Yok kuzum düğün belli değil haziran gbi nişan olcak snrası zaten riskAmin inşallah canım zaten para denkleşse bi.. düğün yakın mıydı senin canım?
Bi cesaret git artık canım sen de gün geçtikçe zor oluyo psikolojik. Geçiciye ihtimal vermiyorsanız yapacak bunun bende farkındayım günü birlik gidip gelmek korkutuyor insanı birde sonuç alabilecekmoyim düşüncesi
Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kurtulYok kuzum düğün belli değil haziran gbi nişan olcak snrası zaten risk
İnşallah canım rabbim kimseyi darda bırakmasın çaresizlik çok kötü dilerim allahtan bu durumumuza sebep olanlar gün yüzü görmesinİnşallah alırsın sen de diğerleri gibi canım. Valla napcaz bilmiyorum da Rabbim yol göstersin işimizi kolaylaştırsın inşallah
Sen de kurtulacaksın inşKızlar haftaya salı turgay hocaya yaptırıyorum randevu aldım
Hangisi hayırlısıyla senin için o olsun cnm inş en kısa zamanda birikir paran Allah yardım etsin inş tüm yaptırmayı bekleyenlereParayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacak
Sağol canım güzel dualarına. İnşallah her şey iyi olsun doğru işlem nasip olsun inşallahHangisi hayırlısıyla senin için o olsun cnm inş en kısa zamanda birikir paran Allah yardım etsin inş tüm yaptırmayı bekleyenlere
ben 2700 verdim borçla gittim keşke benim zamanımdada fiyatta indirim yapsaydıParayı denkleştiremedim henüz canım tam evet bir aya yaptırabilirim kalıcı diyorum sonra para eksiliyor bir şeyler çıkıyor falan işte. Şu fiyat değişmez inşallah da kalıcı yaptırabilirmişim gibi düğünden önce. Yoksa geçici işlem olacağım. Geçici yoğun da düşünüyorum işin doğrusu ama bilmiyorum hangisi nasip olacak
Keşke canım kötü olmuş sanaben 2700 verdim borçla gittim keşke benim zamanımdada fiyatta indirim yapsaydı
neden çift kat yaptırdınKızlar hatirlayanlar vardir beni.nişanliydim. Çift kat flep yaptirmiştim. 32 gün oldu.Ve düğün öncesi halletmem gerekiyordu bu işi. Uyku uyuyamaz olmuştum. Karar verdim bugün hoş bir ortam hazırladim ve nişanlımla birlikte oldum. Olamadim da diyebiliriz. Arası birşey işte. Cok acayip kanamam oldu kesin yırtıldı dedim. Çokta ağrılı oldu. Eve geldim bir baktım olduğu gibi duruyor benim flep zarım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben şimdi
Daha garanti oldugunu düsündümneden çift kat yaptırdın
Canim nasil cesaret ettin bu kadar zorlu süreç sonrasi nisanlinla iliski yasamaya yanlis anlama yargilamak degil amacim ama ya nisan atılırsa diktirdiginde bosuna gidecekBaya oldu az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?