- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Özelden mesaj atan olmadimi pekiÖyle tabi canım da işte dönüp bizi rahatlatsaydı iyi olurdu
Aynen katılıyorum sanaÖyle tabi canım da işte dönüp bizi rahatlatsaydı iyi olurdu
Bu hilalin kanamasi oldumu anlamadim
Bende öyle düşünüyorum aslında bir sorun olsa döner dolaşır buraya gelirdi inşallah da düşündüğümüz gibidirHilalin eski mesajlarını bir kez daha okudum, benim fikrim kanaması olduğu yönünde.. çünkü eşi ile gerdekte sorun yaşamış olsa idi yine döneceği yer bu sayfalar olurdu. Zaten erkekler dar bir bayanın bekaretini sorgulamıyorlar , kolay ilişkiye girip kan gelmez ise büyük problem olur. Mesela esnek kızlık zarı olanlar ağızlarıyla kuş tutsalar ilk sefer olduğuna inandıramazlar.
Hadi hayırlısı bizleri merakta bırakma bende ona gidicem be olur yaz buraya allah yardım etsin ücreti ne kadar canım konuştun muKızlar haftaya salı turgay hocaya yaptırıyorum randevu aldım
Yazarim insallah amin cnm. Evet nakit 2250 yeHadi hayırlısı bizleri merakta bırakma bende ona gidicem be olur yaz buraya allah yardım etsin ücreti ne kadar canım konuştun mu
Ama korkuyorum cokkkYazarim insallah amin cnm. Evet nakit 2250 ye
Rabbim yardımcın olsun inşallah sen de atlat tez eldenAma korkuyorum cokkk
Girmiyor ki foruma canımÖzelden mesaj atan olmadimi peki
Ins cnm Allah kimseye vermesin bu derdi. Sen neye karar verdinRabbim yardımcın olsun inşallah sen de atlat tez elden
Parayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacakIns cnm Allah kimseye vermesin bu derdi. Sen neye karar verdin
Turgay hoca uygun fiyatta cnm şu ara belki firsat olmaz baska ins denklestirirsin hemenParayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacak
İnşallah canım bakalım becerebilecek miyimTurgay hoca uygun fiyatta cnm şu ara belki firsat olmaz baska ins denklestirirsin hemen
Zaten bi cesaret gemileri yakinca oluyo cnm cok düşündükçe depresyona giriyorsun arrik depresyon icin bile mecalim kalmadi benimİnşallah canım bakalım becerebilecek miyim
Rabbim hepimize kurtuluşu nasip etsin inşallah ben de oldukça bunaldım mecalim kalmadı dilerim atağa geçecek nakiti bulurum bir şekildeZaten bi cesaret gemileri yakinca oluyo cnm cok düşündükçe depresyona giriyorsun arrik depresyon icin bile mecalim kalmadi benim
Aynen senin gibiyim kuzum im bu aralar bi sıkılıyo sanki yapamıcakmısım gbi çnkü para denkleşmiyo iş yok güç yok Allahım yardım et bizlereParayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacak
Amin inşallah canım zaten para denkleşse bi.. düğün yakın mıydı senin canım?Aynen senin gibiyim kuzum im bu aralar bi sıkılıyo sanki yapamıcakmısım gbi çnkü para denkleşmiyo iş yok güç yok Allahım yardım et bizlere
Aynen senin gibiyim kuzum im bu aralar bi sıkılıyo sanki yapamıcakmısım gbi çnkü para denkleşmiyo iş yok güç yok Allahım yardım et inşallah allah bulursun7z canım allah yardımcınız olsun bende parayı denkleştirdim gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?