Canim nasil cesaret ettin bu kadar zorlu süreç sonrasi nisanlinla iliski yasamaya yanlis anlama yargilamak degil amacim ama ya nisan atılırsa diktirdiginde bosuna gidecek
Mecbur kaldım diyelim. Laf söz cikmisti ailesi de duymuştu inanmamişti Ama konuşulanlardan sonra araya soğukluk girmişti. Önümüzde hafta resmî nikah için evrak vericez

Arkadaşlar ben flep işlemini 3. Kez yaptırcam daha öncekiler tutmadı ve son bir kez daha şansımı denemeye karar verdim bu süreç o kadar berbat bir süreçki hayat benim için yaşanmaz oluyor ama nefesimi tutup son kez bu işin içine gircem sizden ricam tutan arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi tutması için me yapmalıyım bu benim son şansım: (((

Mecbur kaldım diyelim. Laf söz cikmisti ailesi de duymuştu inanmamişti Ama konuşulanlardan sonra araya soğukluk girmişti. Önümüzde hafta resmî nikah için evrak vericez

canım neden laf söz cıktı? eskı erkek ardasınımı duymuslar?

Merak etme acilio zamanla o.. benimde azcik yirtildi ama simdi biraz daha rahatim iliskide.. kime yaptrmistin

neden geçici yaptırmıyorsun

İnş bu kez hersey istediğin gibi olur ne Zmn gidiyordun dualarımız seninle

Ayy senindemi daha once tutmadi benimde iki kere yapilmisti tutmamisti uzuldum canim ya

Ay nasil yirtilmadi ama kanadimi yani ay sevindim
Ama kanamasina ya

Canim sen daha once kime yaptirdin nerde yaptirdin bunda son sans diye bisey yok bende oyle saniyodumda yokmus benimkide tutmamisti iki kere islem yapti ayni kisi ikisindede tutmadi birinde eksi dokuladimi dikti tutmadi dedi sonra flep yapcam dedi 6. Gunumde kanamam oldu bende artik sansim yok diye biliyodum ama varmis uzulme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…