- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Benim bildigim sana bagli o tercih meselesi. Bide genelde kilolulara yapiomus ciftiYani sana tek kat olmaz diyebilir mi. Asistani ile wp tan yazistim ben
Hmm dikişler çift yani anladım cnmCanim o şöyleymis atiyorum tekte 8 dikis varsa ciftte 16 oluomus ayni yerlerden cift geciomus yani.. bana maviminval öyle demisti
Konusmustuk kuzum indirimle o fiyata dustuler aman hayatin kazigi hep bize hep bize yaCanim nie öyle oldu hakkaten konusmadinizmi onden? Ben konustum hatta hatrliyorum 30 tl mi ne kusurat vardi onu da almayin artik fln demistim
Bizde yalniz pazarliga bagladik olayiBence duz 2000 bin yapsinlar herkes rahatca gitsin yazik gunah
Canim bi ara zam gelmistiya belki o zamana denk geldiniz siz.. simdi de indirim yapildi demekki ama cok iyi olmus 3500e dogru gidiyodu yani fiyatlarKonusmustuk kuzum indirimle o fiyata dustuler aman hayatin kazigi hep bize hep bize ya
Biz iyi pazarlikciyizBizde yalniz pazarliga bagladik olayi
Aynen cnm biz çektik onalr çekmesinBiz iyi pazarlikciyizAy ne yapalim biz zor bulduk diger kizlara yazik para skntisi ceken kizlar var ya denklestiremeyen bari onlar strese girmesin
Ciddi mi :OCanim indirimli 2250 dedi asistani bana sizin niye öyle fazla olduki
Aynen öyle ne yollar ariodum para bulmak icin nelee dusundum neler ya. Sonra is bulsum sükür de hemen iki maasi toplayip attim kenara insallah herkesin yolunu acar Allah bi sekilde cikis yolu gosterio kurban oldugum iste :)Biz iyi pazarlikciyizAy ne yapalim biz zor bulduk diger kizlara yazik para skntisi ceken kizlar var ya denklestiremeyen bari onlar strese girmesin
İnşallah ya :/ valla fiyat düşmüş demek forumu okudular belki diye düşündüm valla sağolsunlar en azından fiyat 3500e göre çok iyiiiAynen öyle ne yollar ariodum para bulmak icin nelee dusundum neler ya. Sonra is bulsum sükür de hemen iki maasi toplayip attim kenara insallah herkesin yolunu acar Allah bi sekilde cikis yolu gosterio kurban oldugum iste :)
Benden haberin vardi galibaUzun zamandır yoktum neler konuşulmuş bu kadar yaaaa. Olumlu sonuç alan var mı kızlar aranızda işlemi yaptırmış olanlar için kimseden haberim yok benim ya okuyamadım da mesajları
Aynen cok ucmustu yoksa fiyatlar yaCanim bi ara zam gelmistiya belki o zamana denk geldiniz siz.. simdi de indirim yapildi demekki ama cok iyi olmus 3500e dogru gidiyodu yani fiyatlar
Evet ciddiymisCiddi mi :O
Evet parayi denklestirmek cok zor oluyo allah yardim etsin herkse zor bisey ya yasadigimiz icin biliyoruzAynen öyle ne yollar ariodum para bulmak icin nelee dusundum neler ya. Sonra is bulsum sükür de hemen iki maasi toplayip attim kenara insallah herkesin yolunu acar Allah bi sekilde cikis yolu gosterio kurban oldugum iste :)
Canim fiyatta indirime gitmisler galibaben 2700 ama öğrenci değilim o fark ettiriyor heralde
Seni biliyorum bebeğim başka yok mu :) aman saldım ben de girip bakmıyorum bile olursa olur olmazsa olmaz sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor şimdi banaBenden haberin vardi galiba
:) valla ben de hiç yaşamamışım gibi aslında... yaşadıklarım yok gibi fakat işleme mecbur gibi... değişik bir psikoloji. Hoş geldiiin buaradaSeni biliyorum bebeğim başka yok mu :) aman saldım ben de girip bakmıyorum bile olursa olur olmazsa olmaz sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor şimdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?