Yoğun tempo devam sen ne yapıyorsun kuzum nasilsinKızlar napıyorsunuz
Bende bu aralar ıs yerınde çok yoğunum gün nasıl gecıyor anlamadım sen nasıl oldunYoğun tempo devam sen ne yapıyorsun kuzum nasilsin
Inan bende hem iş hem ev hazırlıkları derken kendime vakit ayıramıyorum daha iyiyim çok şükür canım kontrole geldiginizde gelicem sizinle.❤❤❤☺Bende bu aralar ıs yerınde çok yoğunum gün nasıl gecıyor anlamadım sen nasıl oldun
Cnm zaten kimse emin olmada n bıçak altına yatmaz :)KIzlar merhaba yazacaklarım belki biraz yardımcı olur ben bu olay başıma geldikten sonra hiç doktora gitmemiştim dün karar verip doktora gittim kızlık zRı kontrolü için daha önce bu forumda da adı geçen bir doktora gittim kontrole kendide dikim yapıyor normalde baktı ve sen bakiresin sadece zedelenme olmuş dedi bu olayı bir kere falan yaşayanlar falan ya da diğerleri direk dikime gitmesinler bence önce bir muayene olun belkide hiç gerek kalmıcaktır..
Esnek zarı olup işlem olanlar da oldu :)Cnm zaten kimse emin olmada n bıçak altına yatmaz :)
ben söyledim ama sizin dediğiniz gibi olmadı ne yazıkki tamamiyle karşıdaki kişinin mantığıyla alakalıarkadaşlar evliliğiniz görücü usulü değilsye yaptırmayın ben çok düşündüm ve sevgilime söyledim hiç sorun yapmadı zaten dışarda görüşüyoruz öyle kullanacak biri değil çok anlayışlı biri. sizi seven erkek böyle kabul eder başınıza da kakmaz
arkadaşlar evliliğiniz görücü usulü değilsye yaptırmayın ben çok düşündüm ve sevgilime söyledim hiç sorun yapmadı zaten dışarda görüşüyoruz öyle kullanacak biri değil çok anlayışlı biri. sizi seven erkek böyle kabul eder başınıza da kakmaz
İnşallah sonsuza kadar aynı fikirde istikrarlı kalır ve musmutlu olursunuzarkadaşlar evliliğiniz görücü usulü değilsye yaptırmayın ben çok düşündüm ve sevgilime söyledim hiç sorun yapmadı zaten dışarda görüşüyoruz öyle kullanacak biri değil çok anlayışlı biri. sizi seven erkek böyle kabul eder başınıza da kakmaz
Inşallah hep böyle devam eder sana karşı bakışı ama bende dahil olmak üzere burada pek çok arkadaş eminim ki söyleme yoluna gitmişlerdir sonucu ağır oluyor herkes anlayışlı karşılamıyor hiç kimse istemez bunu yapmayı yaptırmayı ama bakış acısı değişebilir ben göze alamam inşallah sizinki hep böyle devam ederarkadaşlar evliliğiniz görücü usulü değilsye yaptırmayın ben çok düşündüm ve sevgilime söyledim hiç sorun yapmadı zaten dışarda görüşüyoruz öyle kullanacak biri değil çok anlayışlı biri. sizi seven erkek böyle kabul eder başınıza da kakmaz
Bende turgay beye yaptırmak istiyorum ama bazı mesajları görünce tedirgin oldum yardım edin lütfen kararsız kaldım özelden mesaj attim dönerseniz sevinirimyaa senin ben bütün mesajlarını okudum bi yıl sonra olmstu dmii? bende ona yaptrdım dua et nolur hep sizin yazdklarnzla gttm ona.. sen kontrole de gtmemiiştin? öyle evlenmstn dimi
Bende turgay beyi düşünüyorum lütfen yardım edin çok tedirginimGece kusu ben de turgay beye oldm canim akinti icerde kalanlar akio snrim bazem oluyor o boyle sivimsi bisi geliyor ilk zamanlar dusunu da normal al kuzum ust dudaklari hafif actir yika bogaz manzarasj ne guzel canim ben 9 gun buyuk tuvalet yaomadim o surup bana gaz yapti olur olmadik yerde gazim geliodu heosi gecti ya sukirler olsun heoimiz daha iyi olucaz Allahin izni ile.
Cnm neden tedirgin oldun bende turgay beyi düşünüyorumBende turgay beyi düşünüyorum lütfen yardım edin çok tedirginim
Tabiki istedigini sorabilirsinBende turgay beye yaptırmak istiyorum ama bazı mesajları görünce tedirgin oldum yardım edin lütfen kararsız kaldım özelden mesaj attim dönerseniz sevinirim
Kime yaptırdın canım senYa kizlar ben islem yaptirali 6 hafta oldu. 29 unda adet olmam gerekiyordu ama cok gecikti sızısı var ama insan yine de korkuyor stresten bu kadar gecikmeso normal mi sizce ?
Gecikir tabi canim adet dönemi en kucuk biseyden bile etkilenio yani benim oyle.. maydonz suyu adacayi falan ic galiba onlar geciikince faydaliydi adacayi bi kere faydali olmustu banaYa kizlar ben islem yaptirali 6 hafta oldu. 29 unda adet olmam gerekiyordu ama cok gecikti sızısı var ama insan yine de korkuyor stresten bu kadar gecikmeso normal mi sizce ?
Gecikir tabi canim adet dönemi en kucuk biseyden bile etkilenio yani benim oyle.. maydonz suyu adacayi falan ic galiba onlar geciikince faydaliydi adacayi bi kere faydali olmustu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?