Allah yardımcısı olsun inşallah yaaa valla hiç kimse bu illet saçma aptalca konuyla üzülmesin artıkBelki doku uyum saglamiyordur korkutmak istemem ama
Amin amin yürekten amin cnm başımdan agrilar eksilmiyo artik stresinden biz buyuttukce bizi yiyip bitiriyo bu illet kadin olmak ne zorrrAllah yardımcısı olsun inşallah yaaa valla hiç kimse bu illet saçma aptalca konuyla üzülmesin artık
Hatam dr bana hiçbişey demedi şuna dikkat buna dikkat et demedi ilkinde bende hiçbişey bilmiyodum dar kot giydim oturmama dikkat etmedim pansumanıma cok özen gösteremedim iş yerinden dolayı kabız oldum falan filan yani ilki tam bi hataydı ama ikincisinden cok umutluydum turgay beye gittim cok dikkat ettim ama yine olmadı inşallah 3. Olucak allah hepimizin yardımcısı olsun
Kime yaptırmıştınBaya oldu az değil
ilk yaptırdığın doktora gitsene madem hem bildiğim kadarıyla turgay bey tutmadığında para almıyor muydu neydi sanki yanlış mıyımİlki turgay bey degil ikincisini turgay bey yaptı ilki kendi hatamdı ama ikincide cok dikkat ettim herşeye
Olabilir canım bilmiyorum o ihtimal benimde aklıma geldi o yüzden suan da 3. Kez riske alıyorum belki bu sefer tutar diye öncekileri peş peşe yaptırmıştım şimdi üzerinden 7 ay gecti dokular iyileşmiştir diye düşünüyorumCanim sen daha önce baska bir doktora gittim tutmadi demedin mi sonra turgay beye gittim dedin boyle durumlarda baska bir yerde işlem gorup gelen hastalarda hasar oluyormuş diger doktorun tecrübesizliginden yani bunun icin biraz dokularin kendine gelmesi lazimmis ki 2 bir defa olsun ve tutma işlemi başari saglansin ben ozellikle sordum endiselendim çunki senin kide bundan kaynaklanmasin
Canım para alıyor 2. Kez yapınca sadece indirim yapıyorilk yaptırdığın doktora gitsene madem hem bildiğim kadarıyla turgay bey tutmadığında para almıyor muydu neydi sanki yanlış mıyım
Canım dr tutmaz dedi ama ben yine de mecbur yaptırcam çünkü vicdanım beynim ruhumu rahatlatmanın başka yolu yok ne derse desin yaptırcam son kez inşallah tutar ben tüm kalbimle tutcagına inanmak istiyorumCanım Turgay beye tekrar yapalım dediğinde yine tutmaz dedi demiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer, neden tutmaz dediğini söylememişti sanırım. Şimdi Nasıl tutacak ki? Geçiciden yana kullansan keşke şansını paran da kalmamış
Anlıyorum seni tutsun istiyorsun canım biliyorum inşallah tutar dua edelim de tutsun. Üzülüyorum her birimize bu kadar ağır olmamalıydı bedeliCanım dr tutmaz dedi ama ben yine de mecbur yaptırcam çünkü vicdanım beynim ruhumu rahatlatmanın başka yolu yok ne derse desin yaptırcam son kez inşallah tutar ben tüm kalbimle tutcagına inanmak istiyorum
Ne zaman gidiceksin canim senAmin canım amin inşallah bir aksilik cıkmadan gider gelirim ve tutar
Neden tutmazmış sebebini sormadinmiCanım dr tutmaz dedi ama ben yine de mecbur yaptırcam çünkü vicdanım beynim ruhumu rahatlatmanın başka yolu yok ne derse desin yaptırcam son kez inşallah tutar ben tüm kalbimle tutcagına inanmak istiyorum
Ne zaman gidiceksin pek8 ve doktor tutmama sebebini soylemedimi söylesen merak icindeyimOlabilir canım bilmiyorum o ihtimal benimde aklıma geldi o yüzden suan da 3. Kez riske alıyorum belki bu sefer tutar diye öncekileri peş peşe yaptırmıştım şimdi üzerinden 7 ay gecti dokular iyileşmiştir diye düşünüyorum
İnşallah canım güzel haberlerle gel dilerimAmin canım amin inşallah bir aksilik cıkmadan gider gelirim ve tutar
çok kısa sürüyor uyuşuk hissetmiyorsunuz sadece oturma şwkliniz dikkat çekiyor başka da ciddi bir zorluğu yokAcaba nasıl dikiliyo korkumdan açıp bakamiyorum videolarina
Yok ben nasıl dikildiğini merak ettim ama zaten doktorun hallettiği bi iş bizlik bisey yok. Sırt üstü yayılabiliyor mu peki günlük yaşamı çok etkileyse gibi geliyoçok kısa sürüyor uyuşuk hissetmiyorsunuz sadece oturma şwkliniz dikkat çekiyor başka da ciddi bir zorluğu yok
sırt üstü yatılabiliyor günlük hayatı etkilemede aslında çok zor olmuyor dediğim gibi oturuz şekli sorun oluyor ben en çok bunda sorun yaşadım ailem bir tuhaf bakıyordu oturuşuma neyin var der gibi çok şükür cumaya üç haftam dolacak inşallahYok ben nasıl dikildiğini merak ettim ama zaten doktorun hallettiği bi iş bizlik bisey yok. Sırt üstü yayılabiliyor mu peki günlük yaşamı çok etkileyse gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?