Canim sen daha önce baska bir doktora gittim tutmadi demedin mi sonra turgay beye gittim dedin boyle durumlarda baska bir yerde işlem gorup gelen hastalarda hasar oluyormuş diger doktorun tecrübesizliginden yani bunun icin biraz dokularin kendine gelmesi lazimmis ki 2 bir defa olsun ve tutma işlemi başari saglansin ben ozellikle sordum endiselendim çunki senin kide bundan kaynaklanmasin

Olabilir canım bilmiyorum o ihtimal benimde aklıma geldi o yüzden suan da 3. Kez riske alıyorum belki bu sefer tutar diye öncekileri peş peşe yaptırmıştım şimdi üzerinden 7 ay gecti dokular iyileşmiştir diye düşünüyorum

Canım dr tutmaz dedi ama ben yine de mecbur yaptırcam çünkü vicdanım beynim ruhumu rahatlatmanın başka yolu yok ne derse desin yaptırcam son kez inşallah tutar ben tüm kalbimle tutcagına inanmak istiyorum

Canım dr tutmaz dedi ama ben yine de mecbur yaptırcam çünkü vicdanım beynim ruhumu rahatlatmanın başka yolu yok ne derse desin yaptırcam son kez inşallah tutar ben tüm kalbimle tutcagına inanmak istiyorum
Anlıyorum seni tutsun istiyorsun canım biliyorum inşallah tutar dua edelim de tutsun. Üzülüyorum her birimize bu kadar ağır olmamalıydı bedeli Rabbim kurtarsın inşallah hepimizi

Neden tutmazmış sebebini sormadinmi

Ne zaman gidiceksin pek8 ve doktor tutmama sebebini soylemedimi söylesen merak icindeyim

Yok ben nasıl dikildiğini merak ettim ama zaten doktorun hallettiği bi iş bizlik bisey yok. Sırt üstü yayılabiliyor mu peki günlük yaşamı çok etkileyse gibi geliyo
sırt üstü yatılabiliyor günlük hayatı etkilemede aslında çok zor olmuyor dediğim gibi oturuz şekli sorun oluyor ben en çok bunda sorun yaşadım ailem bir tuhaf bakıyordu oturuşuma neyin var der gibi çok şükür cumaya üç haftam dolacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…