- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
2700 dü sanırım benim yanlış hatırlamıyorsam
Ogrenci indirimiyle benimki düsmustu sizin de indirimli halimi?Bızde 2.600 tl ye yaptırmıştık acaba suanda ne kadar oldu
Ben tak kat yaptrdim sonuc da aldim ama baya zor oldu ilk iliski yani cift kat nasil olur bilemiyorum bence tek kat ideal ama doktor daha iyi bilir tabiki.. tek katti genelde sonuc alan digerleri konustuklarim daTek kat yaptirdiniz dimi kizlar. Ben az önce fiyat bilgisi aldım asistanindan tek ve cift kat arasinda 1000 tl farkvar. Tek kat yaptirsak kesin sonuc olabilir mi o zaman neden cift kat kavramı var anlamiyorum
Senin gibi yaptirip sonuc alanlari görünce umutlaniyorum. Yaptirmadan ve islem sırasında psikolojin nasildi ya cok zpr biseyBen tak kat yaptrdim sonuc da aldim ama baya zor oldu ilk iliski yani cift kat nasil olur bilemiyorum bence tek kat ideal ama doktor daha iyi bilir tabiki.. tek katti genelde sonuc alan digerleri konustuklarim da
Ben de genelde tek kat yapıyor diye biliyorum zaten bakıyo ve gereken işlemi sana söylüyorTek kat yaptirdiniz dimi kizlar. Ben az önce fiyat bilgisi aldım asistanindan tek ve cift kat arasinda 1000 tl farkvar. Tek kat yaptirsak kesin sonuc olabilir mi o zaman neden cift kat kavramı var anlamiyorum
Psikolojim berbatti tabiki ama ben bu olayi cok uzun zaman once yasadim ondan biraz daha sogukkanliydim. Yani dirayetli olmak zorundayim die sartladim kendimi aglamadim. Ama dikim bitti yola ciktim eve geldigim aksam agladim sevincmi desem uzuntumu desem bilemedim. Cok degisikti hem artik hayatim kurtuldu dedim hem de sonuc alcakmiyim die soru isareti fln.. simdi bile duygulandim dusununce cozumu olmasi o kadar mukemmel biseyki ya bi hatanin esiri olcaktik az daha.Senin gibi yaptirip sonuc alanlari görünce umutlaniyorum. Yaptirmadan ve islem sırasında psikolojin nasildi ya cok zpr bisey
İndırımlı halı canım bızımkıOgrenci indirimiyle benimki düsmustu sizin de indirimli halimi?
Wp tan asistani ile iletisime geçtim fiyat listesi atti link halinde tek kat istiyorum dedim asistani hoca bakip karar veriyo demedi cnm herkese oluyo galibaBen de genelde tek kat yapıyor diye biliyorum zaten bakıyo ve gereken işlemi sana söylüyor
Tek yada çift kat olması ordaki oluşturdukları dokunun yani dikilen yerin tek veya çift kat olması mı cnm biliyor musunBen tak kat yaptrdim sonuc da aldim ama baya zor oldu ilk iliski yani cift kat nasil olur bilemiyorum bence tek kat ideal ama doktor daha iyi bilir tabiki.. tek katti genelde sonuc alan digerleri konustuklarim da
Canim indirimli 2250 dedi asistani bana sizin niye öyle fazla oldukiİndırımlı halı canım bızımkı
Hocayla da konus istersen o da detaylı bilgi verir. Sana genel liste fiyatlarını atmıştır kime ne yapıldığını hemen o şekilde açıklamaz bence zatenWp tan asistani ile iletisime geçtim fiyat listesi atti link halinde tek kat istiyorum dedim asistani hoca bakip karar veriyo demedi cnm herkese oluyo galiba
2250 ise ne iyi hatta daha da düşürseler keşke para biriktirip yaptırmayı bekleyenler için biraz daha kolaylaşır enaZından belki de sesimizi duymuşlardırCanim indirimli 2250 dedi asistani bana sizin niye öyle fazla olduki
Darisi basima cnmPsikolojim berbatti tabiki ama ben bu olayi cok uzun zaman once yasadim ondan biraz daha sogukkanliydim. Yani dirayetli olmak zorundayim die sartladim kendimi aglamadim. Ama dikim bitti yola ciktim eve geldigim aksam agladim sevincmi desem uzuntumu desem bilemedim. Cok degisikti hem artik hayatim kurtuldu dedim hem de sonuc alcakmiyim die soru isareti fln.. simdi bile duygulandim dusununce cozumu olmasi o kadar mukemmel biseyki ya bi hatanin esiri olcaktik az daha.
Yani sana tek kat olmaz diyebilir mi. Asistani ile wp tan yazistim benHocayla da konus istersen o da detaylı bilgi verir. Sana genel liste fiyatlarını atmıştır kime ne yapıldığını hemen o şekilde açıklamaz bence zaten
Ay bize niye oyle fazla oldu ya nasil ya resmen 2.600 verdik biz yavCanim indirimli 2250 dedi asistani bana sizin niye öyle fazla olduki
Canim o şöyleymis atiyorum tekte 8 dikis varsa ciftte 16 oluomus ayni yerlerden cift geciomus yani.. bana maviminval öyle demistiTek yada çift kat olması ordaki oluşturdukları dokunun yani dikilen yerin tek veya çift kat olması mı cnm biliyor musun
Bence duz 2000 bin yapsinlar herkes rahatca gitsin yazik gunah2250 ise ne iyi hatta daha da düşürseler keşke para biriktirip yaptırmayı bekleyenler için biraz daha kolaylaşır enaZından belki de sesimizi duymuşlardır
Listede 2500 yaziyor nakit indirimi ile 2250 oluyormus cnmAy bize niye oyle fazla oldu ya nasil ya resmen 2.600 verdik biz yav
Anaa duydularmi kiz eger dusurdulerse helal olsun dicek bisey yok. Az daha yardim edin biz yandk onlar yanmasin2250 ise ne iyi hatta daha da düşürseler keşke para biriktirip yaptırmayı bekleyenler için biraz daha kolaylaşır enaZından belki de sesimizi duymuşlardır
Canim nie öyle oldu hakkaten konusmadinizmi onden? Ben konustum hatta hatrliyorum 30 tl mi ne kusurat vardi onu da almayin artik fln demistimAy bize niye oyle fazla oldu ya nasil ya resmen 2.600 verdik biz yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?