- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
Bildiğin enflasyon zammı koymuşlar biri daha var kadın onunla konuşmadım buradan bi arkadaş konuşmuş 3000demis geçici için biraz indirir mı bilemiyorum 2750 yapsın en fazla daha fazlasını yapmaz zaten belki onuda yapmaz zor durumda olmamız onlar için fırsat ama mecbur muyuz mecburuz işteŞok geçirdim ben şu an bu nedir ya paramız zaten yok canımız çıkıyor biriktircez diye adamlar neredeyse ya ölün ya da yaptıracaksınız bizim amacımız ticaret kafasında. Ruh sağlığımızı bir de onlar bozmasa olmuyor sanki. Konya’da geçen yaz 2500 TL’ye geçici yaptırmış idi birisi. 500 neye zam olmuş kullandıkları malzeme ip netten bakıyorum aldıkları ipin fiyatına falan el emeği mi alıyorlar kendilerince kendi özel giderlerine göre zam yapıyorlar tamam da el insaf bizim giderler de artıyor gelirimiz yok bi çoğumuzun nasıl yaptırcaz??
Parmağımız kesilse dikiş atıp para alamıyorlar aynı materyallerle yapılıyor bi de malzeme fiyatları arttı diye açıklama yapıyorlar ya insan daha çok sinir oluyor. Okuyan doktorlar varsa bu işi ticaret için yapıyorsunuz evet ama elinizi de vicdanınıza koyun demekten alıkoyamayacağım zaten dipteyiz ki 1500 2000 bile bi dikiş için çokken kendi rantınızı kollarken sizin kazandığınız parayı geçin cebine düzenli para giren kimseler değiliz sürekli para biriktirmeye çalışıyoruz üç beş kuruşla bi de bunu daha da zorlaştırmayınEvet geçici ameliyat bile değil yani çok saçma napiyosa sanki
Ah canım dünya öyle bir hal aldı ki kimsenin umrunda değil bu kimse kimsenin umrunda değil aslında hele ki cebine girecek para varsa işin ucunda böyle düşünecek olursak işin içinden çıkamayız ama mecburuz işte başka bi açıklaması yok ki bununParmağımız kesilse dikiş atıp para alamıyorlar aynı materyallerle yapılıyor bi de malzeme fiyatları arttı diye açıklama yapıyorlar ya insan daha çok sinir oluyor. Okuyan doktorlar varsa bu işi ticaret için yapıyorsunuz evet ama elinizi de vicdanınıza koyun demekten alıkoyamayacağım zaten dipteyiz ki 1500 2000 bile bi dikiş için çokken kendi rantınızı kollarken sizin kazandığınız parayı geçin cebine düzenli para giren kimseler değiliz sürekli para biriktirmeye çalışıyoruz üç beş kuruşla bi de bunu daha da zorlaştırmayın
Şeytan yaptırma kontrol ederken de eş gidelim derken vicdan yoktu yaptıramadık 300 tlni al otur canıma kastın varsa da git eşime anlat de çekil diye... insan hayatını paraya tercih edeceksen buyur hadi de yani yazık günah ya... ne babamın evine dönebilirim ne başka bir şey... kadın doktorlar bile nasıl bu kadar cani olabiliyor anlamıyorumAh canım dünya öyle bir hal aldı ki kimsenin umrunda değil bu kimse kimsenin umrunda değil aslında hele ki cebine girecek para varsa işin ucunda böyle düşünecek olursak işin içinden çıkamayız ama mecburuz işte başka bi açıklaması yok ki bunun
Koselik oluyolar ya bi igne iplikle resmenEvet geçici ameliyat bile değil yani çok saçma napiyosa sanki
Gercekten biraz el insaf ege okuyan doktorlar varsa bukadar ucmayin burdaki insanlar bu parayi nekadar zor denklestiriyo bukadar ticarete dokmeyin bu isi lutfen yaParmağımız kesilse dikiş atıp para alamıyorlar aynı materyallerle yapılıyor bi de malzeme fiyatları arttı diye açıklama yapıyorlar ya insan daha çok sinir oluyor. Okuyan doktorlar varsa bu işi ticaret için yapıyorsunuz evet ama elinizi de vicdanınıza koyun demekten alıkoyamayacağım zaten dipteyiz ki 1500 2000 bile bi dikiş için çokken kendi rantınızı kollarken sizin kazandığınız parayı geçin cebine düzenli para giren kimseler değiliz sürekli para biriktirmeye çalışıyoruz üç beş kuruşla bi de bunu daha da zorlaştırmayın
Merhaba kızlar bende uzun zamandır sizi takıpteyım:) bu operasyonu bende oldum
Önce kendi doktorum Akın bey şimdide turgay bey
Olumlu yada olumsuz sonuc alırsanız sonucunuzu tabıkı yazacaksınız
ama karalama yapmayın lütfen
Ben turgay beyı hıc dusunmedım ama Akın beyden sonra sıra onamı geldı?
Turgay beyın tutmaayn işlemlerı varmıs sahte hesaplar reklam falan yapıyormus yıllardır bunu yazıyorlar
tabıkı olumlu olumsuz sonucunuzu kesınlıkle yazın olabılır tabıkı
ama @Bogazmanzarasi dıye bır kız var olumlu sonuc almıs kıza reklam demelerı cok cok cırkın
kendısı cok hanımefendı bastan berı takıp edıyorum ve asla bır doktor hakkında karalama yapmadı
Akın bey 20 yıldır bu ısı yapıyo ben baska forumlarlarda kesfettım onu hatta cok sasrdım
Akın beyın hemsıresıne sordum bu adam nasıl bu kadar basarılı suana kadar yaptıgı bütün ıslemler nasıl olumlu olur dedım
20 yıla yakındır bu işi yapıyormus ondan bu kadar basarılı
Yanı sonuctanda cok memnunum asırı dogal ve güzel duruyo
Benım aklınmda yıllardır Akın bey vardı ve gıttım Saht acılmıs adama sahte dıyorlar
Yapmayın yeter herkes istedıgıne gitsin yanı herkes arastırıyo herkesın elı kolu var arastırıyo ve gıdıyo
Burdakı kızları bırbırıne dusuren dısardan bazı kısıler var emınım
Akın beye Yada Turgay beye ıslem yaptırmıs kızlar yorum yapsın
Allah hepımızı kurtarsın kızlar hepımız güzel sonuc alalım insallah
Sonuclarınız olumlu yada olumsuz mutlaka yazın arkadaslar Cünkü kımsenın vebalıne gırmeyelım
Bende olumlu yada olumsuz sonuc alınca mutlaka yazıcam
Umarım doktorlarımıza ıslem yapmayan yorum yapmaz
insallah hepımız olumlu sonuc alırız kızlar:)
Bu arada bir kız vardı Hilal diye Turgay beye işlem yaptıran en son ilişkiye gırememıstı ne oldu o?
ınsallah ılıskıye gırmıstırde kanaması olmustur kızlar ya
Erteledikce biriken para da hic oluyor. Ay farkiyla ucret ucuyor bu nedir ya. Sanirsin kazanilan tek islem bu. Buna gelene kadar nelere bakip ne tedaviler yapiyorlar. Hani tek bundan kazansan anlayacagim insaf ya. Bi soruyorsun x ucret oluyor zaman geciyor dedim ya ay farkiyla kac para oynama oluyor. Bide drlarin sayfasinda yazmaz mi teknige isleme klinige gore fark olur diye ayni teknik ayni islem kilif bulmak icin yazilan sozler. Gercekten maddi sıkıntıdan benim gibi erteleyenler var bu kadar bu isi ticarete neden doker drlar anlamiyorum.
Evet canim harun bey net indirim yapmiyor. Hatta bildigim kadariyla herhangi bi basarisizlik halinde tekrar ucret aliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ama guvenilir bu konuda forumda bende okudugum kadariyla harun beyde olumsuzluk okumadim yaniliyorsam arkadaslar duzeltsin tabi. Akin bey, sukru beyi oneriyor bu konuda guvenebilirsiniz seklinde bi konusmada bulunuyor. O yuzden her iki dr icin de karar senin. Sukru beye henuz olan oldu mu bilmiyorum bazi ark.lar akin beyin donusunu bekliyor eger donus olmazsa sukru beye olacak olanlar vardi ama olup sonuc alan var mi su an forumda bilmiyorum
Bilgi verebilirsen çok sevinirim
Evet doktora güvenmek önemli ama o da işte biri sonuç alsa da güvenebilsem ama yok ra böyle koru körüne hem de herkez yapamazken bunu zor yani bilmiyorum
Ah canım dünya öyle bir hal aldı ki kimsenin umrunda değil bu kimse kimsenin umrunda değil aslında hele ki cebine girecek para varsa işin ucunda böyle düşünecek olursak işin içinden çıkamayız ama mecburuz işte başka bi açıklaması yok ki bunun
Merhaba kızlar bende uzun zamandır sizi takıpteyım:) bu operasyonu bende oldum
Önce kendi doktorum Akın bey şimdide turgay bey
Olumlu yada olumsuz sonuc alırsanız sonucunuzu tabıkı yazacaksınız
ama karalama yapmayın lütfen
Ben turgay beyı hıc dusunmedım ama Akın beyden sonra sıra onamı geldı?
Turgay beyın tutmaayn işlemlerı varmıs sahte hesaplar reklam falan yapıyormus yıllardır bunu yazıyorlar
tabıkı olumlu olumsuz sonucunuzu kesınlıkle yazın olabılır tabıkı
ama @Bogazmanzarasi dıye bır kız var olumlu sonuc almıs kıza reklam demelerı cok cok cırkın
kendısı cok hanımefendı bastan berı takıp edıyorum ve asla bır doktor hakkında karalama yapmadı
Akın bey 20 yıldır bu ısı yapıyo ben baska forumlarlarda kesfettım onu hatta cok sasrdım
Akın beyın hemsıresıne sordum bu adam nasıl bu kadar basarılı suana kadar yaptıgı bütün ıslemler nasıl olumlu olur dedım
20 yıla yakındır bu işi yapıyormus ondan bu kadar basarılı
Yanı sonuctanda cok memnunum asırı dogal ve güzel duruyo
Benım aklınmda yıllardır Akın bey vardı ve gıttım Saht acılmıs adama sahte dıyorlar
Yapmayın yeter herkes istedıgıne gitsin yanı herkes arastırıyo herkesın elı kolu var arastırıyo ve gıdıyo
Burdakı kızları bırbırıne dusuren dısardan bazı kısıler var emınım
Akın beye Yada Turgay beye ıslem yaptırmıs kızlar yorum yapsın
Allah hepımızı kurtarsın kızlar hepımız güzel sonuc alalım insallah
Sonuclarınız olumlu yada olumsuz mutlaka yazın arkadaslar Cünkü kımsenın vebalıne gırmeyelım
Bende olumlu yada olumsuz sonuc alınca mutlaka yazıcam
Umarım doktorlarımıza ıslem yapmayan yorum yapmaz
insallah hepımız olumlu sonuc alırız kızlar:)
Bu arada bir kız vardı Hilal diye Turgay beye işlem yaptıran en son ilişkiye gırememıstı ne oldu o?
ınsallah ılıskıye gırmıstırde kanaması olmustur kızlar ya
ben onlara yaptırmadım ve araştırmadım daŞİŞLİ MED ŞÜKRÜ BEY VE HARUN ÖZKANDA YAPTIRANLAR YORUM YAPSIN NE OLUR ????
İKİSİNDEN BASKASINI ASLA DUSUNMUYORUM
NE OLUR YARDIM EDIN CARESIZIM EVLENME DURUMUM VAR
HARUN BEYE SORDUM KESIN SONUC ALIRSIN DEDI
IKINCI ISLEMEDE PARA ALMAM DIYO
ARTIK BIRINI SECICEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?