Korkma cnm doktorun dediği gibi baktığın sürece tutuyo ne kdr oraya kafa yorarsan okdr birsey çıkıyor olunmuyor biliyorum ama aslında biraz sakin olabilsek keşke kendimden biliyorum kontrole gidene kdr neler çektiğimiAnladim cnm bende gün aldim turgay beye korkuyorum ins tutar
Turgay beye yaptirmiştimMerak etme acilio zamanla o.. benimde azcik yirtildi ama simdi biraz daha rahatim iliskide.. kime yaptrmistin
Bende cok sevindim Nelizz. Ama sana özelden birşey sorucamAy nasil yirtilmadi ama kanadimi yani ay sevindim
Ama kanamasina ya
Canim sen daha once kime yaptirdin nerde yaptirdin bunda son sans diye bisey yok bende oyle saniyodumda yokmus benimkide tutmamisti iki kere islem yapti ayni kisi ikisindede tutmadi birinde eksi dokuladimi dikti tutmadi dedi sonra flep yapcam dedi 6. Gunumde kanamam oldu bende artik sansim yok diye biliyodum ama varmis uzulme yani
Allah yardimcin olsun simdi kime yaptircaksin peki karar verdinmiCanım son şansım dememin sebebi ne param kaldı ne sabrım ne dayanma gücüm ne de vaktim 4 ay sonra düğünüm var ve artık cok yoruldum çok kötü bir psikolojideyim
Yine turgay beyeAllah yardimcin olsun simdi kime yaptircaksin peki karar verdinmi
Yine turgay beye
evet tutmadı yine gitmemin sebebi param kalmadı indirimli yapacak param olsa başkasında şansımı denerdimBak iste yine mi nasil ya bende ona gidicem alt üst oldum şuan onun işlemi mi tutmadi
Çünkü suana kadar 7 bin lira harcadım tutmadıgı için indirim yapaca
evet tutmadı yine gitmemin sebebi param kalmadı indirimli yapacak param olsa başkasında şansımı denerdim
İlki turgay bey degil ikincisini turgay bey yaptı ilki kendi hatamdı ama ikincide cok dikkat ettim herşeyedaha evvel kendisine yaptırıp sonuç alamadınız mı? sonuç alamama olarak kendine dikkat etmeme var mıydı
Ilkinde ne gibi bi hatan olduki bizde ona göre dikkat edelimİlki turgay bey degil ikincisini turgay bey yaptı ilki kendi hatamdı ama ikincide cok dikkat ettim herşeye
Neden tutmadi peki kac kişi sonuç aldi seninki neden tutmadi senin mi hatan doktorun mu[/QUOTEya ben ikincide inanılmaz özen gösterdim herşeye ve paikoljik olarak en ufak bi hataya karsıydım ama ona ragmen tutmadı turgay beye o kadar umutla gittim sonuc olmadı inş bu sefer olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?