- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
2500 ama fiyati senden neden okadar aldi ki canimben 2700 verdim borçla gittim keşke benim zamanımdada fiyatta indirim yapsaydı
Kanama olmasına çok sevindim inşallah güzel olur bundan sonra her şeyBaya oldu az değil
Kime yaptirdin canim sen?Baya oldu az değil
Mecbur kaldım diyelim. Laf söz cikmisti ailesi de duymuştu inanmamişti Ama konuşulanlardan sonra araya soğukluk girmişti. Önümüzde hafta resmî nikah için evrak vericezCanim nasil cesaret ettin bu kadar zorlu süreç sonrasi nisanlinla iliski yasamaya yanlis anlama yargilamak degil amacim ama ya nisan atılırsa diktirdiginde bosuna gidecek
Sonuç olarak senin kanaman oldu dimi önemli olan bu zatenDaha garanti oldugunu düsündüm
Arkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((
Mecbur kaldım diyelim. Laf söz cikmisti ailesi de duymuştu inanmamişti Ama konuşulanlardan sonra araya soğukluk girmişti. Önümüzde hafta resmî nikah için evrak vericez
Merak etme acilio zamanla o.. benimde azcik yirtildi ama simdi biraz daha rahatim iliskide.. kime yaptrmistinMecbur kaldım diyelim. Laf söz cikmisti ailesi de duymuştu inanmamişti Ama konuşulanlardan sonra araya soğukluk girmişti. Önümüzde hafta resmî nikah için evrak vericez
Noldu kizlarMerak etme acilio zamanla o.. benimde azcik yirtildi ama simdi biraz daha rahatim iliskide.. kime yaptrmistin
neden geçici yaptırmıyorsunArkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((
İnş bu kez hersey istediğin gibi olur ne Zmn gidiyordun dualarımız seninleArkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((
Ayy senindemi daha once tutmadi benimde iki kere yapilmisti tutmamisti uzuldum canim yaArkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((
Ay nasil yirtilmadi ama kanadimi yani ay sevindimKızlar hatirlayanlar vardir beni.nişanliydim. Çift kat flep yaptirmiştim. 32 gün oldu.Ve düğün öncesi halletmem gerekiyordu bu işi. Uyku uyuyamaz olmuştum. Karar verdim bugün hoş bir ortam hazırladim ve nişanlımla birlikte oldum. Olamadim da diyebiliriz. Arası birşey işte. Cok acayip kanamam oldu kesin yırtıldı dedim. Çokta ağrılı oldu. Eve geldim bir baktım olduğu gibi duruyor benim flep zarım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben şimdi
Kimlere yaptirdiginiz tutmadi kizlarAyy senindemi daha once tutmadi benimde iki kere yapilmisti tutmamisti uzuldum canim ya
Canim sen daha once kime yaptirdin nerde yaptirdin bunda son sans diye bisey yok bende oyle saniyodumda yokmus benimkide tutmamisti iki kere islem yapti ayni kisi ikisindede tutmadi birinde eksi dokuladimi dikti tutmadi dedi sonra flep yapcam dedi 6. Gunumde kanamam oldu bende artik sansim yok diye biliyodum ama varmis uzulme yaniArkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((
Canim ben daha once ankarada yaptirmistim tutmamisti iste kandirildim yada bilmiyorum canim sonra turgay beye gittim yaptirdim oldu iste cok sukurKimlere yaptirdiginiz tutmadi kizlar
Kimlere yaptirdiginiz tutmadi kizlar
Anladim cnm bende gün aldim turgay beye korkuyorum ins tutarCanim ben daha once ankarada yaptirmistim tutmamisti iste kandirildim yada bilmiyorum canim sonra turgay beye gittim yaptirdim oldu iste cok sukur
Benimki tuttuysa herkesinki tutar heralde ben cok umutsuzdum canim cnki korkma hic korkulcak bisey yok bak olunca dersin niye okadar sktim kendimi diye allah yardimcin olsun canim sen de gir gel hayirlisiylaAnladim cnm bende gün aldim turgay beye korkuyorum ins tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?