Biz iyi pazarlikciyiz Ay ne yapalim biz zor bulduk diger kizlara yazik para skntisi ceken kizlar var ya denklestiremeyen bari onlar strese girmesin
Aynen öyle ne yollar ariodum para bulmak icin nelee dusundum neler ya. Sonra is bulsum sükür de hemen iki maasi toplayip attim kenara insallah herkesin yolunu acar Allah bi sekilde cikis yolu gosterio kurban oldugum iste :)

Aynen öyle ne yollar ariodum para bulmak icin nelee dusundum neler ya. Sonra is bulsum sükür de hemen iki maasi toplayip attim kenara insallah herkesin yolunu acar Allah bi sekilde cikis yolu gosterio kurban oldugum iste :)
İnşallah ya :/ valla fiyat düşmüş demek forumu okudular belki diye düşündüm valla sağolsunlar en azından fiyat 3500e göre çok iyiii

Evet parayi denklestirmek cok zor oluyo allah yardim etsin herkse zor bisey ya yasadigimiz icin biliyoruz

Seni biliyorum bebeğim başka yok mu :) aman saldım ben de girip bakmıyorum bile olursa olur olmazsa olmaz sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor şimdi bana
:) valla ben de hiç yaşamamışım gibi aslında... yaşadıklarım yok gibi fakat işleme mecbur gibi... değişik bir psikoloji. Hoş geldiiin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…