senin işinde zor ne diyeyim bugün berbat bir gün geçirdim Allah senden razı olsun yüzüme tebessüm geldi


Hep ciddi uyarı mı yapacağım, keyifsiz geçen günün ardından biraz olsun tebessüm de ettirmişsem ne mutlu, bilseydim gün içinde biraz kafanızı dağıtmanızı sağlardım, istediğiniz espri olsun, bizde bolca var

Allah hepimizden razı olsun
 
Arkadaşlar siz zor durumda olan kadınlarsiniz zaten toplumdaki bazı insanlar yeteri kadar eleştiri yapıyor. Bir de siz iyice birbirinizi yıpratiyosunuz konuya mesaj attığım için bildirim geliyor. baktım biraz kızlar herkes kendi doktorunun en iyisi olduğunu düşünmek ister. Ama bu yaparken diğer kızlarin kafası karışıyor. Üzülüyor. Kim kime yaptırmak isterse yapar. Ve üstelik sonuç almamışken yüzde 100 kelimeler dışardan biri olarak reklam gibi algılanıyor
 
Anlatamayanlara hoş geldin :) :) ben de çok kez ifade ettim ama şu forum konusunu amacına yönelik değil de övgü ya da yerme şeklinde kullanılmasına engel olamadım canım. Dilerim dışarıdan biri olarak sana hak verirler :)
 
Hilal bizlerin arkadaslari bizden daha iyi biliyo gibi konusuyo insanlar anlamiyorum
 
Herkes kendi doktoruna güvenir tabi ki bu çok normal ama birine güvenirken diğerlerini yermek çok gereksiz. Amac yardım etmek süreci paylaşmak olmali. Herkesin bir tarzı var herkes aynı olamaz. Burada amaç yardım etmek destek vermek olmali. Daha sonuç alınmadan kesin konuşmak iyi değil bence.
 

Reklam yapanlar genelde sonuc aldım kanamam oldu dıyor cnm:)
 
Bence bu kendi doktorunu övmek meselesi bıraz piskolojık
Kendı dokruna güvenınce kesın kanamam olcak kesın olcak
Cünkü kendı doktoruna guvenmek ıstıyor ınsanlar bu burdakı herkesde böyle

Burdakı bütün kızlar hepsıde böyle
 
Canım burada strateji hep aynı. önce Harun Bey ve Akın Bey e övgüler yağar sonra Harun bey pahalı denir Akın bey ön plana atılır. Sonra işlem yapabilen tek doktor Akın bey olur. Turgay bey en başından beri karalanır, akın bey dikkat çekilmesin diye övülür ama pahalıdır denir. E herkes de üçün beşin lafını yapmayacak maddi gelire sahip değil sonuçta böylelikle çaktırmadan akın bey empoze edilir :) Bu 3 doktordan da olumlu sonuç alan çok insan var demek işlemi kime yaptıracağınıza kendiniz karar verin diyebilmek zor gelir. Neden böyle anlamadım hiç... herkes hür iradesiyle yapmalı kesinlikle kime yaptıracaksa önemli olan şu seçenekler var diyebilmek, destek olmak ama lafa gelince vebal denir. Tek doktorun varlığına inandırmak vebal değil galiba ya da kul işlemine sonuç almadan %100 diyebilmek. Ki bence kanama olsa bile kimse için %100 denmemeli.
 
Çok haklısınız, bu tip topiklerinde amacı ne reklam ne karalama, insanlar geçirdikleri operasyon süreciyle ilgili bilgi alışverişi yapsınlar, birbirlerine destek olsunlar diye açıldı konu, kaldı ki ister hymenoplasty, ister kbb operasyonu, ister doğum olsun yani kısaca tıbbı ilgilendiren, doktorlardan tıbbi yardım aldığımız hiçbir konuda 100'de 100 başarı diye birşey söz konusu değildir, siz ve ben aynı doktora aynı işlemi yaptırsak belki siz çok memnun kalacaksınız bense hiç hoşnut olmayacağım, çünkü hepimizin acı eşiği farklı, vücudumuzun cerrahi işlemlere verdiği tepki farklı, doktordan beklentileri farklı.

Üstelik bu gibi topiklere bakarak bir doktora gözü kapalı operasyon yaptırmak yanlıştır, mutlaka kendiniz gidip konuşmalı, aklınıza takılan soruları sorup cevaplar sizi ne kadar tatmin ediyor ölçüp tartmalısınız, ben şimdi burada x ilaç iyi geliyor desem bana iyi gelen ilacı gözü kapalı herkesin kullanması ne derece doğrudur? Bana iyi gelen ilaç sizde alerji yapabilir, böbrek hasarı yaratabilir, kalp ritminizi bozabilir, sağlık başkalarının ağzından çıkacak tavsiyeyle riske atılmaz, ki bu tip işlemlere az buz harcama da yapılmıyor.

 
Duygularima tercüman...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…