kızlar acaba gercekten su dikim olayından sonuc cıkıyormu ya
gercekten kanama oluyomu bazen umutlanıyorum bazende cok umutsuz oluyorum valla

Canım son şansım dememin sebebi ne param kaldı ne sabrım ne dayanma gücüm ne de vaktim 4 ay sonra düğünüm var ve artık cok yoruldum çok kötü bir psikolojideyim

Bak iste yine mi nasil ya bende ona gidicem alt üst oldum şuan onun işlemi mi tutmadi

Çünkü suana kadar 7 bin lira harcadım tutmadıgı için indirim yapaca

evet tutmadı yine gitmemin sebebi param kalmadı indirimli yapacak param olsa başkasında şansımı denerdim
daha evvel kendisine yaptırıp sonuç alamadınız mı? sonuç alamama olarak kendine dikkat etmeme var mıydı
İlki turgay bey degil ikincisini turgay bey yaptı ilki kendi hatamdı ama ikincide cok dikkat ettim herşeye

Neden tutmadi peki kac kişi sonuç aldi seninki neden tutmadi senin mi hatan doktorun mu

Zaten korkuyordum şimdi hiç gidemem ben ne yapicam allahim

Hatam dr bana hiçbişey demedi şuna dikkat buna dikkat et demedi ilkinde bende hiçbişey bilmiyodum dar kot giydim oturmama dikkat etmedim pansumanıma cok özen gösteremedim iş yerinden dolayı kabız oldum falan filan yani ilki tam bi hataydı ama ikincisinden cok umutluydum turgay beye gittim cok dikkat ettim ama yine olmadı inşallah 3. Olucak allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…