Benim hayatımı çok etkiledi ya hiç bişey yapamıyorum en rahat olduğum zaman yattığım zaman
Ağrı acı mı oluyor canım işlem olmadım çok bilmiyorum ama buradaki başka arkadaşları o kadar bunaltmamıştı işe falan gidebilmişlerdi. Ne kadar oldu senin işlem olalı?

Ağrı acı mı oluyor canım işlem olmadım çok bilmiyorum ama buradaki başka arkadaşları o kadar bunaltmamıştı işe falan gidebilmişlerdi. Ne kadar oldu senin işlem olalı?
Benim cumartesi oldu , o gün hiç ağrı olmadı kanamada neredeyse çok az denecek kadar azdı, hatta ben ağrı kesici bile almadım, pazar tüm gün dinledim
Pazartesi işe geldim bir gariplik olduğu kesinlikle belli oluyor, üstelik üst seviye özen gösteriyorsun ister istemez bilinç altından dolayı ve bu beni çok sıktı sanırım bu kendimi sıkmamdan dolayı da ağrım oluyor, ne zaman geçecek ne zaman bacağımı özgürce hareket ettiricem gibi şeyler düşünüyorum

Sabret bugünler de geçecek zaten 2.hafta bitsin ağrıyı bu kadar hissetmezsin canım

kızlar ben işlemi yaptıralı 15 gün oldu dün gece de sabah da lavoya gittiğimde büyük tuvaletimi yaptım ve ıkınma falan olmadı ama dikiş yerlerinden açık kırmızı kan gördüm peçetede damla gibi akmıyor sadece hafif kanama şeklinde benim derim incedir zaten sizce tutar mı bir şey olmuş mudur . Bu arada ben çalışıyorum ve mecburen çok yoruluyorum mesela dün gündüz de bir ara çok ağrım oldu ne yapacağım ben bilmiyorum

Bende ilk iki gün şeke gibi kan geldi sonra hiç gelmedi. Bi doktoruna sorsan mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…