Konyada bulduğum 2 doktor 5000 dedi buna ne dersiniz kızlar
Cok pahali ya istanbula gitsen yol parasiyla bile o paraya denk gelmio.. gidebilirsen istanbulda git yaptr.. bende cevremdeki illere sordugumda en az 3500 5000 civari fiyat verdiler bide yapabiliomu belli degil hicbiri neyin pahaliligiysa bu.Konyada bulduğum 2 doktor 5000 dedi buna ne dersiniz kızlar
Aynen valla halbuki 15 20 dk lık bi işlem keske biraz yardimci olsalar doktorlar da hepten köstek oluyo.Canim benim fikrim su eger maddi acidan bi sorun yoksa burada dr onemli hani arkadaslar diyor ya 10 bin bile olsa verirdim oyle yani dikkat etmen lazim parana da yazik olmasin .. konustun mu iyice drlarla...ucretler ucuyor ya
Henüz karar vermedim canım ona araştırma içersindeyimKalici mi yaptiracaksin canim U umutsuzkelebek
Hiç adını duymadigim doktorlar arayıp sorduğumda yaptıklarını öğrendim yani yapacağını bilsem dr vereyim desem yok hiç bir garantisiCanim benim fikrim su eger maddi acidan bi sorun yoksa burada dr onemli hani arkadaslar diyor ya 10 bin bile olsa verirdim oyle yani dikkat etmen lazim parana da yazik olmasin .. konustun mu iyice drlarla...ucretler ucuyor ya
Aynen becerebilecek mı tek birinden duymadım yani istanbula gitme şansım yok canım maalesef o yüzden zorluyorum buraları olmazsa geçici yaptiracamCok pahali ya istanbula gitsen yol parasiyla bile o paraya denk gelmio.. gidebilirsen istanbulda git yaptr.. bende cevremdeki illere sordugumda en az 3500 5000 civari fiyat verdiler bide yapabiliomu belli degil hicbiri neyin pahaliligiysa bu.
Ankara da kim sonuç aldınız yani değil mı ne kadara yaptırdınızAnkara icin gidip guzel sonuc aldigim biri var. Ama arastirin derim. Labioplastiue gun aldim onu da yaptiracagim. Fiyati da hic oyle 5k civari degil.
Evet tavsiye uzerine gittim ve iyiydi yani sonuc. Yaklasim ve hastane de iyiydi ama burdan yazamam ayrintilari. Etik bulmuyorum. Ozelden yazayim isterseniz ama arastirin derim. Herkesin ruh hali begenisi farkli tabi. Benimkisi karsilastirmak icin emsal olabilir.Ankara da kim sonuç aldınız yani değil mı ne kadara yaptırdınız
Bilgi verebilirsen çok sevinirimEvet tavsiye uzerine gittim ve iyiydi yani sonuc. Yaklasim ve hastane de iyiydi ama burdan yazamam ayrintilari. Etik bulmuyorum. Ozelden yazayim isterseniz ama arastirin derim. Herkesin ruh hali begenisi farkli tabi. Benimkisi karsilastirmak icin emsal olabilir.
Evet doktora güvenmek önemli ama o da işte biri sonuç alsa da güvenebilsem ama yok ra böyle koru körüne hem de herkez yapamazken bunu zor yani bilmiyorumDoktora guvenmek cok onemli ya insanin kafasi surekli karisiyor.. istanbul disinda olanlar adina bazen bu surec daha zor yani.. git gel durumlarini ayarlayamazsak falan..ki bende tam yaptirmaya karar verdigimde bu sorunu yasicam gibi U umutsuzkelebek
YuhhhhhhKonyada bulduğum 2 doktor 5000 dedi buna ne dersiniz kızlar
Evet geçirdiği yapabiliyorlar hemde tuttu tutmadı stresi olmaz onunda riski olabilir ama galiba en mantiklisi geçiciEger bi sonuc yoksa kalici yaptirmak bu durumda risk olur tabi benim fikrim arkadaslar ne dusunur bilmiyorum. Istanbula gidemezsen bu durumda en mantikli gecici olacak sanirim senin adina. Gecici de sanirim her drda sonuc cikiyor U umutsuzkelebek
Geçici 3000 burada daha altını duymadım maalesefValla ben gecici icin 3500 bile duyduktan sonra 5000 kaliciya sasirmadim aslinda
Hey Allahim ya 10 dk lik is yani bulmuslar yolunu 3000 tl 10 dakikada kazaniolar şaka gibi. Kimsenin dusundugu yok bizi vallaEvet geçirdiği yapabiliyorlar hemde tuttu tutmadı stresi olmaz onunda riski olabilir ama galiba en mantiklisi geçici
Geçici 3000 burada daha altını duymadım maalesef
Kim kazaniyo o kadar parayı 10 dakika da işte gelde sınır olma demiHey Allahim ya 10 dk lik is yani bulmuslar yolunu 3000 tl 10 dakikada kazaniolar şaka gibi. Kimsenin dusundugu yok bizi valla
Bu da oyle bi koni ki herkes sıkışmış çare ariyo çözüm ariyo o da a aynen senin dediklerini diyo yaptırmak zorunda nasıl olsa istediğini verecek bu kadar basit işteGaliba onlar da su kafada hareket ediyor benim ucretim zaten yaptiracak ya da yaptirmak zorunda kabul eder ya da etmez kim ederse yaparim kafasi var sanirim ucuk fiyatlarda ben ne desem kabul edecek mantigi.. valla herkes oyle ya da boyle maddi bi sıkıntinin icine giriyor psikoloji dewen ayri herkes icin dogrusu neyse o olsun sorunsuz sıkıntısız istenilen sonucla..
ne 5000 i ya adını ameliyat koymuşlar sadece ameliyat bile değil oha geçici için 3000 ne ankarada 1800-2500 arasıydı en son sorduğumda ona bile yuh çektikEvet geçirdiği yapabiliyorlar hemde tuttu tutmadı stresi olmaz onunda riski olabilir ama galiba en mantiklisi geçici
Geçici 3000 burada daha altını duymadım maalesef
Evet geçici ameliyat bile değil yani çok saçma napiyosa sankiYuhhhh
ne 5000 i ya adını ameliyat koymuşlar sadece ameliyat bile değil oha geçici için 3000 ne ankarada 1800-2500 arasıydı en son sorduğumda ona bile yuh çektik
Şok geçirdim ben şu an bu nedir ya paramız zaten yok canımız çıkıyor biriktircez diye adamlar neredeyse ya ölün ya da yaptıracaksınız bizim amacımız ticaret kafasında. Ruh sağlığımızı bir de onlar bozmasa olmuyor sanki. Konya’da geçen yaz 2500 TL’ye geçici yaptırmış idi birisi. 500 neye zam olmuş kullandıkları malzeme ip netten bakıyorum aldıkları ipin fiyatına falan el emeği mi alıyorlar kendilerince kendi özel giderlerine göre zam yapıyorlar tamam da el insaf bizim giderler de artıyor gelirimiz yok bi çoğumuzun nasıl yaptırcaz??Evet geçici ameliyat bile değil yani çok saçma napiyosa sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?