İnşallah alırsın sen de diğerleri gibi canım. Valla napcaz bilmiyorum da Rabbim yol göstersin işimizi kolaylaştırsın inşallah

İnşallah alırsın sen de diğerleri gibi canım. Valla napcaz bilmiyorum da Rabbim yol göstersin işimizi kolaylaştırsın inşallah
İnşallah canım rabbim kimseyi darda bırakmasın çaresizlik çok kötü dilerim allahtan bu durumumuza sebep olanlar gün yüzü görmesin

İnsâllah canım rabbim hepimizi afettsin yüzümüze baksın bende gidicem mart gibi hayırlısı ile kurtulacaz kaç kişi sonuç aldı rabbim yardımcımız olsun

Hangisi hayırlısıyla senin için o olsun cnm inş en kısa zamanda birikir paran Allah yardım etsin inş tüm yaptırmayı bekleyenlere

ben 2700 verdim borçla gittim keşke benim zamanımdada fiyatta indirim yapsaydı

Kızlar hatirlayanlar vardir beni.nişanliydim. Çift kat flep yaptirmiştim. 32 gün oldu.Ve düğün öncesi halletmem gerekiyordu bu işi. Uyku uyuyamaz olmuştum. Karar verdim bugün hoş bir ortam hazırladim ve nişanlımla birlikte oldum. Olamadim da diyebiliriz. Arası birşey işte. Cok acayip kanamam oldu kesin yırtıldı dedim. Çokta ağrılı oldu. Eve geldim bir baktım olduğu gibi duruyor benim flep zarım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben şimdi

neden çift kat yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…