- 2 Şubat 2019
- 31
- 29
- 8
- 32
Bende bir şey olmamıştır dikiş atsa çok ciddi kanardı yanlış mı düşünüyorumkızlar ben işlemi yaptıralı 15 gün oldu dün gece de sabah da lavoya gittiğimde büyük tuvaletimi yaptım ve ıkınma falan olmadı ama dikiş yerlerinden açık kırmızı kan gördüm peçetede damla gibi akmıyor sadece hafif kanama şeklinde benim derim incedir zaten sizce tutar mı bir şey olmuş mudur . Bu arada ben çalışıyorum ve mecburen çok yoruluyorum mesela dün gündüz de bir ara çok ağrım oldu ne yapacağım ben bilmiyorum
Cnm birsey olmaz kanaman aşırı olmadığı sürece bir sey ifade etmiyor dert etmekızlar ben işlemi yaptıralı 15 gün oldu dün gece de sabah da lavoya gittiğimde büyük tuvaletimi yaptım ve ıkınma falan olmadı ama dikiş yerlerinden açık kırmızı kan gördüm peçetede damla gibi akmıyor sadece hafif kanama şeklinde benim derim incedir zaten sizce tutar mı bir şey olmuş mudur . Bu arada ben çalışıyorum ve mecburen çok yoruluyorum mesela dün gündüz de bir ara çok ağrım oldu ne yapacağım ben bilmiyorum
çok olmuyor ama insan üzülüyor hem maddi hem manevi zor süreçler geçiriyorum zatenCnm birsey olmaz kanaman aşırı olmadığı sürece bir sey ifade etmiyor dert etme
Geçmiş olsun bende ona gitmeyi planliyorum. Kontrole gidecek misinEvet 9 ocakta
Geçecek inşallah bugün cuma Allah bi kolaylik verecek dua et bolca cnm hepimiz takiyoz kafayaRüyalarıma giriyor sürekli bilinçaltımda olduğu için sanırım o geceyi görüyorum psikolojim hiç iyi değil hiç
İçin rahat edecekse bi telefonla sor cnm doktoruna yada kontrole gitmeyi bekleçok olmuyor ama insan üzülüyor hem maddi hem manevi zor süreçler geçiriyorum zaten
onlar da görmeden birşey diyemiyorlar kontrolü bekleyeceğim artıkİçin rahat edecekse bi telefonla sor cnm doktoruna yada kontrole gitmeyi bekle
Ben de aksi durum olduğunu düşünmüyorum canomsun da sen gibi olmuştu hatta işlemin aynı dönemleri bana foto attı gayet tutmuş gözüküyor panik yapma canımonlar da görmeden birşey diyemiyorlar kontrolü bekleyeceğim artık
Aynen dua etmekten başka yapacak bisey yok Allahim yardim etsin hepimize inşallah canımGeçecek inşallah bugün cuma Allah bi kolaylik verecek dua et bolca cnm hepimiz takiyoz kafaya
Canım aynı bırebır aynısı bende de oldu şakın korkma hıcbırsey olmamıstır sen yine dıkkat etmeye devam et benım kı suanda tuttu 15. Gunumde benımdee peçeteye kan gelmstıkızlar ben işlemi yaptıralı 15 gün oldu dün gece de sabah da lavoya gittiğimde büyük tuvaletimi yaptım ve ıkınma falan olmadı ama dikiş yerlerinden açık kırmızı kan gördüm peçetede damla gibi akmıyor sadece hafif kanama şeklinde benim derim incedir zaten sizce tutar mı bir şey olmuş mudur . Bu arada ben çalışıyorum ve mecburen çok yoruluyorum mesela dün gündüz de bir ara çok ağrım oldu ne yapacağım ben bilmiyorum
inşallah ben de seni hatırladım bir de çok kanama olmayınca sağlam durmaya çalışıyorum işteCanım aynı bırebır aynısı bende de oldu şakın korkma hıcbırsey olmamıstır sen yine dıkkat etmeye devam et benım kı suanda tuttu 15. Gunumde benımdee peçeteye kan gelmstı
Canim bakma zayen daha yeni seninCumartesi yapıştırmış 6 gün fln oldu, iz dediğiniz ne oluyor ben iz fln göremedim kendimde gerçi o kadar bakamadım da
Canim canomunda oyle olmustu oda cok korkmstu am tuttu onunki o yuzden sakin korkma bitti gitti diye dusunme bissy olmaz dikkat etmeye devam et senkızlar ben işlemi yaptıralı 15 gün oldu dün gece de sabah da lavoya gittiğimde büyük tuvaletimi yaptım ve ıkınma falan olmadı ama dikiş yerlerinden açık kırmızı kan gördüm peçetede damla gibi akmıyor sadece hafif kanama şeklinde benim derim incedir zaten sizce tutar mı bir şey olmuş mudur . Bu arada ben çalışıyorum ve mecburen çok yoruluyorum mesela dün gündüz de bir ara çok ağrım oldu ne yapacağım ben bilmiyorum
Kiz korkma canosumunda olmustu onunki tuttu sende korkma dikkat etmeye devam seninkide tutcakinşallah ben de seni hatırladım bir de çok kanama olmayınca sağlam durmaya çalışıyorum işte
Kizlae birbirinizi korkutmayin bozulmada kan yogun gelir bi damla kan olmasini normal sayiyolr korkmayin rahat olun saglam dikiliyo sonucta durduk yere bisey olmazBende bir şey olmamıştır dikiş atsa çok ciddi kanardı yanlış mı düşünüyorum
Yok canım ben. Bırde o donem hatırlıyorsan kabız olmustum cok fazla ıkınmmama rağmen bır tl büyüklükte peçetedeye gelmıstı benımde 15. Günümde oldu sakın kendını bırakma hıcbırsey olmamıstır hatta bugunbu sabah nelıze dedjm nasıl korkmustum ogun ıyıkıde bırakmamısım kendımı dedım sımdı senı gorunce hemen yazıyım dedıminşallah ben de seni hatırladım bir de çok kanama olmayınca sağlam durmaya çalışıyorum işte
Bisey olmaz canim ayni durumu yasayanalar varonlar da görmeden birşey diyemiyorlar kontrolü bekleyeceğim artık
canım çok sağolYok canım ben. Bırde o donem hatırlıyorsan kabız olmustum cok fazla ıkınmmama rağmen bır tl büyüklükte peçetedeye gelmıstı benımde 15. Günümde oldu sakın kendını bırakma hıcbırsey olmamıstır hatta bugunbu sabah nelıze dedjm nasıl korkmustum ogun ıyıkıde bırakmamısım kendımı dedım sımdı senı gorunce hemen yazıyım dedım
Gideceğim evet ama şuan zamani belli değil.Geçmiş olsun bende ona gitmeyi planliyorum. Kontrole gidecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?