Bu hilalin kanamasi oldumu anlamadim

Hilalin eski mesajlarını bir kez daha okudum, benim fikrim kanaması olduğu yönünde.. çünkü eşi ile gerdekte sorun yaşamış olsa idi yine döneceği yer bu sayfalar olurdu. Zaten erkekler dar bir bayanın bekaretini sorgulamıyorlar , kolay ilişkiye girip kan gelmez ise büyük problem olur. Mesela esnek kızlık zarı olanlar ağızlarıyla kuş tutsalar ilk sefer olduğuna inandıramazlar.

Bende öyle düşünüyorum aslında bir sorun olsa döner dolaşır buraya gelirdi inşallah da düşündüğümüz gibidir

Ins cnm Allah kimseye vermesin bu derdi. Sen neye karar verdin
Parayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacak

Turgay hoca uygun fiyatta cnm şu ara belki firsat olmaz baska ins denklestirirsin hemen

Zaten bi cesaret gemileri yakinca oluyo cnm cok düşündükçe depresyona giriyorsun arrik depresyon icin bile mecalim kalmadi benim
Rabbim hepimize kurtuluşu nasip etsin inşallah ben de oldukça bunaldım mecalim kalmadı dilerim atağa geçecek nakiti bulurum bir şekilde

Aynen senin gibiyim kuzum im bu aralar bi sıkılıyo sanki yapamıcakmısım gbi çnkü para denkleşmiyo iş yok güç yok Allahım yardım et bizlere

Aynen senin gibiyim kuzum im bu aralar bi sıkılıyo sanki yapamıcakmısım gbi çnkü para denkleşmiyo iş yok güç yok Allahım yardım et bizlere
Amin inşallah canım zaten para denkleşse bi.. düğün yakın mıydı senin canım?

Bi cesaret git artık canım sen de gün geçtikçe zor oluyo psikolojik. Geçiciye ihtimal vermiyorsanız yapacak bir şey yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…