- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 33
Basur oldum filan demeli galiba en iyisi :)banyo zorladı mi pekisırt üstü yatılabiliyor günlük hayatı etkilemede aslında çok zor olmuyor dediğim gibi oturuz şekli sorun oluyor ben en çok bunda sorun yaşadım ailem bir tuhaf bakıyordu oturuşuma neyin var der gibi çok şükür cumaya üç haftam dolacak inşallah
Baya olmuş senin darısı başıma kontrole ne zamann gidiceksinsırt üstü yatılabiliyor günlük hayatı etkilemede aslında çok zor olmuyor dediğim gibi oturuz şekli sorun oluyor ben en çok bunda sorun yaşadım ailem bir tuhaf bakıyordu oturuşuma neyin var der gibi çok şükür cumaya üç haftam dolacak inşallah
Amin inşallah benim gitme olayım belli değil daha mart sonu gibi düşünüyorum nasip olursaBaya olmuş senin darısı başıma kontrole ne zamann gidiceksin
hayır banyo da da dikkat ettim hatta şu süreci atlatana kadar banyoyu birkaç gün arayla yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmazBasur oldum filan demeli galiba en iyisi :)banyo zorladı mi peki
Bakma videolara canim.. normalde ben oyle etkilenmem ama dikimden once acip izledim cok etkilendim ama operasyonda hicbisey hissetmedim bosuna kendimi korkutmusum.Acaba nasıl dikiliyo korkumdan açıp bakamiyorum videolarina
Aynen etkilenmemek için bakmıyorum ama merakta ediyorumBakma videolara canim.. normalde ben oyle etkilenmem ama dikimden once acip izledim cok etkilendim ama operasyonda hicbisey hissetmedim bosuna kendimi korkutmusum.
hoş geldin nasıl haberlerKizlarrrrr yoktum uzun suredir nasilsiniz. Size guzel haberlerim var
senin adına çok sevindim darısı başımızaBogazmanzarasi N Nelizz C canommms kizlar ben vok giremedim son zamanlarda. Dugun olmadi daha gecen hafta nikahim oldu ve iliskiye girdik. Bayagi kanamam oldu. Anca balayindan donduk. Kim oldugum vok anlasilmasin diye pek yazmak istemedim. Mutlu haberide paylasmadan edemedim. Dunyanin en mutlu insani benim heralde. Sukur allaha kanamam oldu hemde bayagi bi.
darlık olayı yaşandımıSorusu olan varsa alayim sorulari:)
Merhaba bende yeni sayilirim burda merak ettim şimdi bendeKizlarrrrr yoktum uzun suredir nasilsiniz. Size guzel haberlerim var
Cok sevindim canimm hadi gecmis olsun yeni hayatinda mutluluklar bundn sonra :)Girisi cok zor oldu canim benim canim cok acidi. İnanilmaz aci cektim. Orda bi engel oldugunu bende hissediyodum ve o kisim cok aciyodu cok kastim kendimi
Canim ozelden atiyorum sanaCok sevindim adiniza kime yaptirdiniz işlemi siz
Canım sen Esra Demir yüzer e gitmiştin değil mi geçici falan olmadı tekrar ve her şey yolunda mı gitti bu çok çok iyi yaaa çok sevindim gözün aydınGirisi cok zor oldu canim benim canim cok acidi. İnanilmaz aci cektim. Orda bi engel oldugunu bende hissediyodum ve o kisim cok aciyodu cok kastim kendimi
canım çok sevindim kurtulmuşsun allsha şükürler olsun artık dugununue stressiz gecırırsınBogazmanzarasi N Nelizz C canommms kizlar ben vok giremedim son zamanlarda. Dugun olmadi daha gecen hafta nikahim oldu ve iliskiye girdik. Bayagi kanamam oldu. Anca balayindan donduk. Kim oldugum vok anlasilmasin diye pek yazmak istemedim. Mutlu haberide paylasmadan edemedim. Dunyanin en mutlu insani benim heralde. Sukur allaha kanamam oldu hemde bayagi bi.
kime yaptırdınızGirisi cok zor oldu canim benim canim cok acidi. İnanilmaz aci cektim. Orda bi engel oldugunu bende hissediyodum ve o kisim cok aciyodu cok kastim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?