Benim başta esnek doğal çentikli dendi sonra yırtılmış dendi kanamam hiç olmadı geçici ile bir kaç dikiş atalım demişti doktor düğün öncesi demek ki olabiliyor ki ince kenarlı benim zar anladığım kadarıylaKızlar içimi rahattınız çok teşekkür ederim
Doğal hali kanama olmuyo işte aslında avantajlı olman lazım ama yok işte o anlayış nerede insanlarda senin o zaman mecbur geçici mı olacakBenim başta esnek doğal çentikli dendi sonra yırtılmış dendi kanamam hiç olmadı geçici ile bir kaç dikiş atalım demişti doktor düğün öncesi demek ki olabiliyor ki ince kenarlı benim zar anladığım kadarıyla
Herkes bütün hepsi yaparım diyor aslında o kadar iyi denilen doktor neden yapamam dedi ki ama kalıntı olmasına sevindimÇok teşekkürler yorumlar için inşallah tutar
Geçici için bende baktım ama düğün stresi zaten kaç aydır var o arada onu yaptıramam bir de harun hoca öyle çok ağrılı olur ve garanti değil ben yapmam demişti korktum vazgeçtim ama 2 doğuma kadar bile kalıntı oluyor ve yapılıyormuş.
Ah bilsem canım toplumuDoğal hali kanama olmuyo işte aslında avantajlı olman lazım ama yok işte o anlayış nerede insanlarda senin o zaman mecbur geçici mı olacak
Herkes bütün hepsi yaparım diyor aslında o kadar iyi denilen doktor neden yapamam dedi ki ama kalıntı olmasına sevindim
O Harun beyin stili sanırım kalıcı işlem geçiciye göre daha eski bir işlem olmasa o zamanlar olmazdı ben garanti olduğunu düşünüyorum bir sürü doktora sordum geçici gününü geçirmezsen garanti dedi canım. Tecrübeli doktor her işlemde önemli tabi kiÇok teşekkürler yorumlar için inşallah tutar
Geçici için bende baktım ama düğün stresi zaten kaç aydır var o arada onu yaptıramam bir de harun hoca öyle çok ağrılı olur ve garanti değil ben yapmam demişti korktum vazgeçtim ama 2 doğuma kadar bile kalıntı oluyor ve yapılıyormuş.
Ama 2 ay oldu ne kadar kurutsam aynı hemen su gibiAkıntısı olan kizlar tutmasi icin o bölgenin kuru olmasi gerekiyor diye biliyorum korkutmak istemem ama sıkıntı olabilir mi ya
Doktoruna sor bence canımAma 2 ay oldu ne kadar kurutsam aynı hemen su gibi
Canim benim iki ayi gecti bi ara durmustu simdi yine akintim olmaya basladiAkıntısı olan kizlar tutmasi icin o bölgenin kuru olmasi gerekiyor diye biliyorum korkutmak istemem ama sıkıntı olabilir mi ya
Bu durumda orayi kuru tutmak imkansiz benceAkıntısı olan kizlar tutmasi icin o bölgenin kuru olmasi gerekiyor diye biliyorum korkutmak istemem ama sıkıntı olabilir mi ya
Gidince sorucam doktora yok canim benim kokulu fln degil su gibi bazen daha kati gidincr sorcam kokulu olunca rengi degisik olunca mantar yada enfeksiyon kaynakli oluyo biliyorumKokulu yada çok sarimtrak ise enfeksiyon kaynakli olabilir yada bu gibi islemlerde normal bisey bakilacak olursa tek kiside yok sorun. Bencede bi doktorunuza danismada fayda var iciniz rahat etsin
Evet o cok su icirtiyo insanafaydası olabilir canım :) ama susuz gezme
Yok canim bende koku fln yok normal akinti sadece cok fazla oluyo dogru iyi temizleyip ve hijyene cok dikkat edilmedi ediyorumda gerciOrası zaten kuru olmaz ki canlar akıntı herkeste oluyor önemli olan bakteri olup olmaması enfeksiyon olmaması. Normal akıntıysa dert etmeyin sorun oluşturmaz her WC sonrası iyi kurulayın sık çamaşır değiştirin tamam
Aynen kızlar oranın kuru olması için hiç akıntı olmaması gerek dış bölge tabiki kuru tutulabilir ama iç kısım imkansız yani bunun dışında akıntı tutup tutmamayı engelleyen birsey degil ben doktoruma sormuştum akıntım cok olur diye engeller mi diye hayır demişti önemli olan kokusuz ve renginin normal olmasıOrası zaten kuru olmaz ki canlar akıntı herkeste oluyor önemli olan bakteri olup olmaması enfeksiyon olmaması. Normal akıntıysa dert etmeyin sorun oluşturmaz her WC sonrası iyi kurulayın sık çamaşır değiştirin tamam
Benimki de kokusuz sefaf renkteAynen kızlar oranın kuru olması için hiç akıntı olmaması gerek dış bölge tabiki kuru tutulabilir ama iç kısım imkansız yani bunun dışında akıntı tutup tutmamayı engelleyen birsey degil ben doktoruma sormuştum akıntım cok olur diye engeller mi diye hayır demişti önemli olan kokusuz ve renginin normal olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?