Bende bir şey olmamıştır dikiş atsa çok ciddi kanardı yanlış mı düşünüyorum

Cnm birsey olmaz kanaman aşırı olmadığı sürece bir sey ifade etmiyor dert etme

onlar da görmeden birşey diyemiyorlar kontrolü bekleyeceğim artık
Ben de aksi durum olduğunu düşünmüyorum canomsun da sen gibi olmuştu hatta işlemin aynı dönemleri bana foto attı gayet tutmuş gözüküyor panik yapma canım

Canım aynı bırebır aynısı bende de oldu şakın korkma hıcbırsey olmamıstır sen yine dıkkat etmeye devam et benım kı suanda tuttu 15. Gunumde benımdee peçeteye kan gelmstı

Canim canomunda oyle olmustu oda cok korkmstu am tuttu onunki o yuzden sakin korkma bitti gitti diye dusunme bissy olmaz dikkat etmeye devam et sen

inşallah ben de seni hatırladım bir de çok kanama olmayınca sağlam durmaya çalışıyorum işte
Yok canım ben. Bırde o donem hatırlıyorsan kabız olmustum cok fazla ıkınmmama rağmen bır tl büyüklükte peçetedeye gelmıstı benımde 15. Günümde oldu sakın kendını bırakma hıcbırsey olmamıstır hatta bugunbu sabah nelıze dedjm nasıl korkmustum ogun ıyıkıde bırakmamısım kendımı dedım sımdı senı gorunce hemen yazıyım dedım

canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…