIBI DEGILIM KESIN CONUS VEIRIRIM DEDI

Evet canim harun bey net indirim yapmiyor. Hatta bildigim kadariyla herhangi bi basarisizlik halinde tekrar ucret aliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ama guvenilir bu konuda forumda bende okudugum kadariyla harun beyde olumsuzluk okumadim yaniliyorsam arkadaslar duzeltsin tabi. Akin bey, sukru beyi oneriyor bu konuda guvenebilirsiniz seklinde bi konusmada bulunuyor. O yuzden her iki dr icin de karar senin. Sukru beye henuz olan oldu mu bilmiyorum bazi ark.lar akin beyin donusunu bekliyor eger donus olmazsa sukru beye olacak olanlar vardi ama olup sonuc alan var mi su an forumda bilmiyorum

CANIM YILLARDIR AKIN NEYE YAPTIRICAM DIYE ERTELIYORUM
COK COK ESKIYMIS YAPTIRANLARIN HEPSI OLUMLU SONUC ALMIS
ŞÜRKÜ SANUS BEY DİYORSA BIR BILDIGI VAR AYNI YERDE CALISMISLAR

HARUN BEYDE KESIN SONUC BU FORUMU DIGER FORUMLARI DIDIK DIDIK ARASTIRDIM
BU 2 DOKTORDAN BASKASINA GÜVENEMEM KENDIMI RISKEDE ATAMAM
ŞÜKRÜ SANUS BEYİ DÜŞÜYORUM AKIN BEYI BEKLEYEMEM DÜĞÜNÜM OLACAK

COK CARESIZ KALDIM

Bilgi verebilirsen çok sevinirim

Evet doktora güvenmek önemli ama o da işte biri sonuç alsa da güvenebilsem ama yok ra böyle koru körüne hem de herkez yapamazken bunu zor yani bilmiyorum

DOKTORA GÜVENMEK COK ONEMLI CANIM
BURDA NELERI OKUDUM SONUC ALMAYANLAR BİR TANE HİLAL DIYE BIR KIZ VARDI DİKİM YAPTI ILISKIYE GIREMEDI DOKTORA GITSE DIKIM OLDUGU CIKCAK ALLAH KORUSUN
o YÜZDEN RİSKE ATAMAM ŞİŞLİ MED VE HARUN ÖZKAN BEY ARASINDAYIM
BUNLAR COKKKK ESKI OLDUGU ICIN COK GUVENIYORUM HEPSI OLUMLU SONUC ALMIS

BENDE COK CARESIZIM CANIM ŞİŞLİMED VE HARUN ÖZKAN BEYDEN BİRİNE GIDICEM ARTIK

TURGAY BEYI BENDE HİC DUSUNMUYORUM CANIM ILK NDEFA BU SİTEDE DUYDUM
ŞİŞLİMED VE HARUN ÖZKAN BEY ARASINDAYIM
AKIN BEYDE ŞÜKRÜ SANUS BEYI ÖNERIYO
DİĞERLERINDE COK NSÖYLENTI VAR KORKTUM
CILDIRICAM YA YILLARDIR AKIN BEYI BEKLE
TAM PARAYI BIRIKTIRDIM ADAM YURT DISINDA
ŞİŞLİ MED VE HARUN BEYDEN BASKASINA NASIL GÜVENEMEM

ŞİŞLİ MED ŞÜKRÜ BEY VE HARUN ÖZKANDA YAPTIRANLAR YORUM YAPSIN NE OLUR ????
İKİSİNDEN BASKASINI ASLA DUSUNMUYORUM
NE OLUR YARDIM EDIN CARESIZIM EVLENME DURUMUM VAR
HARUN BEYE SORDUM KESIN SONUC ALIRSIN DEDI
IKINCI ISLEMEDE PARA ALMAM DIYO
ARTIK BIRINI SECICEM

Son düzenleme:
ben onlara yaptırmadım ve araştırmadım da

Kızlar artık o kadar yorulduk ki bu düşüncelerle sizce kurtulabilecek miyiz bu sınavdan akışına birakmak istesemde bi yerde başa dönüyorum. Öncesi doktor arastirmasi nerede yaptiracagin gidip gelmesi olduktan sonraki zor süreci tutmama endisesi beynim yoruldu artık peki bide kayıt falan kesinlikle olmuyo dimi yapmiyoruz diyorlar ama bilemedim eczacilar medula sisteminden tc mizle eski tedavilerimizi ilaclarimizi filan görüyor ilerde karşımıza çıkabilir bide bu içimi kemiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…