Tek kat yaptirdiniz dimi kizlar. Ben az önce fiyat bilgisi aldım asistanindan tek ve cift kat arasinda 1000 tl farkvar. Tek kat yaptirsak kesin sonuc olabilir mi o zaman neden cift kat kavramı var anlamiyorum
Ben tak kat yaptrdim sonuc da aldim ama baya zor oldu ilk iliski yani cift kat nasil olur bilemiyorum bence tek kat ideal ama doktor daha iyi bilir tabiki.. tek katti genelde sonuc alan digerleri konustuklarim da

Ben tak kat yaptrdim sonuc da aldim ama baya zor oldu ilk iliski yani cift kat nasil olur bilemiyorum bence tek kat ideal ama doktor daha iyi bilir tabiki.. tek katti genelde sonuc alan digerleri konustuklarim da
Senin gibi yaptirip sonuc alanlari görünce umutlaniyorum. Yaptirmadan ve islem sırasında psikolojin nasildi ya cok zpr bisey

Tek kat yaptirdiniz dimi kizlar. Ben az önce fiyat bilgisi aldım asistanindan tek ve cift kat arasinda 1000 tl farkvar. Tek kat yaptirsak kesin sonuc olabilir mi o zaman neden cift kat kavramı var anlamiyorum
Ben de genelde tek kat yapıyor diye biliyorum zaten bakıyo ve gereken işlemi sana söylüyor

Senin gibi yaptirip sonuc alanlari görünce umutlaniyorum. Yaptirmadan ve islem sırasında psikolojin nasildi ya cok zpr bisey
Psikolojim berbatti tabiki ama ben bu olayi cok uzun zaman once yasadim ondan biraz daha sogukkanliydim. Yani dirayetli olmak zorundayim die sartladim kendimi aglamadim. Ama dikim bitti yola ciktim eve geldigim aksam agladim sevincmi desem uzuntumu desem bilemedim. Cok degisikti hem artik hayatim kurtuldu dedim hem de sonuc alcakmiyim die soru isareti fln.. simdi bile duygulandim dusununce cozumu olmasi o kadar mukemmel biseyki ya bi hatanin esiri olcaktik az daha.

Tek yada çift kat olması ordaki oluşturdukları dokunun yani dikilen yerin tek veya çift kat olması mı cnm biliyor musun

Wp tan asistani ile iletisime geçtim fiyat listesi atti link halinde tek kat istiyorum dedim asistani hoca bakip karar veriyo demedi cnm herkese oluyo galiba
Hocayla da konus istersen o da detaylı bilgi verir. Sana genel liste fiyatlarını atmıştır kime ne yapıldığını hemen o şekilde açıklamaz bence zaten

Darisi basima cnm

Tek yada çift kat olması ordaki oluşturdukları dokunun yani dikilen yerin tek veya çift kat olması mı cnm biliyor musun
Canim o şöyleymis atiyorum tekte 8 dikis varsa ciftte 16 oluomus ayni yerlerden cift geciomus yani.. bana maviminval öyle demisti

2250 ise ne iyi hatta daha da düşürseler keşke para biriktirip yaptırmayı bekleyenler için biraz daha kolaylaşır enaZından belki de sesimizi duymuşlardır
Anaa duydularmi kiz eger dusurdulerse helal olsun dicek bisey yok. Az daha yardim edin biz yandk onlar yanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…